Постанова
від 05.03.2015 по справі 924/1706/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"05" березня 2015 р.Справа № 924/1706/14 Господарський суд Хмельницької області у складі: судді Радченя Д.І., при секретарі судового засідання монастирській Н.М., розглянувши матеріали справи порушеної

за заявою Кам'янець-Подільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Хмельницькій області, м.Хмельницький

до товариства з обмеженою відповідальністю „Партнерська організація", м.Кам'янець-Подільський Хмельницької області

про визнання банкрутом

Представники сторін:

від кредиторів : не з'явився

від боржника: не з'явився;

розпорядник майна: Аверкин В.В.

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду від 14.11.2014р. (суддя Радченя Д.І.) прийнято до розгляду заяву Кам'янець-Подільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Хмельницькій області про порушення справи про банкрутство ТОВ „Партнерська організація", м.Кам'янець-Подільський Хмельницької області, вул.Панівецька, буд.1, код ЄДРПОУ 33828750), справу призначено до розгляду у підготовчому засіданні господарського суду на 26.11.2014 р.

Ухвалою господарського суду від 26.11.2014 р. порушено провадження у справі про банкрутство ТОВ „Партнерська організація", м.Кам'янець-Подільський Хмельницької області, вул.Панівецька, буд.1 , код ЄДРПОУ 33828750, визнано вимоги ініціюючого кредитора - Кам'янець-Подільської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Хмельницькій області до боржника - в сумі 1561261,74 грн., введено мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника, введено процедуру розпорядженням майном боржника на строк 115 календарних днів - до 23 березня 2015 року, призначено розпорядником майна боржника арбітражного керуючого Аверкина В.В., м.Кам'янець-Подільський, вул.Ценського, буд.1, свідоцтво №1194 від 05.07.2013 р., попереднє засідання суду призначено на 10 год. 00 хв. 03 лютого 2015 р. з викликом повноважних представників кредиторів та розпорядника майна.

Оголошення про порушення справи про банкрутство ТОВ „Партнерська організація", м.Кам'янець-Подільський Хмельницької області, оприлюднено на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України 28.11.2014 р. за №11858.

15 січня 2015 року на розгляд господарського суду арбітражним керуючим - розпорядником майна Аверкиним В.В. надано суду реєстр вимог кредиторів боржника, в який включено вимоги Кам'янець-Подільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Хмельницькій області Хмельницької ОДПІ ГУ Міндоходів у Хмельницькій області - на суму 1 561 261, 74 грн.

Всього заявлено у встановлений Законом строк вимог кредиторів на загальну суму 1 561 261, 74 грн., з яких 1 131 801, 92 грн. основного боргу, які віднесені до вимог кредиторів третьої черги та 429459,82грн. штрафних санкцій і пені, які віднесені до вимог кредиторів шостої черги.

Ухвалою суду від 03 лютого 2015 року даний реєстр вимог кредиторів затверджено. Цією ж ухвалою визначено дату проведення перших зборів кредиторів - до 01.03.2015 року та зобов'язано розпорядника майна боржника повідомити всіх кредиторів про дату проведення перших зборів кредиторів.

Стаття 26 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" визначає порядок скликання та проведення перших здорів кредиторів. Також визначає перелік питань віднесених до компетенції зборів кредиторів, зокрема обрання комітету кредиторів та вирішення питань щодо подальших судових процедур.

Оскільки при винесенні ухвали суду від 03.02.2015 року в підготовчому судовому засіданні не визначено дати проведення підсумкового судового засідання, а строк процедури розпорядженням майном боржника закінчується 23 березня 2015 року, тому суд дійшов до висновку про необхідність винесення ухвали про призначення дати підсумкового судового засідання на якому має бути вирішено питання щодо переходу до наступної судової процедури.

До дати проведення підсумкового судового засідання належить зобов'язати розпорядника майна боржника скликати перші збори кредиторів, на засіданні яких має бути обрано комітет кредиторів та вирішено питання щодо подальших судових процедур.

В разі прийняття рішення на комітету кредиторів про звернення до господарського суду з клопотання про відкриття ліквідаційної процедури вирішити питання щодо припинення процедури розпорядженням майном боржника та визначитись з кандидатурою арбітражного керуючого на призначення його ліквідатором за умови письмової згоди.

05 лютого 2015р. головою комітету кредиторів - Кам'янець-Подільською ОДПІ ГУ Міндоходів у Хмельницькій області на розгляд суду подано клопотання про визнання боржника ТОВ "Партнерська організація" банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, а також призначення арбітражного керуючого Аверкина В.В. ліквідатором ТОВ "Партнерська організація".

В обґрунтування даного клопотання посилається на те, що 26.02.2015 року проведено збори кредиторів ТОВ "Партнерська організація" (протокол № 1), на яких прийнято рішення обрати головою комітету кредиторів Кам'янець-Подільську ОДПІ та подати до господарського суду клопотання про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури. 26.02.2015 року проведено збори комітету кредиторів ТОВ "Партнерська організація" (протокол № 1), на яких прийнято рішення: - звернутись до господарського суду з клопотанням про визнання боржника ТОВ "Партнерська організація" банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури; - звернутись до господарського суду з клопотанням про призначення арбітражного керуючого Аверкина В.В. ліквідатором ТОВ "Партнерська організація"; - голові комітету кредиторів ТОВ "Партнерська організація" подати до господарського суду відповідне клопотання.

Ініціюючий кредитор в підсумкове судове засідання не з'явився, але надіслав на розгляд суду клопотання, згідно якого просить суд розгляд справи №924/1706/14 проводити без його участі , у зв'язку із неможливістю забезпечити прибуття повноважного представника в судове засідання.

Розпорядник майна в судове засідання з'явився, надав на розгляд суду звіт про діяльність розпорядника майна Аверкина В.В. у справі про банкрутство ТОВ „Партнерська організація", яки судом розглянуто та прийнято до відома. Крім того, розпорядником майна подано звіт про нарахування та виплату грошової винагороди арбітражного керуючого, здійснення та відшкодування його витрат у справі про банкрутство ТОВ „Партнерська організація", згідно якого станом на 05.03.2015 р., грошова винагорода розпорядника майна Аверкина В.В., згідно поданого розрахунку, за період з 26.11.2014 р. по 05.03.2015 р. становить 8106,00 грн.. Виплата грошової винагороди розпоряднику майна Аверкину В.В. та відшкодування його витрат не здійснювались.

Розглянувши поданий розпорядником майна звіт, судом враховується, що відповідно до ч.7 ст. 115 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", розпорядник майна звітує про нарахування та виплату грошової винагороди арбітражного керуючого, здійснення та відшкодування його витрат на першому засіданні комітету кредиторів, а також за результатами процедури розпорядження майном боржника. Звіт арбітражного керуючого про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування його витрат доводиться кредиторам до відома та повинен бути схвалений або погоджений комітетом кредиторів. Звіт про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками процедури розпорядження майном розглядається судом та затверджується ухвалою, що може бути оскаржена у встановленому порядку.

Ухвалою господарського суду Хмельницької області № 924/1706/14 від 26 листопада 2014 року встановлено арбітражному керуючому Аверкину В.В. оплату послуг (грошову винагороду) за виконання повноважень розпорядника майна в розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожен місяць виконання ним повноважень, за рахунок наявних у боржника коштів, одержаних у результаті господарської діяльності боржника, або коштів, одержаних від продажу майна (майнових прав) боржника.

Відповідно до ч.2 ст. 115 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" право вимоги грошової винагороди виникає в арбітражного керуючого в останній день кожного календарного місяця виконання ним повноважень розпорядника майна боржника.

Зборами комітету кредиторів (протокол № 1 від 26.02.2015 р.) схвалено звіт розпорядника майна Аверкина В.В. про нарахування та виплату грошової винагороди арбітражного керуючого, здійснення та відшкодування його витрат, станом на 05.03.2015 р., в сумі 8 106,00 грн..

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне затвердити розпоряднику майна Аверкину В.В. звіт про нарахування та виплату грошової винагороди арбітражного керуючого, здійснення та відшкодування його витрат, станом на 05.03.2015 р., в сумі 8 106,00 грн., з яких 8 106,00 грн. - грошова винагорода розпорядника майна.

Розглянувши наявні в матеріалах справи документи та заяви, господарським судом встановлено і враховується таке:

Боржник - товариство з обмеженою відповідальністю „Партнерська організація", м.Кам'янець-Подільський Хмельницької області зареєстроване як юридична особа виконавчим комітетом Кам'янець-Подільської міської ради та перебуває на податковому обліку у Кам'янець-Подільській ОДПІ як платник податків.

Заборгованість товариства з обмеженою відповідальністю „Партнерська організація", м.Кам'янець-Подільський Хмельницької області перед єдиним кредитором згідно затвердженого ухвалою суду реєстру визначена в розмірі 1561261,74 грн..

Частина 1 ст. 27 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" визначає, що у підсумковому засіданні суду у процедурі розпорядження майном боржника здійснюється перехід до наступної судової процедури (процедури санації, ліквідації, мирової угоди) або припиняється провадження у справі.

Відповідно до положень ч. 4 ст. 205 Господарського кодексу України у разі неспроможності суб'єкта господарювання через недостатність його майна задовольнити вимоги кредиторів він може бути оголошений за рішенням суду банкрутом.

Стаття 209 Господарського Кодексу України визначає, що у разі нездатності суб'єкта підприємництва після настання встановленого строку виконати свої грошові зобов'язання перед іншими особами, територіальною громадою або державою інакше як через відновлення його платоспроможності цей суб'єкт (боржник) відповідно до частини четвертої статті 205 цього Кодексу визнається неспроможним. Нездатність боржника відновити свою платоспроможність та задовольнити визнані судом вимоги кредиторів інакше як через застосування визначеної судом ліквідаційної процедури вважається банкрутством.

Відповідно до вимог ст. 1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закону) банкрутство - визнана господарським судом неспроможність боржника відновити свою платоспроможність за допомогою процедур санації та мирової угоди і погасити встановлені у порядку, визначеному цим Законом, грошові вимоги кредиторів не інакше як через застосування ліквідаційної процедури.

Відповідно до ч. 3 ст. 22 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" до повноважень розпорядника майна відноситься проведення аналізу фінансово-господарської діяльності боржника.

Розпорядником майна - арбітражним керуючим Аверкиним В.В. проінформовано комітет кредиторів про значну заборгованість боржника перед кредитором, відсутність будь-якого майна, ненадходження звернень щодо санації боржника та неможливість відновлення платоспроможності боржника.

Аналіз фінансового стану ТОВ „Партнерська організація" свідчить про відсутність перспективи погашення наявної заборгованості та відсутність можливостей для відновлення платоспроможності. Пропозиції щодо проведення санації боржника та укладення мирової угоди у встановленому порядку не надходили.

Згідно з п. 8 ст. 26 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржник або визнання його банкрутом" до компетенції комітету кредиторів належить прийняття рішення про звернення до господарського суду з клопотанням про відкриття процедури санації, визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури у випадках, передбачених цим Законом.

На виконання приписів ст.ст. 26, 27 Закону розпорядником майна скликано збори кредиторів, на яких обрано комітет кредиторів. За результатами аналізу фінансового стану боржника, комітетом кредиторів ТОВ „Партнерська організація" вирішено клопотати перед господарським судом про визнання боржника банкрутом, відкриття ліквідаційної процедури та призначення ліквідатором боржника арбітражного керуючого Аверкина В.В.. Рішення прийнято шляхом відкритого голосування ініціюючим кредитором одноголосно, що підтверджується протоколом комітету кредиторів №1 від 26.02.2015р..

Відповідно до ч. 3 ст. 27 Закону у підсумковому засіданні господарський суд за пропозицією розпорядника майна боржника та на підставі рішення зборів кредиторів приймає одне з таких судових рішень: ухвалу про введення процедури санації та затвердження плану санації у разі схвалення плану санації боржника зборами кредиторів та погодження його забезпеченими кредиторами в порядку, встановленому статтею 30 цього Закону; ухвалу про введення процедури санації та зобов'язання керуючого санацією підготувати план санації у разі відхилення плану санації боржника зборами кредиторів або неподання його боржником; постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури; ухвалу про припинення провадження у справі про банкрутство; ухвалу про продовження строку процедури розпорядження майном та відкладення підсумкового засідання суду в межах граничного строку, визначеного цим Законом.

Дослідивши матеріали справи, господарський суд прийшов до висновку, що майновий та фінансовий стан боржника підтверджує той факт, що останній не в змозі самостійно ліквідувати борг перед кредиторами, а тому погашення заборгованості має відбуватися не інакше, як через процедуру ліквідації відповідно до норм Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Статтею 37 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" визначено, що у випадках, передбачених цим Законом, господарський суд у судовому засіданні за участю сторін приймає постанову про визнання боржника банкрутом і відкриває ліквідаційну процедуру строком на дванадцять місяців. Під ліквідацією розуміється припинення суб'єкта підприємницької діяльності, визнаного господарським судом банкрутом, з метою здійснення заходів щодо задоволення в порядку цього Закону вимог кредиторів шляхом продажу його майна.

Судом врахована позиція викладена в пункті 28 Інформаційного листа ВГСУ від 28.03.2013р. №01-06/606/2013, в якому визначено, що відповідно до статті 37 Закону ліквідаційна процедура вводиться строком на дванадцять місяців без можливості його продовження. З урахуванням обставин конкретної справи та з метою забезпечення ефективної роботи ліквідатора банкрута ліквідаційна процедура може бути введена на строк, менший ніж 12 місяців.

З огляду на викладене, суд вважає за належне припинити процедуру розпорядження майном боржника та повноваження арбітражного керуючого Аверкина В.В. як розпорядника майна, визнати банкрутом товариство з обмеженою відповідальністю „Партнерська організація, м.Кам'янець-Подільський Хмельницької області з відкриттям ліквідаційної процедури строком на шість місяців до 05.09.2015 р..

Згідно з ч. 1 ст. 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", у постанові про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури господарський суд призначає ліквідатора банкрута з урахуванням вимог, установлених цим Законом, з числа арбітражних керуючих, якщо інше не передбачено цим Законом.

Відповідно до ч.1 ст. 114 Закону кандидатура арбітражного керуючого для виконання повноважень керуючого санацією або ліквідатора визначається судом за клопотанням комітету кредиторів, а у разі відсутності такого клопотання - за ініціативою суду, крім випадків, передбачених цим Законом.

Комітетом кредиторів прийнято рішення про погодження кандидатури арбітражного керуючого Аверкина В.В. для призначення ліквідатором ТОВ „Партнерська організація".

До суду надійшла заява арбітражного керуючого Аверкина Володимира Васильовича, Хмельницька область, Кам'янець-Подільський район, с.Кадиївці, вул.Чапаєва, буд.40, свідоцтво №1194 від 05.07.2013 р. про участь у справі про банкрутство від 05.03.2015р., в якій останнім повідомлено, що відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом": він не є заінтересованою особою стосовно у даній справі; управління боржником раніше не здійснював; заборони щодо здійснення діяльності арбітражного керуючого - не має; судимості за вчинення корисливих злочинів - не має.

На дату судового засідання від інших арбітражних керуючих заяви на участь у справі №924/1706/14 як ліквідатора не надходили.

Враховуючи вищезазначене, досвід роботи арбітражного керуючого, наявність у нього організаційних і технічних можливостей виконувати обов'язки ліквідатора та приймаючи до уваги рішення комітету кредиторів від 05.03.2015р., господарський суд вважає за належне призначити ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Аверкина Володимира Васильовича, Хмельницька область, Кам'янець-Подільський район, с.Кадиївці, вул.Чапаєва, буд.40, свідоцтво №1194 від 05.07.2013 р..

Повноваження ліквідатора визначені ст.41 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Відповідно до ч.3 ст. 115 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" грошова винагорода арбітражного керуючого за виконання повноважень ліквідатора складається з основної та додаткової грошових винагород.

Основна грошова винагорода арбітражного керуючого за виконання повноважень ліквідатора визначається в розмірі двох середньомісячних заробітних плат керівника боржника за останні дванадцять місяців його роботи до введення господарським судом процедури ліквідації банкрута за кожний місяць виконання арбітражним керуючим повноважень керуючого санацією або ліквідатора. Розмір основної грошової винагороди арбітражного керуючого за виконання повноважень ліквідатора не може перевищувати десяти мінімальних заробітних плат за кожний місяць виконання ним повноважень.

Додаткова грошова винагорода арбітражного керуючого за виконання повноважень ліквідатора визначається в розмірі 5 відсотків від обсягу стягнутих на користь боржника активів (повернення грошових коштів майна, майнових прав), які на день порушення провадження у справі про банкрутство перебували у третіх осіб, а також 3 відсотків від обсягу погашених вимог конкурсних кредиторів.

Право вимоги основної грошової винагороди виникає в арбітражного керуючого в останній день кожного календарного місяця виконання ним повноважень керуючого санацією, ліквідатора.

Право вимоги арбітражного керуючого (керуючого санацією, ліквідатора) на додаткову грошову винагороду виникає з дня фактичного надходження до боржника стягнутих на його користь активів чи їх частини, які на день порушення провадження у справі про банкрутство перебували у третіх осіб, або з дня фактичного повного або часткового погашення вимог конкурсних кредиторів пропорційно до їх обсягу.

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне встановити арбітражному керуючому Аверкину В.В. оплату послуг за виконання ним повноважень ліквідатора у справі, що складається з основної та додаткової грошових винагород у розмірі, встановленому законодавством.

Відповідно до статті 38 Закону, з дня прийняття господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, зокрема, припиняється нарахування неустойки (штрафу, пені), процентів та інших економічних санкцій за всіма видами заборгованості банкрута; скасовується арешт, накладений на майно боржника, чи інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається; вимоги за зобов'язаннями боржника, визнаного банкрутом, що виникли під час проведення процедур банкрутства, можуть пред'являтися тільки в межах ліквідаційної процедури протягом двох місяців з дня офіційного оприлюднення повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури. Зазначений строк є граничним і поновленню не підлягає. Кредитори, вимоги яких заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, або не заявлені взагалі, не є конкурсними, а їх вимоги погашаються в шосту чергу в ліквідаційній процедурі.

З метою виявлення кредиторів з вимогами за зобов'язаннями боржника, визнаного банкрутом, що виникли під час проведення процедур банкрутства, здійснюється офіційне оприлюднення повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України в мережі Інтернет.

Повідомлення про визнання боржника банкрутом і про відкриття ліквідаційної процедури мають містити: найменування та інші реквізити боржника, визнаного банкрутом; найменування господарського суду, в провадженні якого знаходиться справа про банкрутство; дату прийняття господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури; відомості про ліквідатора (ліквідаційну комісію).

Так, відповідно до п.6 „Прикінцевих положень", „Положення про порядок офіційного оприлюднення відомостей про справу про банкрутство", затверджене постановою пленуму Вищого господарського суду України" від 17.12.2013 року №16 набрало чинності з 19 січня 2014 року.

Пункт 3.1. „Положення про порядок офіційного оприлюднення відомостей про справу про банкрутство" передбачено, що офіційне оприлюднення оголошень здійснюється на підставі судового рішення. З цією метою резолютивна частина судового рішення повинна містити припис щодо оприлюднення на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України оголошення (повідомлення) про визнання боржника банкрутом і про відкриття ліквідаційної процедури.

Суддя, який прийняв судове рішення, що містить припис про офіційне оприлюднення, не пізніше дванадцятої години наступного робочого дня формує в автоматизованій системі "Діловодство спеціалізованого суду" в електронній формі оголошення, яке підлягає офіційному оприлюдненню.

Відлік строку на вчинення передбачених Законом процесуальних дій починається з дня офіційного оприлюднення оголошення на офіційному веб - сайті Вищого господарського суду України. Першим днем перебігу відповідного строку є день, наступний за днем офіційного оприлюднення такого оголошення.

Отже, кредитори мають право заявити свої вимоги до боржника, який ліквідується у місячний строк з дня офіційного оприлюднення повідомлення про визнання боржника, який ліквідується банкрутом, на офіційному веб - сайті Вищого господарського суду України в мережі Інтернет. Зазначений строк є граничним і поновленню не підлягає.

Відповідно до ч. 6 ст. 41 Закону протягом п'ятнадцяти днів з дня призначення ліквідатора відповідні посадові особи банкрута зобов'язані передати бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута ліквідатору. У разі ухилення від виконання зазначених обов'язків відповідні посадові особи банкрута несуть відповідальність відповідно до законів України.

Враховуючи викладене вище, суд вважає за необхідне визнати банкрутом ТОВ „Партнерська організація, та відкрити ліквідаційну процедуру по справі на 6 місяців.

Керуючись ст. ст. 27, 37, 38, 40, 41, 114, 115, розділом Х „Прикінцеві та Перехідні положення" Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" , Суд -

ПОСТАНОВИВ:

1. Припинити процедуру розпорядження майном товариства з обмеженою відповідальністю „Партнерська Організація", м.Кам'янець-Подільський Хмельницької області, вул.Панівецька, буд.1 та повноваження арбітражного керуючого Аверкина Володимира Васильовича, як розпорядника майна товариства з обмеженою відповідальністю „Партнерська організація".

2. Визнати банкрутом товариство з обмеженою відповідальністю „Партнерська Організація", м.Кам'янець-Подільський Хмельницької області, вул.Панівецька, буд.1 (ідент. код ЄДРПОУ 33828750) .

3. Відкрити ліквідаційну процедуру на шість місяців строком до 05.09.2015р..

4. Ліквідатором товариства з обмеженою відповідальністю „Партнерська Організація", м.Кам'янець-Подільський Хмельницької області, вул.Панівецька, буд.1 призначити Аверкина Володимира Васильовича, Хмельницька область, Кам'янець-Подільський район, с.Кадиївці, вул.Чапаєва, буд.40, свідоцтво №1194 від 05.07.2013 р. .

5. Встановити арбітражному керуючому Аверкину Володимиру Васильовичу, Хмельницька область, Кам'янець-Подільський район, с.Кадиївці, вул.Чапаєва, буд.40, свідоцтво №1194 від 05.07.2013 р. оплату послуг за виконання ним повноважень ліквідатора у справі, що складається з основної та додаткової грошових винагород у розмірі, встановленому законодавством.

6. Затвердити арбітражному керуючому - розпоряднику майна Аверкину В.В. звіт про нарахування та виплату грошової винагороди арбітражного керуючого, здійснення та відшкодування його витрат, станом на 05.03.2015 р., в сумі 8 106,00 грн., з яких 8 106,00 грн. - грошова винагорода розпорядника майна.

7. Оприлюднити на офіційному веб - сайті Вищого господарського суду України оголошення (повідомлення) про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

8. Строк виконання всіх грошових зобов'язань банкрута вважати таким, що настав 05.03.2015р..

9. Припинити з 05.03.2015р. нарахування неустойки (штрафу, пені), відсотків та інших економічних санкцій за всіма зобов'язаннями банкрута

10. Припинити з 05.03.2015р. повноваження органів управління банкрута щодо управління банкрутом та розпорядження його майном та припинити повноваження власника (власників) майна банкрута.

11. Скасувати арешти, накладені на майно боржника - товариства з обмеженою відповідальністю „Партнерська Організація", м.Кам'янець-Подільський Хмельницької області, вул.Панівецька, буд.1 (ідент. код ЄДРПОУ 33828750) та інші обмеження щодо розпорядження майном боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається.

12. Зобов'язати ліквідатора:

- використовувати тільки один банківський рахунок для зарахування коштів, отриманих під час проведення ліквідаційної процедури та для здійснення розрахунків з кредиторами банкрута. Інші рахунки, виявлені при проведенні ліквідаційної процедури, підлягають закриттю.

- провести ліквідаційну процедуру банкрута відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", скласти ліквідаційний баланс та подати його господарському суду разом із звітом про свою діяльність у строк до 05.09.2015р.;

- письмово надавати суду один раз на місяць звіт про хід ліквідаційної процедури з відповідним документальним підтвердження, відомості про фінансове становище та майно боржника, заплановані заходи щодо продажу майна боржника.

Суддя Д.І. Радченя

Віддрук.7 прим.

1 -ініціюючому кредитору, м.Кам'янець-Подільський, вул.Огієнка, 74;

2-боржнику - м.Кам'янець-Подільський, вул.Панівецька, буд.1;

3-до справи;

4 - Державному реєстратору відділу державної реєстраційної служби Кам'янець-Подільського міськрайонного управління юстиції,

5 - Відділу державної виконавчої служби Кам'янець-Подільського міськрайуправління юстиції,

6 - Головному управлінню статистики у Хмельницькій області,

7 - державному органу з питань банкрутства - Головному управлінню юстиції у Хмельницькій області.

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення05.03.2015
Оприлюднено10.03.2015
Номер документу42987833
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —924/1706/14

Ухвала від 28.04.2017

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 06.04.2017

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 27.03.2017

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 29.09.2016

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 29.09.2016

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 19.09.2016

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 05.10.2015

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 24.09.2015

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Постанова від 05.03.2015

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

Ухвала від 24.02.2015

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Радченя Д.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні