Постанова
від 08.04.2011 по справі 4-837/11
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

08.04.2011 Справа №4-837/11

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області в складі:

головуючого судді Базан Л.Т.

при секретарі Сеник В.Г.

з участю прокурора Ковальчука Р.Я.

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання заступника начальника УСБ України в Тернопільській області про надання дозволу на проведення позапланової ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності ДК Укрекокомресурси в частині її ТОУ Тернопільекокомресурси , -

В С Т А Н О В И В :

УСБУ в Тернопільській області в рамках роботи по оперативно-розшуковій справі №1159, заведеній 25 лютого 2011 року, здійснюється документування порушень чинного законодавства під час проведення робіт із збирання та утилізації тари та пакувального матеріалу з боку службових осіб Тернопільського обласного управління (ТОУ) „Тернопільекокомресурси" ДК „Укрекокомресурси" (м. Тернопіль, вул. Гайова, 8).

Зокрема, встановлено, що суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності регіону відповідно до Порядку передбаченого Постановою Кабінету Міністрів України від 20.01.2010р. № 39, щомісячно перераховуються на казначейський рахунок даної державної компанії від 120 до 160 тис. грн. На виконання умов укладених договорів ТОУ зобов'язується надавати послуги з організації збирання, заготівлі та утилізації використаних пакувальних матеріалів і тари. У зв'язку із недостатністю виробничих потужностей „Тернопільекокомресурси" укладає договір із спеціалізованим суб'єктом - ТОВ „Релайф-Тернопіль", на рахунок якого перераховується частина отриманих коштів за нібито здійснену утилізацію тари і пакувальних матеріалів. Поряд з тим, ТОВ „Релайф-Тернопіль" жодних робіт по утилізації вторматеріалу не проводить.

08.04.2011 року заступник начальника УСБ України в Тернопільській області за погодженням заступника прокурора Тернопільської області звернувся в суд з поданням про надання дозволу на проведення працівниками Контрольно-ревізійного управління в Тернопільській області позапланової ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності ДК „Укрекокомресурси" в частині її ТОУ „Тернопільекокомресурси" ( ЄДРПОУ 21702870, м. Тернопіль, вул. Гайова, 8) за період з 01 січня 2009 року по 01 квітня 2011 року. Посилається на те, що проведення даної позапланової ревізії необхідне з метою повного, всебічного і об'єктивного проведення перевірки фінансово-господарської діяльності ТОУ в частині використання державних коштів.

Заслухавши думку прокурора, який підтримав подання, суд прийшов до висновку, що дане подання підлягає до задоволення, оскільки проведення позапланової ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності ДК „Укрекокомресурси" в частині її ТОУ „Тернопільекокомресурси" необхідне для забезпечення всебічного, повного та об'єктивного проведення перевірки службовими особами УСБУ в Тернопільській області.

На підставі наведеного, керуючись ст. 66 КПК України, ст.11 Закону України "Про державну контрольно - ревізійну службу в Україні", ст. 8 ЗУ Про оперативно-розшукову діяльність , -

П О С Т А Н О В И В :

Подання задовольнити.

Надати дозвіл на проведення ревізорам Контрольно-ревізійного управління в Тернопільській області позапланової ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності ДК „Укрекокомресурси" в частині її ТОУ „Тернопільекокомресурси" ( ЄДРПОУ 21702870, м. Тернопіль, вул. Гайова, 8) за період з 01 січня 2009 року по 01 квітня 2011 року, на вирішення якої поставити наступні питання:

- чи укладало ТОУ „Тернопільекокомресурси" договора на проведення робіт із збирання та утилізації тари і пакувального матеріалу. Якщо так, то з ким і на яких умовах?

- коли, від кого, в якій кількості та на підставі яких документів ТОУ отримувало кошти на проведення робіт з утилізації вторинної сировини у 2010 році?

- чи отримувало підприємство в період 2009 - 2011 р.р. будь-які кошти на вдосконалення старого чи закупку нового технологічного обладнання. Якщо так, то в якій сумі із зазначенням шляхів використання отриманих коштів.

- чи надходило на утилізацію до ТОУ від суб'єктів ЗЕД вторинна сировинна. Якщо так, то в якій кількості і від кого?

- законність укладання, виконання договорів на проведення робіт із збирання і утилізації тари і пакувального матеріалу, якщо допущено порушення вимог нормативних документів, то в порушення яких саме, з чиєї вини? Чи було допущено порушення вимог чинного законодавства та відомчих нормативних документів під час формування договірної ціни на проведення означених робіт? Чи проводились ці роботи взагалі, якщо ні, то як саме використовувались отриманні від суб'єктів ЗЕД кошти?

Встановити дату початку ревізії - 8 квітня 2011 року та дату її завершення - 29 квітня 2011 року.

Головуючий -суддя Базан Л.Т.

СудТернопільський міськрайонний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення08.04.2011
Оприлюднено23.03.2015
Номер документу43154185
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-837/11

Постанова від 12.04.2011

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Постанова від 08.04.2011

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Базан Л. Т.

Постанова від 14.09.2011

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Журавель В. А.

Ухвала від 19.01.2012

Кримінальне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Зайцев В.В.

Постанова від 18.10.2011

Кримінальне

Нікопольський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Стовба С. М.

Постанова від 15.08.2011

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Левч В. І.

Постанова від 27.12.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Чепурний В. П.

Постанова від 26.12.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Чепурний В. П.

Постанова від 26.12.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Чепурний В. П.

Постанова від 26.08.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Черненко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні