Ухвала
від 11.03.2015 по справі 803/2128/14
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 березня 2015 року Справа № 876/11036/14

Львівський апеляційний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Коваля Р.Й.,

суддів Гуляка В.В.,

Судової-Хомюк Н.М.,

розглянувши у письмовому провадженні в м.Львові апеляційну скаргу ОСОБА_2 на постанову Волинського окружного адміністративного суду від 04 листопада 2014 року в адміністративній справі № 803/2128/14 за позовом ОСОБА_2 до управління Держземагентства у Млинівському районі Рівненської області, Новосілківської сільської ради Млинівського району Рівненської області про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити дії,

В С Т А Н О В И В :

Постановою Волинського окружного адміністративного суду від 04 листопада 2014 року відмовлено в задоволенні позову ОСОБА_2 до управління Держземагентства у Млинівському районі Рівненської області, Новосілківської сільської ради Млинівського району Рівненської області про зобов'язання сільської ради погодити межі земельної ділянки згідно акту прийомки-передачі межових знаків; про визнання протиправними дій управління щодо непогодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 25 років для ведення фермерського господарства, за рахунок земель сільськогосподарського призначення державної власності, розташованої на території Новосілківської сільської ради Млинівського району Рівненської області, площею 26,0118 га, кадастровий номер № 5623885200:04:002:0238 та зобов'язання управління погодити даний проект землеустрою.

Не погодившись із прийнятою постановою, її оскаржив позивач ОСОБА_2, який вважає, що рішення суду першої інстанції є необгрунтованим, винесеним з порушенням норм матеріального права. Тому, з підстав, викладених у апеляційній скарзі, просив скасувати постанову суду першої інстанції і прийняти нове рішення, яким його позовні вимоги задовольнити.

23 лютого 2015 року за вх.№ К-4522/15 від апелянта до Львівського апеляційного адміністративного суду надійшла заява про відмову від апеляційної скарги та закриття, у зв'язку з цим, апеляційного провадження.

Особи, які беруть участь у справі, у судове засідання не прибули, хоча вони були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового засідання, клопотань про розгляд справи за їх участю не подали, тому відповідно до пункту 2 частини першої статті 197 Кодексу адміністративного судочинства України колегія суддів вважає можливим здійснювати розгляд справи у письмовому провадженні за наявними у ній матеріалами.

Заслухавши суддю-доповідача, дослідивши матеріали справи та доводи апеляційної скарги у їх сукупності, колегія суддів приходить до висновку про те, що заяву апелянта про відмову від апеляційної скарги необхідно задовольнити, оскільки відсутні обставини, які б перешкоджали цьому.

За приписами частини четвертої статті 193 Кодексу адміністративного судочинства особа, яка подала апеляційну скаргу, має право протягом усього часу розгляду справи відмовитися від неї повністю або частково. Питання про прийняття відмови від апеляційної скарги і закриття у зв'язку з цим апеляційного провадження вирішується судом апеляційної інстанції, що розглядає справу, в судовому засіданні за участі сторін та інших осіб, які беруть участь у справі. Про прийняття відмови від скарги та закриття у зв'язку з цим апеляційного провадження суд постановляє ухвалу. Повторне апеляційне оскарження рішення, ухвали суду першої інстанції з тих самих підстав не допускається.

Враховуючи вищенаведене, колегія суддів апеляційного суду вважає, що необхідно прийняти відмову позивача від апеляційної скарги і закрити у зв'язку з цим апеляційне провадження, оскільки для цього є усі необхідні підстави.

Керуючись статтями 193, 195, 197, 205, 206, 254 КАС України, суд

У Х В А Л И В :

Заяву ОСОБА_2 про відмову від апеляційної скарги на постанову Волинського окружного адміністративного суду від 04 листопада 2014 року в адміністративній справі № 803/2128/14 задовольнити.

Закрити апеляційне провадження в адміністративній справі № 803/2128/14 за позовом ОСОБА_2 до управління Держземагентства у Млинівському районі Рівненської області, Новосілківської сільської ради Млинівського району Рівненської області про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити дії.

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили через п'ять днів після направлення її копії особам, які беруть участь у справі, та може бути оскаржена у касаційному порядку шляхом подання касаційної скарги безпосередньо до Вищого адміністративного суду України протягом двадцяти днів з дня набрання ухвалою законної сили.

Головуючий суддя Р.Й.Коваль

Судді В.В.Гуляк

Н.М.Судова-Хомюк

СудЛьвівський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.03.2015
Оприлюднено27.03.2015
Номер документу43227149
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —803/2128/14

Ухвала від 17.10.2014

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Смокович Віра Іванівна

Ухвала від 11.03.2015

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Коваль Р.Й.

Ухвала від 02.12.2014

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Коваль Р.Й.

Постанова від 04.11.2014

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Смокович Віра Іванівна

Ухвала від 17.10.2014

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Смокович Віра Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні