Ухвала
від 17.10.2014 по справі 803/2128/14
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження

і призначення справи до судового розгляду

17 жовтня 2014 рокуСправа № 803/2128/14

Волинський окружний адміністративний суд у складі:

судді Смокович В.І.,

за наслідками підготовчого провадження в порядку письмового провадження у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Управління Держземагентства у Млинівському районі Рівненської області, Новосілківської сільської ради Млинівського району Рівненської області про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити дії,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся в суд з адміністративним позовом до Управління Держземагентства у Млинівському районі Рівненської області, Новосілківської сільської ради Млинівського району Рівненської області про зобов'язання сільської ради погодити межі земельної ділянки згідно акту прийомки-передачі межових знаків; про визнання протиправними дій управління щодо непогодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 25 років для ведення фермерського господарства, за рахунок земель сільськогосподарського призначення державної власності, розташованої на території Новосілківської сільської ради Млинівського району Рівненської області, площею 26,0118 га, кадастровий номер НОМЕР_1 та зобов'язання управління погодити даний проект землеустрою.

Ухвалою судді від 17 жовтня 2014 року відкрито провадження у даній справі.

Під час підготовки справи до судового розгляду вжито заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи: запропоновано відповідачу подати заперечення проти позову та докази, які у нього є; визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору; сторонам роз'яснено їх процесуальні права, в тому числі право позивача відмовитися від адміністративного позову в повному обсязі чи від частини заявлених вимог, право відповідача визнати адміністративний позов повністю чи частково, роз'яснено можливість щодо примирення шляхом взаємних поступок.

Від сторін клопотань про визнання позову, відмову від позову повністю чи частково та щодо примирення не надійшло.

Враховуючи наведене, підготовче провадження необхідно закінчити та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись статтею 121 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Закінчити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Управління Держземагентства у Млинівському районі Рівненської області, Новосілківської сільської ради Млинівського району Рівненської області про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити дії.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 11:20 28 жовтня 2014 року в залі судових засідань №23 Волинського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 3.

Зобов'язати позивача, ОСОБА_1, у строк 27 жовтня 2014 року надати суду належним чином засвідчені копії доказів наявності договірних відносин з фізичною особою-підприємцем ОСОБА_2 стосовно розроблення проекту землеустрою та його погодження (договір, додатки до нього, акт приймання-передачі виконаних робіт тощо).

Зобов'язати відповідачів у строк до 27 жовтня 2014 року подати до суду, у разі заперечення проти позову, письмові заперечення і всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішень з приводу яких подано позов.

Запропонувати особам, які беруть участь у справі надати суду додаткові докази, які у них є.

В судове засідання викликати позивача та представників відповідачів, яким необхідно мати при собі документ, що посвідчує їх особу, а представнику, крім того, довіреність на здійснення представництва в суді.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення і не може бути оскаржена.

Суддя В.І. Смокович

СудВолинський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.10.2014
Оприлюднено06.07.2015
Номер документу45973953
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —803/2128/14

Ухвала від 17.10.2014

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Смокович Віра Іванівна

Ухвала від 11.03.2015

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Коваль Р.Й.

Ухвала від 02.12.2014

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Коваль Р.Й.

Постанова від 04.11.2014

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Смокович Віра Іванівна

Ухвала від 17.10.2014

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Смокович Віра Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні