Ухвала
від 06.04.2015 по справі п/811/628/15
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

06 квітня 2015 року Справа № П/811/628/15

Кіровоградський окружний адміністративний суд у складі головуючої судді Нагібіної Г.П., розглянувши у порядку письмового провадження клопотання про зупинення провадження в адміністративній справі за позовом Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області до дочірнього підприємства "Кіровоградське спеціалізоване управління №411" Публічного акціонерного товариства "Дніпроелектромонтаж" про стягнення податкового боргу,

ВСТАНОВИВ:

Кіровоградська ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області звернулась до Кіровоградського окружного адміністративного суду з позовом, в якому просить суд стягнути з ДП "Кіровоградське спеціалізоване управління №411" Публічного акціонерного товариства "Дніпроелектромонтаж" податковий борг у сумі 197591,61 грн.

Представник відповідача, повідомлений належним чином про дату, час та місце судового засідання (а.с.37), до судового засідання не з'явився, надав суду клопотання, у якому просив суд перенести розгляд справи на іншу дату, у зв'язку з перебуванням на стаціонарному лікуванні (а.с.31).

Представник позивача, повідомлений належним чином про дату, час та місце судового засідання, надав суду клопотання у якому просив суд проводити розгляд справи у порядку письмового провадження (а.с.38).

Частиною 6 статті 128 КАС України передбачено, якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, визначених цією статтею, але прибули не всі особи, які беруть участь у справі, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

Враховуючи викладене, суд вирішив розгляд клопотання провести у порядку письмового провадження. Дослідивши матеріали справи, суд дійшов наступних висновків.

Клопотання відповідача про перенесення розгляду справи обґрунтоване тим, що директор підприємства Волков М.В. є єдиним законним представником підприємства, і на час розгляду справи по суті перебуває на стаціонарному лікуванні у медичному закладі, на підтвердження чого до клопотання додано копію довідки про перебування на стаціонарному лікуванні (а.с.33).

Відповідно до пункту 1 частини 2 статті 156 КАС України, суд має право зупинити провадження у справі в разі захворювання особи, яка бере участь у справі, підтвердженого медичною довідкою, що перешкоджає прибуттю до суду, якщо її особиста участь буде визнана судом обов'язковою, - до її одужання.

Зважаючи на пояснення керівника підприємства відповідача про відсутність інших законних представників підприємства, перебування керівника на стаціонарному лікуванні, що перешкоджає його прибуттю до суду, підтвердженого медичною довідкою, бажання прийняти ним участь у розгляді справи, та зважаючи на відсутність заперечень відповідача, суд дійшов висновку про можливість зупинення провадження у справі до 21 квітня 2015 року.

Керуючись статтями 133, 156, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,

У Х В А Л И В :

Зупинити провадження по адміністративній справі №П/811/628/15 за позовом Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області до дочірнього підприємства "Кіровоградське спеціалізоване управління №411" Публічного акціонерного товариства "Дніпроелектромонтаж" про стягнення податкового боргу до 11 год. 00 хв. 21 квітня 2015 року.

Призначити розгляд справи у судовому засіданні на 21 квітня 2015 року о 11:00 год. у приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м.Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40, 6 поверх в залі судового засідання № 6.

Ухвала суду набирає законної сили у порядку та строки, визначені статтею 254 КАС України.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду шляхом подачі, протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали суду, апеляційної скарги через Кіровоградській окружний адміністративний суд, з одночасним надсиланням копії апеляційної скарги до суду апеляційної інстанції.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду Г.П. Нагібіна

Дата ухвалення рішення06.04.2015
Оприлюднено09.04.2015
Номер документу43436899
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —п/811/628/15

Ухвала від 25.09.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Л.І. Хилько

Ухвала від 30.09.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Л.І. Хилько

Ухвала від 30.09.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Л.І. Хилько

Ухвала від 03.08.2015

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Мельник В.В.

Ухвала від 03.06.2015

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Мельник В.В.

Постанова від 21.04.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.П. Нагібіна

Постанова від 21.04.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.П. Нагібіна

Ухвала від 06.04.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.П. Нагібіна

Ухвала від 06.03.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.П. Нагібіна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні