Ухвала
від 02.02.2015 по справі 826/19485/14
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

cpg1251 ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01601, м. Київ, вул. Командарма Каменєва 8, корпус 1 У Х В А Л А

про витребування доказів в адміністративній справі

02 лютого 2015 року справа №826/19485/14

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі судді Кузьменка В.А., за участю секретаря Калужського Д.О. та представників:

позивача : Костирко Ю.В.;

відповідача 1: не з'явились;

відповідача 2: не з'явились;

третьої особи 1: Напханюк А.О.;

третьої особи 2: Брильова О.А.;

Брильової А.О.

розглянувши в судовому засіданні адміністративну справу

за позовомТовариства з обмеженою відповідальністю "Експлуатаційна компанія "Комфорт-Майстер" До треті особи 1. Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дарницького району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві 2 . Державного реєстратора відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дарницького району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві Недбайла Олега Андрійовича 1. Дарницька районна в місті Києві державної адміністрації 2. Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Пчілки" проскасування державної реєстрації В С Т А Н О В И В :

Товариство з обмеженою відповідальністю "Експлуатаційна компанія "Комфорт-Майстер" (далі по тексту - позивач, ТОВ "Комфорт-Майстер") звернулось до Окружного адміністративного суду міста Києва з адміністративним позовом до Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дарницького району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Пчілки", в якому просить скасувати (припинити) державну реєстрацію Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Пчілки" (ідентифікаційний код юридичної особи 37388180, адреса місцезнаходження: 02081, м. Київ, вул. О. Пчілки, буд. 2).

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 15 грудня 2014 року відкрито провадження в адміністративній справі №826/19485/14 та призначено справу до судового розгляду .

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 15 січня 2015 року залучено до участі в адміністративній справі в якості співвідповідача Державного реєстратора відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дарницького району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві Недбайла Олега Андрійовича (далі по тексту - Державний реєстратор Недбайло О.А.); залучено до участі в адміністративній справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача, виключивши їх з числа відповідачів, Дарницьку районну в місті Києві державну адміністрацію (далі по тексту - третя особа 1, Дарницька РДА) та Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Пчілки" (далі по тексту - третя особа 2, ОСББ "Пчілки"), а також зобов'язано відповідачів надати суду належним чином засвідчені копії матеріалів реєстраційної справи ОСББ "Пчілки" .

Однак, в судове засідання представники відповідачів не прибули, витребуваних судом доказів не надали.

Відповідно до частини другої статті 69 Кодексу адміністративного судочинства України докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

Згідно з частиною четвертою статті 71 Кодексу адміністративного судочинства України суб'єкт владних повноважень повинен надати суду всі наявні у нього документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. У разі невиконання цього обов'язку суд витребує названі документи та матеріали.

Враховуючи вищевикладене, з метою всебічного та об'єктивного розгляду Окружний адміністративний суд міста Києва повторно зобов'язує Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дарницького району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та Державного реєстратора відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дарницького району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві Недбайла Олега Андрійовича невідкладно надати суду належним чином засвідчені копії матеріалів реєстраційної справи Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Пчілки" (ідентифікаційний код 37388180).

На підставі викладеного, частини другої статті 69, частини третьої статті 71, статті 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, -

У Х В А Л И В:

1. Зобов'язати Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дарницького району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та Державного реєстратора відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дарницького району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві Недбайла Олега Андрійовича невідкладно надати суду належним чином засвідчені копії матеріалів реєстраційної справи Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Пчілки" (ідентифікаційний код 37388180).

2 . Попередити Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дарницького району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та Державного реєстратора відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дарницького району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві Недбайла Олега Андрійовича про можливість застосування заходів, передбачених статтею 166 Кодексу адміністративного судочинства України, та статтею 185 3 Кодексу України про адміністративні правопорушення у разі невиконання вимог суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.А. Кузьменк

Дата ухвалення рішення02.02.2015
Оприлюднено21.04.2015
Номер документу43591615
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/19485/14

Ухвала від 20.05.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Пилипенко О.Є.

Ухвала від 01.07.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Єрьомін А.В.

Ухвала від 09.06.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Пилипенко О.Є.

Ухвала від 20.05.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Пилипенко О.Є.

Ухвала від 02.02.2015

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 15.01.2015

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Постанова від 16.03.2015

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 15.12.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні