Ухвала
від 26.05.2015 по справі 805/1864/15-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про зупинення провадження у справі

26 травня 2015 року Справа № 805/1864/15-а

приміщення суду за адресою: 84112, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 2

Донецький окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - судді Зінченка О.В.,

при секретарі судового засідання Ковиліній А.А.,

з участю представників:

позивача - Коваленко Д.М.,

відповідача - ОСОБА_2, ОСОБА_3,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Полідон» до Донецького обласного центру зайнятості про скасування рішення про відмову у продовженні дії дозволу на працевлаштування № 4062 від 20 квітня 2007 року Товариству з обмеженою відповідальністю «Полідон» громадянина Туреччини ОСОБА_5, на посаді Президента Товариства з обмеженою відповідальністю «Полідон», зобов'язання Донецький обласний центр зайнятості продовжити дію Товариству з обмеженою відповідальністю «Полідон» дозволу на працевлаштування громадянина Туреччини ОСОБА_5 на посаді Президента Товариства з обмеженою відповідальністю «Полідон».,-

В С Т А Н О В И В:

У квітні 2015 року Товариство з обмеженою відповідальністю «Полідон» (далі - позивач, ТОВ «Полідон») звернулось до Донецького окружного адміністративного суду із позовною заявою до Донецького обласного центру зайнятості (далі - відповідач, Донецький обласний центр зайнятості) про скасування рішення про відмову у продовженні дії дозволу на працевлаштування № 4062 від 20 квітня 2007 року Товариству з обмеженою відповідальністю «Полідон» громадянина Туреччини ОСОБА_5, на посаді Президента Товариства з обмеженою відповідальністю «Полідон», зобов'язання Донецький обласний центр зайнятості продовжити дію Товариству з обмеженою відповідальністю «Полідон» дозволу на працевлаштування громадянина Туреччини ОСОБА_5 на посаді Президента Товариства з обмеженою відповідальністю «Полідон».

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 20 квітня 2015 року відкрите провадження у даній справі та призначено до розгляду у відкритому судовому засіданні.

26 травня 2015 року у судовому засіданні представник позивача надав суду письмове клопотання про витребування у Донецького обласного центра зайнятості засвідчені копії документів, щодо належної сплати позивачем єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Частиною 4 статті 11 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) суд вживає передбачені законом заходи, необхідні для з'ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

Згідно частини 3 статті 71 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, якщо особа, яка бере участь у справі, не може самостійно надати докази, то вона повинна зазначити причини, через які ці докази не можуть бути надані, та повідомити, де вони знаходяться чи можуть знаходитися. Суд сприяє в реалізації цього обов'язку і витребовує необхідні докази. Про витребування доказів або про відмову у витребуванні доказів суд постановляє ухвалу. Ухвала суду про відмову у витребуванні доказів окремо не оскаржується. Заперечення проти неї може бути включене до апеляційної чи касаційної скарги на рішення суду, прийняте за наслідками розгляду справи.

З урахуванням викладеного, а також з метою повного, всебічного та об'єктивного розгляду даної адміністративної справи, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника позивача, та витребувати у Донецького обласного центра зайнятості засвідчені копії документів, які підтверджують сплату позивачем єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, оскільки зазначені документи мають значення для розгляду даної адміністративної справи, у зв'язку з чим зупинити провадження у справі.

З огляду на вищезазначене, керуючись статтями 11, 71, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, Донецький окружний адміністративний суд,-

У Х В А Л И В:

Клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Полідон», - задовольнити.

Витребувати у Донецького обласного центра зайнятості засвідчені копії документів, які підтверджують сплату позивачем єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Витребувану інформацію необхідно надати до Донецького окружного адміністративного суду у строк до 05 червня 2015 року.

Зупинити провадження у справі до 15 години 00 хвилин 05 червня 2015 року.

Ухвала набирає законної сили у строк та у порядок, що визначені статтею 254 КАС України, і може бути оскаржена до Донецького апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції у порядку, визначеному статтею 186 КАС України, шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Зінченко О.В.

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення26.05.2015
Оприлюднено08.06.2015
Номер документу44500840
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/1864/15-а

Ухвала від 04.08.2015

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Гайдар Андрій Володимирович

Ухвала від 04.08.2015

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Гайдар Андрій Володимирович

Постанова від 05.06.2015

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зінченко О.В.

Ухвала від 14.07.2015

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Гайдар Андрій Володимирович

Ухвала від 14.07.2015

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Гайдар Андрій Володимирович

Постанова від 05.06.2015

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зінченко О.В.

Ухвала від 26.05.2015

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зінченко О.В.

Ухвала від 26.05.2015

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зінченко О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні