Ухвала
від 16.11.2011 по справі 2а-4205/10/2370
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

УХВАЛА

про поновлення провадження в адміністративній справі

16 листопада 2011 року Справа № 2а-4205/10/2370

Черкаський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого -судді Трофімової Л.В.,

при секретарі -Солосі О.В.,

за участю представників: позивача -ОСОБА_1 за довіреністю, відповідача -не з'явився, розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Черкаси адміністративну справу за позовом Управління Пенсійного фонду України у Соснівському районі м. Черкаси до державного підприємства "Черкаський державний науково-дослідний інститут техніко-економічної інформації в хімічній промисловості" про стягнення заборгованості з відшкодування різниці пенсії призначеної науковим працівникам,

ВСТАНОВИВ:

До суду з позовною заявою звернулося УПФУ в Соснівському районі м. Черкаси, у якій просить стягнути з ДП "Черкаський державний науково-дослідний інститут техніко-економічної інформації в хімічній промисловості" заборгованість з відшкодування різниці пенсії призначеної науковим працівникам згідно Закону України «Про наукову та науково-технічну діяльність» у сумі 12 765 грн. 83 коп.

Ухвалою суду від 23.09.2010р. провадження у справі було зупинено до набрання законної сили судовим рішення в іншій справі. Підставою для прийняття зазначеної ухвали стала наявність в провадженні Соснівського районного суду м. Черкаси адміністративної справи № 2а-2881/10 за позовом ДП "Черкаський державний науково-дослідний інститут техніко-економічної інформації в хімічній промисловості" до УПФУ в Соснівському районі м. Черкаси, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача - ОСОБА_2 про визнання дій протиправними та скасування рішення відповідача при призначенні ОСОБА_2 пенсії наукового працівника. Ухвалою Соснівського районного суду м. Черкаси від 16.12.2010р. вищевказану справу передано до Черкаського окружного адміністративного суду за підсудністю.

Постановою Черкаського окружного адміністративного суду від 16.03.2011р. у справі №2а/2370/743/2011 у задоволенні адміністративного позову ДП "Черкаський державний науково-дослідний інститут техніко-економічної інформації в хімічній промисловості" відмовлено повністю.

Не погоджуючись із цією постановою ДП "Черкаський державний науково-дослідний інститут техніко-економічної інформації в хімічній промисловості" подано апеляційну скаргу.

Ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 11 жовтня 2011р. апеляційна скарга ДП "Черкаський державний науково-дослідний інститут техніко-економічної інформації в хімічній промисловості" залишена без задоволення, а постанова Черкаського окружного адміністративного суду від 16 березня 2011р. без змін.

Приймаючи до уваги, що судове рішення набрало законної сили, а отже обставини, що були підставою для зупинення провадження у цій справі, відпали, суд вважає за необхідне поновити провадження.

На підставі викладеного, керуючись ч. 5 ст. 156 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,

УХВАЛИВ:

Поновити провадження у справі за позовом Управління Пенсійного фонду України у Соснівському районі м. Черкаси до державного підприємства "Черкаський державний науково-дослідний інститут техніко-економічної інформації в хімічній промисловості" про стягнення заборгованості з відшкодування різниці пенсії призначеної науковим працівникам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.В.Трофімова

Дата ухвалення рішення16.11.2011
Оприлюднено22.06.2015
Номер документу45031436
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості з відшкодування різниці пенсії призначеної науковим працівникам

Судовий реєстр по справі —2а-4205/10/2370

Постанова від 16.11.2011

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

Л.В.Трофімова

Ухвала від 16.11.2011

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

Л.В.Трофімова

Ухвала від 09.08.2012

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Ганечко О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні