Ухвала
від 14.05.2015 по справі 522/14211/14-а
ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

----------------------

У Х В А Л А

14 травня 2015 р.м.ОдесаСправа № 522/14211/14-а

Категорія: 5.1.2 Головуючий в 1 інстанції: Загороднюк В.І.

Колегія суддів Одеського апеляційного адміністративного суду у складі:

головуючого судді - Вербицької Н.В.,

судді - Яковлева Ю.В.,

судді - Коваля М.П.,

розглянувши в порядку письмового провадження заяву товариства з обмеженою відподвільністю «Вторма» про участь в судовому засіданні під час розгляду апеляційної скарги товариства з обмеженою відповідальністю «Вторма» на постанову Приморського районного суду м.Одеси від 09 лютого 2015 року по справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Вторма» до управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради, виконавчого комітету Одеської міської ради про визнання розпорядження та рішення протиправним та його скасування,-

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою Одеського апеляційного адміністративного суду від 11.03.2015 року по справі відкрите апеляційне провадження за апеляційною скаргою ТОВ "Вторма" та призначено справу до апеляційного розгляду в порядку письмового провадження на 14 травня 2015 року.

13.05.2015 року до суду апеляційної інстанції надійшла заява від ТОВ «Вторма» про розгляд його апеляційної скарги у відкритому судовому засіданні та за участі його представника, зазначаючи, що під час розгляду справи у суді першої інстанції відповідачем не надані усі докази, які мають істотне значення для розгляду даної справи та ТОВ «Вторма» теж бажає надати до суду суди письмові докази, які були не враховані при вирішенні справи.

Розглянувши вищевказану заяву, колегія суддів приходить до висновку, що вона підлягає задоволенню з наступних підстав.

Згідно ч. 1 ст.197 КАС України суд апеляційної інстанції може розглянути справу в порядку письмового провадження за наявними матеріалами, якщо справу може бути вирішено на основі наявних у ній доказів, зокрема у разі відсутності клопотань від усіх осіб, які беруть участь у справі, про розгляд справи за їх участю.

Частино 2 цієї статті передбачено, суд апеляційної інстанції може призначити справу до апеляційного розгляду в судовому засіданні, якщо під час письмового провадження дійде висновку про те що справу необхідно призначити до апеляційного розгляду в судовому засіданні.

Згідно з ч.1, ч.2 ст.71 КАС України кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються ії вимоги та заперечення, крім випадків, встановлених ст..72 КАС України. В адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов'язок щодо доказування правомірності свого рішення, дій чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти адміністративного позову.

З заяви вбачається, що ТОВ «Вторма» бажає довести обставини, на якіх ґрунтується апеляційна скарга, надавши додаткові докази у судовому засіданні.

Враховуючи вищенаведене судова колегія вважає за можливе при ТОВ «Вторма» значити розгляд апеляційної скарги ТОВ «Вторма» на постанову Приморського районного суду м.Одеси від 09 лютого 2015 року по справі за позовом ТОВ «Вторма» до управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради, виконавчого комітету Одеської міської ради про визнання розпорядження та рішення протиправним та його скасування у судовому засіданні.

Керуючись ст.196, 197 КАС України апеляційний суд, -

У Х В А Л И В:

Задовільнити заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Вторма» про участь у судовому засіданні під час розгляду апеляційної скарги товариства з обмеженою відповідальністю «Вторма» на постанову Приморського районного суду м.Одеси від 09 лютого 2015 року по справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Вторма» до управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міської ради, виконавчого комітету Одеської міської ради про визнання розпорядження та рішення протиправним та його скасування.

Призначити справу до апеляційного розгляду у відкритому судовому засіданні у приміщенні Одеського апеляційного адміністративного суду у залі судового засідання № 4 на 04 червня 2014 року на 11:30.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя:Н.В.Вербицька Суддя: Суддя: Ю.В.Яковлев М.П.Коваль

СудОдеський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.05.2015
Оприлюднено23.06.2015
Номер документу45206325
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —522/14211/14-а

Ухвала від 14.03.2017

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Бойчук А. Ю.

Ухвала від 21.07.2016

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Бойчук А. Ю.

Ухвала від 05.07.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Донець О.Є.

Ухвала від 01.07.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Донець О.Є.

Ухвала від 21.08.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Донець О.Є.

Постанова від 16.07.2015

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Ухвала від 11.03.2015

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Ухвала від 11.03.2015

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Ухвала від 14.05.2015

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Постанова від 09.02.2015

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Загороднюк В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні