Постанова
від 23.05.2011 по справі 4-486/11
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

cpg1251 ПОСТАНОВА

про проведення обшуку

м. Черкаси 09 березня 2011 року

Суддя Соснівського районного суду м. Черкаси Кальчук А.П., розглянувши подання слідчого СУ УМВС України в Черкаській області Матвієнко О.М. по кримінальній справі №3801000173 про проведення обшуку в домоволодінні за адресою: Київська область, Києво-Святошенський район, с.Хотів, провулок Луговий,7, яке на праві приватної власності належить гр.ОСОБА_1,-.

В С Т А Н О В И В :

Слідчий СУ УМВС України в Черкаській області ОСОБА_2, за погодженням з заступником прокурора Черкаської області Козелецьким Я.В. звернувся до суду з поданням про проведення обшуку , посилаючись на те, що ОСОБА_3, будучи службовою особою - директором ТОВ «Фонд Ініціатив»(м. Київ вул. І. Лепсе, 57/38 ком. 126), являючись одним із засновників ТОВ «Золотоніська парфумерна компанія», фактично здійснюючи керівництво цим підприємством через директора ОСОБА_4, разом та за попередньою змовою з останнім та менеджером відділу збуту ТОВ «Фонд Ініціатив»ОСОБА_5, в порушення встановленого законодавством України порядку охорони і використання знаків для товарів і послуг, як засобів індивідуалізації учасників господарського обороту, порушуючи законні інтереси споживачів, без відповідного дозволу власників, незаконно використовував знаки для товарів та послуг відомих світових виробників парфумерної продукції, таких як: Paco Rabanne, Lacoste, Kenzo, Gucci, Chanel, Baldessarini, Hugo Boss, Сhristian Dior, Givenchу, Nina Ricci, Anqel Schlesser, Versace, Armani, Burberry, Calvin Klein, DKNY, Dolce & Gabbana, Estee Lauder, Davidoff, Jennifer Lopez, Lancom, Lanvin. Так він, використовуючи виробничі площі та засоби виробництва парфумерної продукції ТОВ «Золотоніська парфумерна компанія», що розташовані за адресою: Черкаська область, Золотоніський район, с. Маркизівка, вул. Комунарівська, 63а, надав розпорядження підпорядкованим йому найманим працівникам ТОВ «Фонд Ініціатив»та працівникам ТОВ «Золотоніська парфумерна компанія» виготовляти, розфасовувати в відповідні ємкості і упакування фальсифіковану парфумерну продукцію, яку в подальшому незаконно, разом та за попередньою змовою з ОСОБА_5 та ОСОБА_6 реалізовував приватним та юридичним особам, таким чином вводячи в оману споживачів щодо придбаного ними товару та порушуючи виключне право власників на використання у будь-якій формі і будь-яким способом зареєстрованих ними торгівельних знаків.

По даних фактах СУ УМВС України в Черкаській області 28.09.2010 року порушено кримінальну справу №3801000173 за фактом незаконного використання знака для товарів і послуг, що завдало матеріальну шкоду у великих розмірах, за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.229 КК України, 22.10.2010 року відносно ОСОБА_3 Черкаською обласною прокуратурою було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 229 ч. 3 КК України, 14.12.2010 року Черкаської обласною прокуратурою відносно ОСОБА_3, ОСОБА_4 та ОСОБА_5 порушено кримінальну справу №3801000223 за ч.3 ст.229 КК України, по факту незаконного використання знака для товарів та послуг acoste».

Ст.слідчий СУ УМВС України в Черкаській області Матвієнко О.М. звернувся до суду з поданням на проведення обшуку в домоволодінні за адресою: Київська область, Києво-Святошенський район, с.Хотів, провулок Луговий,7, яке на праві приватної власності належить гр.ОСОБА_1, посилаючись на те, що в ході досудового слідства отримані данні, що дане домоволодіння придбане на кошти обвинуваченого ОСОБА_3, саме там останній переховувався від органів досудового слідства, там можуть знаходитися: виготовлена контрафактна парфумерна продукція, сировина, тара, упакування, грошові кошти та інша документація, речі і предмети, які підтверджують злочинну діяльність ОСОБА_3, можуть мати доказове значення по кримінальній справі.

Дослідивши матеріали справи, вважаю, що подання підлягає задоволенню, оскільки є достатньо даних вважати, що вказані речі можуть знаходитись в домоволодінні за адресою: Київська область, Києво-Святошенський район, с.Хотів, провулок Луговий,7, яке на праві приватної власності належить гр.ОСОБА_1.

Враховуючи викладене, керуючись ст.177 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Провести обшук в домоволодінні за адресою: Київська область, Києво-Святошенський район, с.Хотів, провулок Луговий,7, яке на праві приватної власності належить гр.ОСОБА_1.

Проведення обшуку доручити працівникам УДСБЕЗ УМВС України в Черкаській області.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя Соснівського районного суду

м. Черкаси


Постанова мені об'явлена


СудСоснівський районний суд м.Черкас
Дата ухвалення рішення23.05.2011
Оприлюднено26.06.2015
Номер документу45271096
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-486/11

Ухвала від 23.01.2012

Кримінальне

Апеляційний суд Вінницької області

Аліфанов Ю. Б.

Ухвала від 20.01.2012

Кримінальне

Апеляційний суд Вінницької області

Аліфанов Ю. Б.

Постанова від 20.01.2012

Кримінальне

Апеляційний суд Вінницької області

Аліфанов Ю. Б.

Постанова від 20.09.2011

Кримінальне

Бердянський міськрайонний суд Запорізької області

Вєдєнєєва Т. Г.

Постанова від 01.07.2011

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Домарацька А. В.

Постанова від 16.11.2011

Кримінальне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Величко В. П.

Постанова від 29.12.2011

Кримінальне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Шевчук М. П.

Постанова від 23.12.2011

Кримінальне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Шевчук М. П.

Постанова від 21.04.2011

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Крамаренко І. А.

Постанова від 23.05.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Кальчук А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні