Постанова
від 28.04.2010 по справі 4-604/10
ЗАРІЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа №4-604/2010

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 квітня 2010 року м. Суми

Суддя Зарічного районного суду м. Суми Бурда Б.В. з участю прокурора - Сегида С.М. розглянувши подання слідчого в ОВС СВ УБОЗ ГУМВС України в Сумській області ОСОБА_1 про призначення ревізії -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий в ОВС СВ УБОЗ ГУМВС України в Сумській області ОСОБА_1 звернувся до суду з поданням про призначення ревізії. Свої вимоги мотивує тим, що у нього в провадженні є кримінальна справа порушена за ознаками злочину передбаченого ст. 227 КК України за фактом випуску та реалізації недоброякісної продукції ТОВ «НБВ Плюс». В зв'язку з необхідністю всебічного, повного та об'єктивного дослідження обставин справи, виникла необхідність у проведенні документальної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності фінансово-господарської діяльності ТОВ «НБВ Плюс» за період часу з 28.02.2007 по 10.02.2010 року

Заслухавши слідчого, прокурора, вивчивши матеріали кримінальної справи, суд вважає, що подання обґрунтоване і підлягає задоволенню, так як з'ясування заявлених питань має значення для встановлення істини по кримінальній справі.

Керуючись ст. 11 Закону України „Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні", суд -

ПОСТАНОВИВ:

Провести документальну ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності фінансово-господарської діяльності ТОВ «НБВ Плюс» за період часу з 28.02.2007 по 10.02.2010 року проведення якої доручити ревізорам контрольно- ревізійного управління в Сумській області.

2. На розгляд ревізії поставити такі питання:

-загальні дані про ТОВ «НБВ Плюс», його засновників, органи управління та контролю, штатна чисельність працівників та бухгалтерії підприємства за період, що перевіряється?

-загальні дані про права та функціональні обов'язки керівників ТОВ, зокрема директора, начальника відділу маркетингу, головного бухгалтера, технолога?

-чи здійснювало ТОВ «НБВ Плюс» в зазначений період будь-яку фінансово господарську діяльність та чи відповідає вона його установчим документам, та чи здійснювалася вона відповідно до чинного законодавства?

-чи займалося ТОВ «НБВ Плюс» виготовленням автомобільних бензинів? Якщо так, то яка кількість бензинів, яких марок, в тому числі коду ДКПП та УКТ ЗЕД була виготовлена у період, що перевіряється та як це підтверджується документально?

-коли, у кого, на яких умовах, в якій кількості та яку саме сировину ТОВ «НБВ Плюс» придбавало для виготовлення бензинів?

-кому, на яких умовах та в якій кількості ТОВ «НБВ Плюс» реалізувало виготовлену ним продукцію (автомобільні бензини)та на яку суму?

-які витрати понесло ТОВ «НБВ Плюс» у зв'язку з виготовленням продукції (автомобільних бензинів) та який отримало прибуток від її реалізації?

-яким чином та де зберігалася готова продукція ТОВ «НБВ Плюс» та якими документами це підтверджується?

-чи мались відповідні виготовлені партії бензину в наявності на виробничій базі ТОВ «НБВ Плюс» на момент відбору зразків для проведення сертифікації Дії «Орган з сертифікації нафтопродуктів та систем якості «МАСМА-СЕПРО»?

-коли, яким чином, в якій кількості було виготовлено бензин А-92, що знаходився в ємностях на території ТОВ «НБВ Плюс» на момент огляду - 10.02.2010 року, кому належить дана продукція, якщо частину товару з цієї партії було реалізовано та кому, на підставі яких документів?

-коли, яким чином, в якій кількості було виготовлено бензин А-76, що знаходився в ємності затриманого працівниками міліції автомобіля НОМЕР_1 - 10.02.2010 року, кому належить дана продукція та на підставі яких документів, якщо частину товару з цієї партії було реалізовано то кому, на підставі яких документів?

-чи контролювалась якість виготовленої ТОВ «ІІБВ Плюс» продукції - сумішевих бензинів, чи всі виготовлені партії бензинів проходили лабораторний аналіз їх відповідності вимогам ДСТУ?

-кому належали сировина та готова продукція, які знаходилися на території виробничої бази ТОВ «НБВ Плюс» на момент її огляду працівниками міліції 10.02.2010 р.?

-чи були припущені будь які порушення норм діючого законодавства з боку посадових та матеріально-відповідальних осіб ТОВ «НБВ Плюс» під час здійснення фінансово-господарської діяльності? Якщо так, то які саме, та чим документально це підтверджується?

Встановити строк проведення ревізії - 15 робочих днів, дата початку - з 05 травня 2010 року, дата закінчення - 26 травня 2010 року з урахуванням робочих та вихідних днів.

Контроль за виконанням постанови суду покласти на слідчого в ОВС СВ УБОЗ ГУМВС України в Сумській області ОСОБА_1 .

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя

СудЗарічний районний суд м.Сум
Дата ухвалення рішення28.04.2010
Оприлюднено20.07.2015
Номер документу46201573
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-604/10

Постанова від 08.09.2010

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Кузьмін М. В.

Постанова від 09.12.2010

Кримінальне

Дніпровський районний суд м.Херсона

Рябова О. Д.

Постанова від 28.04.2010

Кримінальне

Зарічний районний суд м.Сум

Бурда Б. В.

Постанова від 24.12.2010

Кримінальне

Керченський міський суд Автономної Республіки Крим

Резниченко Світлана Олексіївна

Постанова від 21.09.2010

Кримінальне

Самарський районний суд м.Дніпропетровська

Маштак Кирило Сергійович

Постанова від 05.10.2010

Кримінальне

Центральний районний суд м. Сімферополя

Благодатна Олена Юріївна

Постанова від 04.10.2010

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Кушніренко Юрій Степанович

Постанова від 05.10.2010

Кримінальне

Центральний районний суд м. Сімферополя

Благодатна Олена Юріївна

Постанова від 04.10.2010

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Кушніренко Юрій Степанович

Постанова від 16.07.2010

Кримінальне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Драник Ніна Петрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні