Ухвала
від 14.07.2015 по справі 211/3134/15-ц
ДОВГИНЦІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 211/3134/15-ц

Провадження № 2/211/1533/15

У Х В А Л А

14 липня 2015 року Довгинцівський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, в складі:

головуючого судді: Папариги В.А.,

при секретарі: Ручка М.Л..,

за участю:

представника позивача ОСОБА_1,

представника відповідача ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кривому Розі клопотання представника відповідача ОСОБА_2 про залучення до участі в цивільній справі в якості третьої особи колишнього директора ПП «Будівник Кривбасу» ОСОБА_3,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Довгинцівського районного суду м. Кривого Рогу знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_4 до Приватного підприємства «Будівник Кривбасу» про відшкодування моральної шкоди, завданої каліцтвом.

До початку розгляду справи по суті представник відповідача ОСОБА_2 звернувся до суду з клопотанням про залучення до участі у вказаній справі в якості третьої особи колишнього директора ПП «Будівник Кривбасу» ОСОБА_3, посилаючись на те, що судове рішення по вказаній справі може вплинути на його права і обов'язки.

Згідно положень ч.2 ст. 35 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть бути залучені до участі в справі також за клопотанням сторін, інших осіб, які беруть участь у справі. Якщо суд при прийнятті позовної заяви, здійсненні провадження у справі до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Відповідно ст. 36 ЦПК України сторона, в якої за рішенням суду виникне право заявити вимогу до третьої особи або до якої у такому випадку може заявити вимогу сама третя особа, зобов'язана повідомити суд про цю третю особу. У заяві про залучення третьої особи повинні бути зазначені ім'я (найменування) третьої особи, місце її проживання (перебування) або місцезнаходження та підстави, з яких вона має бути залучена до участі у справі. Суд повідомляє третю особу про справу, направляє їй копію заяви про залучення третьої особи і роз'яснює її право заявити про свою участь у справі. Копія заяви надсилається особам, які беруть участь у справі. Якщо від третьої особи не надійшло повідомлення про згоду на участь у справі, справа розглядається без неї.

Вислухавши думку представника позивача, яка покладалася на розсуд суду при вирішення клопотання, суд вважає клопотання обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню та вважає за необхідне повідомити ОСОБА_3 про надходження заяви про його залучення у справі в якості третьої особи та роз’яснити йому його право подати заяву про його згоду на участь у справі в якості третьої особи по справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.36 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника відповідача ОСОБА_2 про залучення до участі в цивільній справі в якості третьої особи колишнього директора ПП «Будівник Кривбасу» ОСОБА_3 - задовольнити.

Повідомити ОСОБА_3, який проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1 про розгляд судом справи за позовом ОСОБА_4 до Приватного підприємства «Будівник Кривбасу» про відшкодування моральної шкоди, завданої каліцтвом, направити йому копію клопотання про залучення його в якості третьої особи та роз'яснити його право заявити про свою участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_5

СудДовгинцівський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення14.07.2015
Оприлюднено20.07.2015
Номер документу46703306
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —211/3134/15-ц

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Ткаченко С. В.

Ухвала від 15.12.2023

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Ткаченко С. В.

Ухвала від 02.09.2015

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Сарат Н. О.

Ухвала від 06.08.2015

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Папарига В. А.

Ухвала від 14.07.2015

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Папарига В. А.

Ухвала від 14.07.2015

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Папарига В. А.

Ухвала від 28.05.2015

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Папарига В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні