Ухвала
від 14.07.2015 по справі 211/3134/15-ц
ДОВГИНЦІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 211/3134/15-ц

Провадження № 2/211/1533/15

У Х В А Л А

14 липня 2015 року Довгинцівський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, в складі:

головуючого судді: Папариги В.А.,

при секретарі: Ручка М.Л..,

за участю:

представника позивача ОСОБА_1,

представника відповідача ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кривому Розі клопотання представника відповідача ОСОБА_2 про зупинення провадження у справі,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Довгинцівського районного суду м. Кривого Рогу знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_3 до Приватного підприємства «Будівник Кривбасу» про відшкодування моральної шкоди, завданої каліцтвом.

До початку розгляду справи по суті представник відповідача ОСОБА_2 звернувся до суду з клопотанням про зупинення провадження у вказаній справі на підставі п.4 ч.1 ст. 201 ЦПК України, в зв’язку з неможливістю розгляду вказаної справи до: розгляду касаційної скарги на вирок Довгинцівського районного суду м. Кривого Рогу від 14 квітня 2015 року, яким засуджений ОСОБА_4 за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 172 КК України; до розгляду адміністративного позову відповідача до Криворізького гірничопромислового територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України в Дніпропетровській області про визнання протиправною дії щодо затвердження актів проведення спеціального розслідування нещасного випадку, протиправними і такими, що підлягають скасуванню актів спеціального розслідування та дій щодо відмови у проведенні повторного розслідування нещасного випадку, що стався з ОСОБА_3; а також до розгляду адміністративного позову відповідача до Територіальної державної інспекції з питань праці у Дніпропетровській області, головних державних інспекторів праці територіальної державної інспекції з питань праці у Дніпропетровській області ОСОБА_5 та ОСОБА_6 про визнання протиправною бездіяльності та визнання протиправними дій щодо проведення позапланової перевірки і складання акта перевірки щодо порушення ПП «Будівник Кривбасу» законодавства про працю в тому числі відносно ОСОБА_3.

Згідно положень п.4 ч.1 ст. 201 ЦПК України, суд зобов'язаний зупинити провадження у справі у разі неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного, цивільного, господарського, кримінального чи адміністративного судочинства.

Вислухавши думку представника позивача, яка заперечувала проти задоволення клопотання, суд вважає за необхідне в задоволенні клопотання відмовити в зв’язку з тим, що представником відповідача суду не надано доказів того, що за вказаними в клопотанні касаційною скаргою ( на вирок, що набрав законної сили) та адміністративними позовами судами відкрито провадження, як і не доведено неможливості розгляду вказаної справи до розгляду судами вищевказаних скарги та позовів.

На підставі викладеного, керуючись ст.201 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

В задоволенні клопотання ОСОБА_2 про зупинення провадження у справі за позовом ОСОБА_3 до Приватного підприємства «Будівник Кривбасу» про відшкодування моральної шкоди, завданої каліцтвом, на підставі п.4 ч.1 ст. 201 ЦПК України - відмовити.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_7

СудДовгинцівський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення14.07.2015
Оприлюднено20.07.2015
Номер документу46703317
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —211/3134/15-ц

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Ткаченко С. В.

Ухвала від 15.12.2023

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Ткаченко С. В.

Ухвала від 02.09.2015

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Сарат Н. О.

Ухвала від 06.08.2015

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Папарига В. А.

Ухвала від 14.07.2015

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Папарига В. А.

Ухвала від 14.07.2015

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Папарига В. А.

Ухвала від 28.05.2015

Цивільне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Папарига В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні