Ухвала
від 17.07.2015 по справі 923/861/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м.Херсон, вул. Горького, 18

тел. /0552/ 49-31-78

Веб сторінка : ks.arbitr.gov.ua/sud5024/


У Х В А Л А

про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство

"17" липня 2015 р. Справа № 923/861/15

Господарський суд Херсонської області у складі судді Пінтеліної Т.Г. розглянувши матеріали

за заявою: Державної податкової інспекції у м. Херсоні Головного управління ДФС у Херсонській області

до: Приватного підприємства "Промислово-торгівельна фірма "Георгій Побєдоносець" місцезнаходження: вул. Дімітрова, 20, кв.73, м. Херсон, код ЄДР 36504559

про порушення справи про банкрутство

в с т а н о в и в:

Кредитор - Державна податкова інспекція у м. Херсоні ГУ ДФС у Херсонській області звернувся до господарського суду з заявою про порушення справи про банкрутство боржника приватного підприємства "Промислово- торгівельна фірма "Георгій Побєдоносець", м. Херсон, мотивуючи свої вимоги неспроможністю останнього задовольнити на протязі більше трьох місяців вимоги по сплаті податкових платежів, безспірний розмір яких сукупно становить більше трьохсот мінімальних заробітних плат.

Ухвалою від 04 червня 2015р. господарський суд повернув дану заяву Державної податкової інспекції у м. Херсоні ГУ ДФС у Херсонській області без розгляду, посилаючись на недотримання заявником приписів ст. 10 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Постановою Одеського апеляційного господарського суду Херсонської області від 07 липня 2015р. апеляційну скаргу Державної податкової інспекції у м. Херсоні ГУ ДФС у Херсонській області скасовано, матеріал справи направлені до господарського суду Херсонської області на стадію прийняття заяви.

Для з'ясування усіх обставин суд приймає заяву про порушення справи про банкрутство та призначає розгляд справи у підготовчому засіданні.

Автоматизованою системою з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство відібрано кандидатуру арбітражного керуючого для призначення розпорядником майна у цій справі Родченко Катерину Олексіївну ( дата видачі ліцензії арбітражного керуючого: 02.01.13р., № ліцензії арбітражного керуючого: АД077690, дата видачі свідоцтва арбітражного керуючого: 08.02.13р., № свідоцтва арбітражного керуючого: 60 ).

Керуючись ст. ст. 10-12 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. ст. 65, 86 ГПК України, -

у х в а л и в:

1. Прийняти заяву про порушення справи про банкрутство до розгляду.

2. Призначити підготовче засідання на "03" серпня 2015 р. на 11:30 год. яке відбудеться в каб. № 211, господарського суду (м. Херсон, вул.Горького,18).

3. Визнати обов'язковою участь у підготовчому засіданні представників кредитора та боржника.

4. До дня підготовчого засідання зобов'язати сторони супровідним листом надати до суду:

Кредитора: всі належні документи та докази, необхідність додання яких визначена ст.11 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", докази набрання чинності постанови Херсонського окружного адміністративного суду, довідку БТІ про всі об'єкти нерухомості, які будь-коли зареєстровані були за боржником; повну довідку з ЄДР про усі записи стосовно боржника станом на липень червень 2015 року

Боржника: відзив, відповідно до змісту вимог ст. 13 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", інформаційну довідку встановленого зразку з Єдиного державного реєстру прав власності на нерухоме майно боржника, витяги встановленого зразку з Державного реєстру обтяжень, застав, арештів стосовно боржника, довідку МРЕВ ДАІ, Держтехнагляду про транспортні засоби, техніку, які будь-коли реєструвались за боржником, довідку про наявність у боржника земельних ділянок, повний Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб;

Зобов'язати надати:

- ВДВС Комсомольського РУЮ у м. Херсоні - довідку про наявність виконавчих проваджень стосовно боржника за період з 01.01.2015р. згідно Єдиного державного Реєстру виконавчих проваджень.

5. Арбітражному керуючому Родченко Катерині Олексіївні до дня підготовчого засідання надати до суду заяву на участь у справі.

6. Заборонити власнику майна (органу, уповноваженому управляти майном) боржника та боржнику приймати рішення та вчиняти дії щодо ліквідації, реорганізації боржника, а також відчужувати основні засоби.

7. Ухвалу надіслати: кредитору; боржнику; Головному управлінню юстиції у Херсонській області; ВДВС Комсомольського РУЮ у м. Херсоні; державному реєстратору; арбітражному керуючому Родченко К.О.

Суддя Т.Г. Пінтеліна

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення17.07.2015
Оприлюднено23.07.2015
Номер документу47025865
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —923/861/15

Ухвала від 07.08.2015

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Ухвала від 17.07.2015

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

Постанова від 07.07.2015

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Філінюк І.Г.

Ухвала від 06.07.2015

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Філінюк І.Г.

Ухвала від 23.06.2015

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Філінюк І.Г.

Ухвала від 04.06.2015

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Пінтеліна Т.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні