Постанова
від 16.08.2012 по справі 4-41/12
МОНАСТИРИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про надання дозволу на проведення документальної ревізії

13 червня 2012 року м. Монастирище

Суддя Монастирищенського районного суду Черкаської області Бурлака М.В., при секретарі Шмунь Л.І., з участю прокурора Бебешка М.М., слідчого Сороки О.Ю. розглянувши подання Монастирищенського РВ УМВС в Черкаській області про надання дозволу на проведення документальної ревізії, -

в с т а н о в и в :

Органами досудового слідств ОСОБА_1 обвинувачується , в тому що він, перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м.Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 80 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 784 грн.

Своїми умисними діями ОСОБА_1 вчинив злочин передбачений ч.1 ст.185 КК України, як таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Він же, повторно, 22 квітня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 150 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1470 грн.

Він же, повторно, 26 квітня 2011 року приблизно о 10 годині, перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м.Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 115 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1127 грн.

Він же, повторно, 26 квітня 2011 року, перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м.Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 69 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», яке залив в бак вище вказаного автомобіля, де знаходився залишок пального, після чого із загальної кількості, яка знаходилася в баку автомобіля, умисно реалізував 70 л палива, з яких 1 л пального являлося залишком бензобаку автомобіля, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 686 грн.

Він же, повторно, 01 травня 2011 року, перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м.Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 67 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», яке залив в бак вище вказаного автомобіля, де знаходився залишок пального, після чого із загальної кількості, яка знаходилася в баку автомобіля, умисно реалізував 70 л пального, з яких 3 л пального являлося залишком бензобаку автомобіля, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 686 грн.

Він же, повторно, 11 травня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 90 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 882 грн.

Він же, повторно, 12 травня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 171 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», яке залив в бак вище вказаного автомобіля, де знаходився залишок пального, після чого із загальної кількості, яка знаходилася в баку автомобіля, умисно реалізував 180 л пального, з яких 9 л пального являлося залишком бензобаку автомобіля, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1764 грн.

Він же, повторно, 19 травня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 120 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1176 грн.

Він же, повторно, 23 травня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 120 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1176 грн.

Він же, повторно, 24 травня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 160 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1568 грн.

Він же, повторно, 29 травня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 130 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1274 грн.

Він же, повторно, 31 травня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 52 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», яке залив в бак вище вказаного автомобіля, де знаходився залишок пального, після чого із загальної кількості, яка знаходилася в баку автомобіля, умисно реалізував 60 л пального, з яких 8 л пального являлося залишком бензобаку автомобіля, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 588 грн.

Він же, повторно, 06 червня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 130 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1274 грн.

Він же, повторно, 07 червня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 130 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1274 грн.

Він же, повторно, 09 червня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 120 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1176 грн.

Він же, повторно, 10 червня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 100 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 980 грн.

Він же, повторно, 13 червня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 100 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 980 грн.

Він же, повторно, 15 червня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 120 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1176 грн.

Він же, повторно, 17 червня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 150 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1470 грн.

Він же, повторно, 22 червня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 100 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 980 грн.

Він же, повторно, 23 червня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 170 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1666 грн.

Він же, повторно, 26 червня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 150 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1470 грн.

Він же, повторно, 02 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 80 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 784 грн.

Він же, повторно, 03 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 130 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1274 грн.

Він же, повторно, 04 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 380 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 3724 грн.

Він же, повторно, 06 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 120 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1176 грн.

Він же, повторно, 07 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 300 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 2940 грн.

Він же, повторно, 08 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 92 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», яке залив в бак вище вказаного автомобіля, де знаходився залишок пального, після чого із загальної кількості, яка знаходилася в баку автомобіля, умисно реалізував 100 л палива, з яких 8 л пального являлося залишком бензобаку автомобіля, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 980 грн.

Він же, повторно, 10 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 90 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 882 грн.

Він же, повторно, 13 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 180 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1764 грн.

Він же, повторно, 15 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 180 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1764 грн.

Він же, повторно, 19 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 200 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1960 грн.

Він же, повторно, 20 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 116 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував 100 л палива, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 980 грн.

Він же, повторно, 22 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 73 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», яке залив в бак вище вказаного автомобіля, де знаходився залишок пального, після чого із загальної кількості, яка знаходилася в баку автомобіля, умисно реалізував 80 л палива, з яких 7 л пального являлося залишком бензобаку автомобіля, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 784 грн.

Він же, повторно, 23 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 120 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1176 грн.

Він же, повторно, 24 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 180 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1764 грн.

Він же, повторно, 25 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 140 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1372 грн.

Він же, повторно, 27 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 170 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1666 грн.

Він же, повторно, 28 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 130 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1274 грн.

Він же, повторно, 29 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 180 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1764 грн.

Він же, повторно, 31 липня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 160 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 1568 грн.

Він же, повторно, 02 серпня 2011 року перебуваючи на посаді водія-експедитора ТОВ «КаргоМонТранс» та працюючи на автомобілі НОМЕР_1, з корисливою метою викрадення чужого майна на АЗС ТОВ «Гонта», що по вулиці Леніна 1 (а) в м. Монастирище Черкаської області, по відомості на відпуск нафтопродуктів, отримав 205 л. дизельного палива, вартістю 9 грн. 80 коп. за один літр, що належить ТОВ «КаргоМонТранс», після чого реалізував його, чим вчинив його крадіжку, спричинивши ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальні збитки на загальну суму 2009 грн.

Своїми умисними, тотожними діями ОСОБА_1 заподіяв ТОВ «КаргоМонТранс» матеріальних збитків на загальну суму 57232 грн., чим вчинив злочин передбачений ч.2 ст.185 КК України, як таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно.

В сукупності ОСОБА_1 вчинив злочини, передбачені ч.1 ст.185, ч.2 ст.185 КК України.

До Монастирищенського районного суду надійшло подання слідчого СВ Монастирищенського РВУМВС України в Черкаській області старший лейтинант міліції ОСОБА_2, в якому вони просять надати дозвіл на проведення документальної ревізії фінансово-господарської діяльності ТОВ «КаргоМонТранс» в м.Монастирище Черкаської області, проведення якої доручити ревізорам державної фінансової інспекції в Черкаській області .

Дату початку ревізії встановити 13 червня 2012 року.

На вирішення поставити слідуючі запитання:

встановити співвідношення отриманого ОСОБА_1 дизельного пального в період часу з 06 квітня 2011 року по 02 серпня 2011 року з кілометражем, зазначеним в подорожніх листках в ці дні та технічними даними автомобіля, яким керував ОСОБА_1

Надати дозвіл на вилучення оригіналів фінансово-господарських та бухгалтерських документів.

Для забезпечення повного, об’єктивного та всебічного розслідування кримінальної справи необхідно провести документальну ревізію фінансово-господарської діяльності ТОВ «КаргоМонТранс», а саме:

встановити співвідношення отриманого ОСОБА_1 дизельного пального в період часу з 06 квітня 2011 року по 02 серпня 2011 року з кілометражем, зазначеним в подорожніх листках в ці дні та технічними даними автомобіля, яким керував ОСОБА_1

Заслухавши думку прокурора, який вважає за необхідне проведення документальної ревізії, слідчого, який підтримав подання, дослідивши матеріали подання, суд вважає, що для забезпечення повного, об’єктивного та всебічного розслідування кримінальної справи необхідно надати дозвіл на проведення документальної ревізії по окремим питанням, а саме: встановити співвідношення отриманого ОСОБА_1 дизельного пального в період часу з 06 квітня 2011 року по 02 серпня 2011 року з кілометражем, зазначеним в подорожніх листках в ці дні та технічними даними автомобіля, яким керував ОСОБА_1

На підставі викладеного, керуючись ст.66 КПК України, ст.11 Закону України В«Про державну контрольно-ревізійну службу в УкраїніВ» , суд -

п о с т а н о в и в :

Подання задоволити повністю.

Надати дозвіл на проведення документальної ревізії фінансово-господарської діяльності ТОВ «КаргоМонТранс» в м.Монастирище Черкаської області, проведення якої доручити ревізорам державної фінансової інспекції в Черкаській області.

Дату початку ревізії встановити 13 червня 2012 року.

На вирішення поставити слідуючі запитання:

встановити співвідношення отриманого ОСОБА_1 дизельного пального в період часу з 06 квітня 2011 року по 02 серпня 2011 року з кілометражем, зазначеним в подорожніх листках в ці дні та технічними даними автомобіля, яким керував ОСОБА_1

Надати дозвіл на вилучення оригіналів фінансово-господарських та бухгалтерських документів.

Копію постанови направити органу досудового слідства.

Суддя Монастирищенського

районного суду ОСОБА_3

СудМонастирищенський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення16.08.2012
Оприлюднено30.07.2015
Номер документу47155495
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-41/12

Постанова від 05.07.2012

Кримінальне

Садгірський районний суд м. Чернівців

Мілінчук С. В.

Постанова від 15.10.2012

Кримінальне

Олевський районний суд Житомирської області

Стратович О. В.

Постанова від 13.01.2012

Кримінальне

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Чебан В. М.

Постанова від 15.06.2012

Кримінальне

Саратський районний суд Одеської області

Бучацька А. І.

Постанова від 07.08.2012

Кримінальне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

Постанова від 16.08.2012

Кримінальне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Бурлака М. В.

Постанова від 20.02.2012

Кримінальне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Каліновська Е. І.

Постанова від 20.02.2012

Кримінальне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Каліновська Е. І.

Постанова від 03.12.2012

Кримінальне

Сторожинецький районний суд Чернівецької області

Пташник А. М.

Постанова від 13.09.2012

Кримінальне

Сторожинецький районний суд Чернівецької області

Пташник А. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні