Ухвала
від 25.01.2012 по справі 1170/2а-256/12
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УКРАЇНА -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

УХВАЛА

25 січня 2012 року Справа № 1170/2а-256/12

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Чубара Н.В., розглянувши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 до Міністерства з охорони навколишнього природного середовища України, Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області, Державної екологічної інспекції України про визнання протиправним та скасування наказів, поновлення на посаді, стягнення коштів за невикористану відпустку та вихідної допомоги, середній заробіток за час вимушеного прогулу, середній заробіток за фактично відпрацьований час, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до ОСОБА_2 окружного адміністративного суду з позовом до Міністерства з охорони навколишнього природного середовища України, Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області, Державної екологічної інспекції України, в якому просить визнати протиправними та скасувати наказ Голови Комісії з проведення реорганізації міністерства, заступника Міністра Міністерства охорони навколишнього природного середовища ОСОБА_3 від 30.12.2011р. №719-0 та наказ Голови комісії з проведення ліквідації інспекції -заступника начальника Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області ОСОБА_1 від 30.12.2011р. №99-0 „Про звільнення ОСОБА_1О.В» ; поновити його на посаді заступника начальника Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області -заступника Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища у Кіровоградській області; стягнути з Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області на його користь кошти за 95 днів невикористаної відпустки у розмірі 14916,90 грн. та вихідної допомоги у розмірі 4689,67грн.; стягнути з Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області на його користь середній заробіток за час вимушеного прогулу з дня звільнення з 30.12.2011р. по день ухвалення рішення суду про поновлення ОСОБА_1 на посаді з розрахунку 218,12 грн. середньоденної заробітної плати за один робочий день з урахуванням індексу інфляції; стягнути з Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області на його користь середній заробіток за фактично відпрацьований час з урахуванням індексу інфляції у розмірі 4589,68 грн.

Зазначений спір, відповідно до ст.17 КАС України, належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатися в порядку адміністративного судочинства.

Справа підсудна ОСОБА_2 окружному адміністративному суду.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України. Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Міністерства з охорони навколишнього природного середовища України, Державної екологічної інспекції в Кіровоградській області, Державної екологічної інспекції України про визнання протиправним та скасування наказів, поновлення на посаді, стягнення коштів за невикористану відпустку та вихідної допомоги, середній заробіток за час вимушеного прогулу, середній заробіток за фактично відпрацьований час.

Призначити справу до розгляду в судовому засіданні на 14:00год. 09 лютого 2012р. в приміщенні ОСОБА_2 окружного адміністративного суду за адресою: м. Кіровоград, вул. К. Маркса, 40, на 7 поверсі в залі судового засідання № 1.

Адміністративна справа розглядатиметься та вирішуватиметься колегіальним складом суду: головуючий суддя - Чубара Н.В., судді -Мирошниченко В.С., Пасічник Ю.П.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

В порядку підготовки справи до судового розгляду:

Зобов'язати позивача надати в судове засідання для огляду оригінал трудової книжки.

Зобов'язати відповідача -Міністерство з охорони навколишнього природного середовища України подати до суду: належним чином завірену копію особової справи ОСОБА_1, довідку про розмір заробітної плати ОСОБА_1 за останні шість місяців роботи з зазначенням категорій виплат, оригінали яких надати в судове засідання для огляду.

Зобов'язати відповідачів, у разі невизнання адміністративного позову, надати суду письмові заперечення проти адміністративного позову, відповідно до ст.51 КАС України, з поясненням по суті заявлених вимог з наданням доказів, що обґрунтовують викладені в них обставини. Заперечення проти позову повинні містити мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача.

Копії документів, що подаються до суду повинні бути належним чином засвідчені підписом уповноваженої особи з прикладенням печатки підприємства (установи, організації) і подаються з супровідним листом.

Сторони, учасники процесу або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

Копію ухвали невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з інформацією про їхні процесуальні права та обов'язки. Відповідачам надіслати копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя Н.В. Чубара

Дата ухвалення рішення25.01.2012
Оприлюднено28.07.2015
Номер документу47278294
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —1170/2а-256/12

Ухвала від 29.01.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Н.В. Чубара

Ухвала від 03.04.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Н.В. Чубара

Ухвала від 09.02.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Н.В. Чубара

Ухвала від 21.12.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Н.В. Чубара

Ухвала від 14.11.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Н.В. Чубара

Постанова від 10.04.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Н.В. Чубара

Ухвала від 25.01.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Н.В. Чубара

Ухвала від 22.07.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

С.В. Дегтярьова

Ухвала від 22.07.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

С.В. Дегтярьова

Ухвала від 03.12.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Загородній А.Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні