Ухвала
від 20.11.2013 по справі 811/3715/13-а
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

20 листопада 2013 року Справа № 811/3715/13-а

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Чубара Н.В., розглянувши матеріали позовної заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Титан-Ойл» до Знам'янської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області про скасування податкового повідомлення – рішення, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до Кіровоградського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Знам'янської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області, в якому просить суд скасувати податкове повідомлення – рішення від 03.07.2013 р. №0000302200 про сплату податкового зобов'язання з податку на додану вартість в сумі 189174,00 грн. та застосованої штрафної (фінансової) санкції в розмірі 94587,00 грн.

Зазначений спір згідно зі ст. 17 Кодексу адміністративного судочинства України належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатися в порядку адміністративного судочинства.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України. Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Керуючись ст. ст. 104, 107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження в адміністративній справі.

2.Призначити розгляд справи у судовому засіданні на 05 грудня 2013 року о 14:15 год. у приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м.Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40, 7 поверх в залі судового засідання № 1 .

3. Справа розглядатиметься суддею Чубарою Н.В. одноособово.

4. Сторонам надати належним чином завірені копії наступних документів:

Позивачу: копії первинних документів та податкових накладних по спірним господарським операціям; виписки банку (завірені банком), довідка про рух коштів на рахунку або інші докази (копії актів прийому-передачі векселів, векселі, договір взаємозаліку зустрічних вимог тощо) на підтвердження оплати за придбані товари (роботи, послуги) по спірним господарським операціям; докази та письмові пояснення на підтвердження реальності господарських операцій з підприємствами-контрагентами; докази на підтвердження використання придбаного товару у власній господарській діяльності та відповідні письмові пояснення (первинні, звітні, платіжні документи на підтвердження подальшої реалізації, оприбуткування на складі, договір, первинні документи та документи про оплату щодо орендування складських приміщень або докази їх належності позивачу, докази оплати за оренду складських приміщень, свідоцтва, сертифікати якості тощо); витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб щодо позивача та підприємств-контрагентів; докази того, що на момент здійснення спірних операцій контрагенти та позивач були зареєстровані як платники податку на додану вартість; первинні документи на транспортування товару (довіреності та товарно-транспортні накладні на перевезення товару, за чий рахунок проводилось транспортування товару, номери платіжних документів); всі оригінали (для огляду) доданих до позовної заяви документів або письмові пояснення із зазначенням поважних причин їх відсутності.

Відповідачу: правові підстави проведення перевірки (копію наказу на проведення перевірки, копія направлення, тощо), матеріали перевірки ТОВ «Титан-Ойл».

5. Копію позовної заяви та доданих до них документів надіслати відповідачу і запропонувати йому, у разі невизнання адміністративного позову, надати письмові заперечення з посиланням на докази, якими вони обґрунтовуються, у п'ятиденний строк з дня отримання копії зазначеної ухвали суду.

6. Сторони, учасники або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

7. Викликати в судове засідання осіб, які беруть участь у справі.

8. Копію ухвали направити сторонам .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                                                     Н.В. Чубара

Дата ухвалення рішення20.11.2013
Оприлюднено30.07.2015
Номер документу47460781
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —811/3715/13-а

Ухвала від 27.01.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Н.В. Чубара

Ухвала від 20.11.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Н.В. Чубара

Ухвала від 17.12.2013

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Н.В. Чубара

Ухвала від 30.10.2014

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Нагорна Л.М.

Ухвала від 13.03.2014

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Нагорна Л.М.

Ухвала від 13.03.2014

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Нагорна Л.М.

Постанова від 18.02.2014

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Н.В. Чубара

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні