Ухвала
від 17.08.2010 по справі 4/516-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


УХВАЛА

"17" серпня 2010 р.Справа № 4/516-10

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ѳмадекс-ТрмопластВ» м.Хмельницький.

до Дочірнього підприємства В«Лісоводський консервникВ» товариства з обмеженою відповідальністю В«АгрофірмаВ» УкраїнаВ» с. Лісоводи, Городоцького району Хмельницької області.

про визнання договору дійсним

Суддя Баула Л.П.

Представники сторін:

Позивача: не з’явився

Відповідача: ОСОБА_1А - ліквідатор

Суть спору: Позивач в позовній заяві просить суд визнати дійсним Договір купівлі-продажу майна - майнового комплексу ДП „Лісоводський консервник", до складу якого входять: обладнання 109 одиниць, приміщення 6 одиниць, споруди та передавальні пристрої 4 одиниці, що знаходиться с. Лісоводи Городоцького району Хмельницької області від 27.11.2006 р., укладеного між Дочірнім підприємством В«Лісоводський консервникВ» товариства з обмеженою відповідальністю В«АгрофірмаВ» УкраїнаВ» с. Лісоводи, Городоцького району, Хмельницької області та Товариством з обмеженою відповідальністю «ѳмадекс-ТермопластВ» м.Хмельницький.

Повноважний представник позивача в судове засідання не з’явився. Позивачем надіслано на розгляд суду клопотання про відкладення розгляду справи на іншу дату, у зв’язку з відсутністю повноважного представника позивача та неможливістю направити у дане судове засідання іншого представника

Повноважний представник відповідача в судове засідання з'явився, проти надісланого позивачем клопотання про відкладення розгляду справи не заперечує.

Від Селищної громадської організації села Лісоводи Городоцького району Хмельницької області - Союз співвласників земельних і майнових паїв „СправедливістьВ» на адресу господарського суду надійшло клопотання, згідно якого заявник просить суд залучити до участі у справі № 4/516-10 в якості третьої особи на стороні відповідача без самостійних вимог Селищну громадську організацію села Лісоводи Городоцького району Хмельницької області - Союз співвласників земельних і майнових паїв „СправедливістьВ» та витребувати справу № 6/2-1287 суддя Танасюк О.Є. за позовом ТОВ „Сімадекс-ТермопластВ» до ДП „Лісоводський консервникВ» ТзОВ „Агрофірма „УкраїнаВ» про визнання права власності на майновий комплекс плодоконсервного заводу для ознайомлення .

Доказів того, яким чином рішення з господарського спору може вплинути на права третьої особи без самостійних вимог або обов'язки щодо однієї з сторін, а також правовий статус такої громадської організації заявником на розгляд господарського суду не подані .

Від Прокуратури Хмельницької області на адресу суд надійшло клопотання, згідно якого , відповідно ст. 36-1 Закону України „Про прокуратуруВ» , ст.29 ГПК України, прокуратура області вступає у розгляд справи №4/516-10.

Таким чином, враховуючи неявку повноважного представника позивача в судове засідання, подане позивачем клопотання про відкладення розгляду справи на іншу дату, зважаючи на необхідність додаткового дослідження матеріалів справи, а також те, що справи в господарських судах України розглядаються на засадах рівності та змагальності сторін, розгляд справи слід відкласти на іншу дату.

Керуючись ст. ст.29, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В :

Розгляд справи №4/516-10 відкласти на 11 годин 00 хвилин. 09 вересня 2010 року.

Зобов’язати Селищну громадську організацію села Лісоводи Городоцького району Хмельницької області - Союз співвласників земельних і майнових паїв „СправедливістьВ» надати на розгляд господарського суду докази того, яким чином рішення з господарського спору може вплинути на права третьої особи без самостійних вимог або обов'язки щодо однієї з сторін, а також надати правовий статус такої громадської організації .

Визнати явку представників сторін в судове засідання обов’язковою.

Ухвалу надіслати позивачу , відповідачу, Прокуратурі Хмельницької області, Селищній громадській організації села Лісоводи Городоцького району Хмельницької області - Союз співвласників земельних і майнових паїв „СправедливістьВ» , вул.Ткачука, 46.

Суддя Л.П. Баула

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення17.08.2010
Оприлюднено03.08.2015
Номер документу47543696
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/516-10

Ухвала від 22.03.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 09.09.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 17.08.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 16.06.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 19.05.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 15.04.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні