Ухвала
від 09.09.2010 по справі 4/516-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майдан Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71-81-98


УХВАЛА

"09" вересня 2010 р.Справа № 4/516-10

За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ѳмадекс-ТрмопластВ» м.Хмельницький.

до Дочірнього підприємства В«Лісоводський консервникВ» товариства з обмеженою відповідальністю В«АгрофірмаВ» УкраїнаВ» с. Лісоводи, Городоцького району Хмельницької області.

про визнання договору дійсним

Суддя Баула Л.П.

Представники сторін:

Позивача: не з'явився.

Відповідача: ОСОБА_1 - ліквідатор

За участию третьої особи на стороні відповідача: ОСОБА_2 - представник за довіреністю від 16.02.2010 року.

За участю прокуратури: ОСОБА_3- прокурор відділу обласної прокуратури.

Суть спору: Позивач в позовній заяві просить суд визнати дійсним Договір купівлі-продажу майна - майнового комплексу ДП „Лісоводський консервник", до складу якого входять: обладнання 109 одиниць, приміщення 6 одиниць, споруди та передавальні пристрої 4 одиниці, що знаходиться с. Лісоводи Городоцького району Хмельницької області від 27.11.2006 р., укладеного між Дочірнім підприємством В«Лісоводський консервникВ» товариства з обмеженою відповідальністю В«АгрофірмаВ» УкраїнаВ» с. Лісоводи, Городоцького району, Хмельницької області та Товариством з обмеженою відповідальністю «ѳмадекс-ТермопластВ» м.Хмельницький.

Повноважний представник позивача в судове засідання не з’явився.

Повноважний представник відповідача та прокурор в судове засідання з’явились .

Від Селищної громадської організації села Лісоводи Городоцького району Хмельницької області - Союз співвласників земельних і майнових паїв „СправедливістьВ» на адресу господарського суду надійшло клопотання, згідно якого заявник просить суд залучити до участі у справі № 4/516-10 в якості третьої особи на стороні відповідача без самостійних вимог Селищну громадську організацію села Лісоводи Городоцького району Хмельницької області - Союз співвласників земельних і майнових паїв „СправедливістьВ» .

В обґрунтування поданого клопотання посилається на ті обставини, що заявленим позовом ТОВ „Сімадекс-ТермопластВ» порушує права та інтереси майнових пайовиків колишнього КСП, яким належить на праві власності спірний майновий комплекс плодоконсервного заводу, а не дочірньому підприємству „Лісоводський консервникВ» ТзОВ „Агрофірма „Україна", що впливає на права третьої особи без самостійних вимог .

Розглянувши подане клопотання , судом враховується, що згідно ст.27 ГПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора або з ініціативи господарського суду. Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, користуються процесуальними правами i несуть процесуальні обов'язки сторін, крім права на зміну підстави i предмета позову, збільшення чи зменшення розміру позовних вимог, а також на відмову від позову або визнання позову.

З врахуванням викладених обставин, зважаючи на те, що рішення з господарського спору може вплинути на права або обов'язки щодо однієї з сторін, суд вважає, що подане заявником клопотання про залучення до участі у справі № 4/516-10 в якості третьої особи на стороні відповідача без самостійних вимог Селищну громадську організацію села Лісоводи Городоцького району Хмельницької області - Союз співвласників земельних і майнових паїв „СправедливістьВ» обґрунтоване та підлягає задоволенню .

Керуючись ст. ст.27, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В :

Клопотання про залучення до участі у справі № 4/516-10 в якості третьої особи на стороні відповідача без самостійних вимог Селищну громадську організацію села Лісоводи Городоцького району Хмельницької області - Союз співвласників земельних і майнових паїв „СправедливістьВ» задоволити .

Залучити до участі у справі №4/516-10 в якості третьої особи на стороні відповідача без самостійних вимог Селищну громадську організацію села Лісоводи Городоцького району Хмельницької області - Союз співвласників земельних і майнових паїв „СправедливістьВ» .

Ухвалу надіслати позивачу , відповідачу, Прокуратурі Хмельницької області, Селищній громадській організації села Лісоводи Городоцького району Хмельницької області - Союз співвласників земельних і майнових паїв „СправедливістьВ» , вул.Ткачука, 46.

Суддя Л.П. Баула

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення09.09.2010
Оприлюднено03.08.2015
Номер документу47543794
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —4/516-10

Ухвала від 22.03.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 09.09.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 17.08.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 16.06.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 19.05.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

Ухвала від 15.04.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Баула Л.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні