Ухвала
від 30.07.2015 по справі 904/6728/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство до розгляду

30.07.15р. Справа № 904/6728/15

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Владимиренко І.В. розглянувши матеріали заяви

за заявою Державної податкової інспекції у Красногвардійському районі м. Дніпропетровська Головного управління Державної фіскальної служби Дніпропетровської області

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "Транс Оіл Ресурс" (49019, м. Дніпропетровськ, вул. Ударників, 27; ЄДРПОУ 32721477)

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспекція у Красногвардійському районі м. Дніпропетровська Головного управління Державної фіскальної служби Дніпропетровської області 28.07.15 звернулась до господарського суду Дніпропетровської області з заявою про порушення провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Транс Оіл Ресурс" (49019, м. Дніпропетровськ, вул. Ударників, 27; ЄДРПОУ 32721477).

Підстав для відмови у прийнятті чи повернення заяви без розгляду не встановлено; поданих матеріалів достатньо для прийняття заяви до розгляду в підготовчому засіданні.

Для виконання повноважень розпорядника майна для участі у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Транс Оіл Ресурс" (49019, м. Дніпропетровськ, вул. Ударників, 27; ЄДРПОУ 32721477) автоматизованою системою з відбору кандидатів на призначення розпорядника майна господарським судом у справах про банкрутство визначено кандидатуру арбітражного керуючого Шевченко Віталія Євгеновича (свідоцтво № 1231 від 24.07.13р.).

Керуючись ст.ст. 2, 9, 12, 114 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст.ст. 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву Державної податкової інспекції у Красногвардійському районі м. Дніпропетровська Головного управління Державної фіскальної служби Дніпропетровської області про порушення провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Транс Оіл Ресурс" (49019, м. Дніпропетровськ, вул. Ударників, 27; ЄДРПОУ 32721477) до розгляду в підготовчому засіданні, яке відбудеться 05.08.15 р. о 12:00 в приміщенні господарського суду, зал судового засідання № 2-201.

Зобов'язати ініціюючого кредитора ДПІ у Красногвардійському районі м. Дніпропетровська ГУ ДФС Дніпропетровської області до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду: оригінали доданих до заяви документів (для огляду), довідку (витяг) з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців яка підтверджує юридичну адресу боржника на момент розгляду справи, докази вжиття заходів щодо отримання заборгованості; довідки щодо наявності чи відсутності зареєстрованого майна за боржником, відомості та документи.

Зобов'язати боржника ТОВ "Транс Оіл Ресурс" до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду: відзив на заяву про порушення справи про банкрутство, який має відповідати вимогам ст.13 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"; копії установчих документів; перелік кредиторів боржника, вимоги яких визнаються боржником, із зазначенням загальної суми грошових вимог усіх кредиторів, а також щодо кожного кредитора - його імені або найменування, його місцезнаходження або місця проживання, ідентифікаційного коду юридичної особи або реєстраційного номера облікової картки платника податків (за наявності), суми грошових вимог (загальної суми заборгованості, заборгованості за основним зобов'язанням та суми неустойки (штрафу, пені) окремо), підстав виникнення зобов'язань, а також строку їх виконання згідно із законом або договором; фінансову звітність за останній звітний період; перелік майна боржника із зазначенням його балансової вартості та місцезнаходження, а також загальна балансова вартість майна; акти, описи, відомості останньої інвентаризації майна; перелік майна, що перебуває у заставі або є обтяженим у інший спосіб, його місцезнаходження, вартість, а також інформація про кредиторів, на користь яких вчинено обтяження майна боржника, їх ім'я або найменування, місцезнаходження або місце проживання, ідентифікаційні коди юридичних осіб або реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), суми їх грошових вимог, підстави виникнення зобов'язань, а також строки їх виконання згідно із законом або договором; інформацію (у вигляді довідки) про залишок грошових коштів на банківських рахунках; інформацію (у вигляді довідки) про участь в інших юридичних особах, наявність дочірніх підприємств та філій; перелік осіб, що мають невиконані зобов'язання перед боржником, із зазначенням вартості таких зобов'язань, термін.

Красногвардійський ВДВС Дніпропетровського МУЮ - довідку про наявність виконавчих документів на виконанні; матеріали виконавчого провадження, де стороною виконавчого провадження є боржник, письмові пояснення щодо нестягнутих грошових сум з боржника на користь кредитора.

Державного реєстратора Реєстраційної служби Дніпропетровського МУЮ - довідку про наявність у ЄДР реєстраційних записів стосовно боржника;

Арбітражного керуючого Шевченко В.Є. на протязі трьох днів з дня отримання даної ухвали - надати суду заяву на участь у даній справі відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" разом з копією договору страхування ризиків його діяльності (оригінал для огляду в судове засідання) та копію ліцензії (свідоцтво).

Визнати обов'язковою явку в підготовче засідання арбітражного керуючого Шевченко В.Є., представників ініціюючого кредитора та боржника.

Копію ухвали надіслати: ініціюючому кредитору; боржнику; арбітражному керуючому Шевченку В.Є.; Красногвардійському ВДВС Дніпропетровського МУЮ; державному реєстратору Реєстраційної служби Дніпропетровського МУЮ.

Довести до відома учасників справи про банкрутство, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст.83 Господарського процесуального кодексу України за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом, з винної сторони стягується штраф в доход Державного бюджету України у розмірі до 1 700,00 гривень; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382 Кримінального кодексу України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її винесення.

Інформацію про дату та час розгляду справи можна отримати за електронною адресою суду: http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz\

Суддя І.В. Владимиренко

Дата ухвалення рішення30.07.2015
Оприлюднено04.08.2015
Номер документу47711752
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —904/6728/15

Постанова від 08.12.2015

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 17.11.2015

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 27.10.2015

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 07.10.2015

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 21.08.2015

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 05.08.2015

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 30.07.2015

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні