Ухвала
від 25.05.2010 по справі 24/3
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про відкладення розгляду справи

25 травня 2010 р. Справа № 24/3 Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді Ткаченко І. В., при секретарі Липко І.І., за участю представника позивача ОСОБА_1, розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за позовом комунального підприємства "Ватутінськінвестбуд" про стягнення 196 187 грн 33 коп. із товариства з обмеженою відповідальністю "Соцінвестбуд", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Деснянська районна у м. Києві державна адміністрація,

в с т а н о в и в:

18 січня 2010 р., КП "Ватутінськінвестбуд" звернулось до господарського суду м. Києва з позовом про стягнення із ТОВ "Соцінвестбуд" 196 187 грн 33 коп. заборгованості по договору на інвестування будівництва у Деснянському районі м. Києва.

Ухвалою від 07 квітня 2010 р., задовольнивши відповідне клопотання представника позивача, господарський суд м. Києва вирішив передати справу № 51/6 за територіальною підсудністю до господарського суду Івано-Франківської області.

В засідання, яке відбулось 25 травня 2010 р., відповідач та третя особа явку повноважних представників не забезпечили, зазначених в ухвалі від 11 травня 2010 р. вимог не виконали. До початку розгляду справи суд отримав клопотання представника відповідача про відкладення розгляду справи у зв'язку із неможливістю прибути в судове засідання.

Згідно ч. 1 ст. 77 ГПК України, господарський суд відкладає розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні.

На підставі викладеного, з метою повного, об'єктивного та всебічного розгляду справи, суд вважає, що розгляд цієї справи слід відкласти згідно пунктів 1, 2 ч. 1 ст. 77 ГПК України, у зв'язку із нез'явленням в засідання представника відповідача і неподанням витребуваних доказів.

Керуючись статтями 38, 77, 86 ГПК України, суд

у х в а л и в:

1. Розгляд справи відкласти. Наступне засідання провести 08 червня 2010 р., о 12 год. 00 хв., в приміщенні господарського суду Івано-Франківської області у м. Івано-Франківську по вул. Шевченка, 16, кімн. № 21.

2. (ПОВТОРНО) Зобов'язати учасників процесу подати суду, на огляд і долучення до матеріалів справи відповідно, оригінал і належним чином засвідчену копію статуту (положення), свідоцтва про державну реєстрацію (перереєстрацію) суб'єкта підприємницької діяльності - юридичної особи, а також довідку (витяг, виписку) про знаходження в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, довідку з обслуговуючого банку про найменування відкритих рахунків.

3. (ПОВТОРНО) Позивача зобов'язати подати суду: для огляду в судовому засіданні оригінали доданих до позовної заяви документів, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог; витяг від державного реєстратора про знаходження відповідача в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

4. (ПОВТОРНО) Відповідачу: в передбаченому ст. 59 ГПК України порядку надіслати господарському суду Івано-Франківської області відзив на позовну заяву і всі документи, що підтверджують заперечення проти позову, копію відзиву також надіслати позивачу; подати суду контррозрахунок суми позову та докази погашення/часткового погашення заборгованості.

5. Третій особі направити господарському суду Івано-Франківської області письмові пояснення стосовно власної позиції та предмету спору по даній справі.

6. (ПОВТОРНО) Зобов'язати позивача та відповідача провести взаємозвірку розрахунків станом на день розгляду справи. Обов'язок проведення покласти на позивача, при цьому зобов'язавши відповідача забезпечити належне проведення даної взаємозвірки розрахунків. Складений за результатами взаємозвірки розрахунків Акт сторонам надати в засідання суду. У разі неможливості провести взаємозвірку розрахунків, зобов'язати позивача надати суду письмові пояснення, в яких зазначити причини невиконання вимог ухвали суду.

7. Зобов'язати учасників процесу направити в судове засідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності із зазначеними у ст. 28 ГПК України вимогами, та надати належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.

Суддя І. В. Ткаченко

Виготовлено в АС "Діловодство суду"


25.05.10

Дата ухвалення рішення25.05.2010
Оприлюднено11.08.2015
Номер документу47957471
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 196 187 грн 33 коп. із товариства з обмеженою відповідальністю "Соцінвестбуд",

Судовий реєстр по справі —24/3

Ухвала від 17.02.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Смілянець В.В.

Ухвала від 11.05.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Ткаченко І. В.

Ухвала від 25.05.2010

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Михайлов М.В.

Ухвала від 11.05.2010

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Михайлов М.В.

Ухвала від 13.04.2010

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Михайлов М.В.

Ухвала від 25.05.2010

Господарське

Одеський апеляційний господарський суд

Михайлов М.В.

Ухвала від 08.06.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Ткаченко І. В.

Ухвала від 25.05.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Ткаченко І. В.

Рішення від 23.05.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Шевченко В.Ю.

Рішення від 16.05.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Величко Н.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні