Ухвала
від 12.03.2014 по справі 2а-3744/10/1370
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД 79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10 У Х В А Л А про заміну неналежної сторони

12 березня 2014 року Справа №2а-3744/10/1370

Львівський окружний адміністративний суд в складі:

Головуючої-судді Мричко Н.І.

за участю секретаря судового засідання Щура В.Р.

розглянувши у відкритому судовому засіданні питання щодо заміни відповідача у адміністративній справі за позовом Державної інспекції України з контролю за цінами до управління Держкомзему у Бродівському районі Львівської області про стягнення заборгованості в сумі 75735,00 грн, -

встановив:

Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області звернулася до Львівського окружного адміністративного суду з позовною заявою до управління Держкомзему у Бродівському районі Львівської області про стягнення заборгованості в сумі 75735,00 грн.

07.03.2014 року на адресу суду надійшла заява за підписом начальника відділу Держземагенства у Бродівському районі Львівської області О.Строзюк про заміну відповідача - управління Держкомзему у Бродівському районі Львівської області його правонаступником - відділом Держземагенства у Бродівському районі Львівської області.

Сторони в судове засідання явки уповноважених представників не забезпечили.

При вирішенні даного питання, суд виходить з наступного.

Судом встановлено, що на підставі наказу заступника Голови Комісії з проведення реорганізації Держкомзему від 14.09.2013 року №85 реорганізовано Управління Держкомзему у Бродівському районі Львівської області шляхом приєднання до Відділу Держземагенства у Бродівському районі Львівської області (додаток 1).

Як слідує з відомостей, які містяться в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України, 12.09.2012 року до Єдиного державного реєстру внесені відомості про державну реєстрацію Відділу Держземагенства у Бродівському районі Львівської області, місцезнаходження: 80600, Львівська область, Бродівський район, м.Броди, вул.22 Січня, будинок №17, ідентифікаційний код - 38132072.

Згідно з положенням ч.3 ст. 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» вбачається, що в Єдиному державному реєстрі містяться такі відомості щодо органів державної влади і органів місцевого самоврядування як юридичних осіб: повне найменування юридичної особи та скорочене в разі його наявності; ідентифікаційний код юридичної особи; місцезнаходження юридичної особи; дані про розпорядчий акт, на підставі якого створено юридичну особу; дата створення юридичної особи; дата державної реєстрації юридичної особи; дані про відокремлені підрозділи юридичної особи; дані про перебування юридичної особи в процесі припинення; дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення.

Відповідно до ч. 1 ст. 18 вказаного Закону, якщо відомості, які підлягають внесенню до Єдиного державного реєстру, були внесені до нього, то такі відомості вважаються достовірними і можуть бути використані в спорі з третьою особою, доки до них не внесено відповідних змін.

Відповідно до ст. 55 Кодексу адміністративного судочинства України суд у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

Отже, матеріалами справи підтверджуються ті обставини, що станом на час розгляду справ в суді відділу Держземагенства у Бродівському районі Львівської області як правонаступника, перейшли права та обов'язки від управління Держкомзему у Бродівському районі Львівської області.

З огляду на викладене, суд вважає, що первинного відповідача - управління Держкомзему у Бродівському районі Львівської област слід замінити належним відповідачем у цій справі, а саме правонаступником - відділ Держземагенства у Бродівському районі Львівської області.

Керуючись ст. ст. 55, 158, 160 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ :

замінити первинного відповідача - управління Держкомзему у Бродівському районі Львівської області на належного відповідача - відділ Держземагенства у Бродівському районі Львівської області.

Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає.

Заперечення проти неї може бути включене до апеляційної чи касаційної скарги, на рішення суду, прийняте за наслідками розгляду справи.

Повний текст ухвали виготовлено 14 березня 2014 року

Суддя Мричко Н.І.

Дата ухвалення рішення12.03.2014
Оприлюднено10.08.2015
Номер документу47994237
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-3744/10/1370

Ухвала від 12.03.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 12.03.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 12.03.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Постанова від 12.03.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 02.09.2010

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 30.04.2010

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

Ухвала від 30.04.2010

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Мричко Наталія Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні