Ухвала
від 31.07.2015 по справі б8/104-12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

01032, м. Київ, вул. С. Петлюри (Комінтерну), 16 тел. 235-24-26

У Х В А Л А

"31" липня 2015 р. Справа № Б8/104-12

За первісним позовом Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех» в особі ліквідатора банкрута арбітражного керуючого Філатова Владислава Арнольдовича

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Стиролоптфармторг»

про визнання права власності

та

за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Стиролоптфармторг»

до Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех»

про стягнення збитків

в межах справи № Б8/104-12 про банкрутство Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех»

Суддя Лутак Т.В.

Представники: не викликались

Обставини справи:

У провадженні господарського суду Київської області перебуває справа за первісним позовом Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех» в особі ліквідатора банкрута арбітражного керуючого Філатова Владислава Арнольдовича до Товариства з обмеженою відповідальністю «Стиролоптфармторг» про визнання права власності та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Стиролоптфармторг» до Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех» про стягнення збитків.

Ухвалою господарського суду Київської області від 14.11.2014 заяву Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех» в особі ліквідатора банкрута арбітражного керуючого Філатова Владислава Арнольдовича про визнання права власності прийнято до розгляду в межах справи № Б8/104-12, розгляд вказаної заяви призначено 08.12.2014 та зобов'язано заявника і відповідача надати суду певні документи.

В подальшому розгляд заяви Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех» в особі ліквідатора банкрута арбітражного керуючого Філатова Владислава Арнольдовича про визнання права власності неодноразово відкладався.

Ухвалою господарського суду Київської області від 14.04.2015 прийнято зустрічний позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Стиролоптфармторг» до Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех» про стягнення збитків до спільного розгляду з первісним позовом Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех» в особі ліквідатора банкрута арбітражного керуючого Філатова Владислава Арнольдовича до Товариства з обмеженою відповідальністю «Стиролоптфармторг» про визнання права власності в межах справи № Б8/104-12.

Ухвалою господарського суду Київської області від 18.05.2015 призначено у справі за первісним позовом Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех» про визнання права власності та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Стиролоптфармторг» про стягнення збитків в межах справи № Б8/104-12 судову експертизу, проведення якої доручено Київському науково-дослідному інституту судових експертиз Міністерства юстиції України, матеріали справи за первісним позовом Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех» про визнання права власності та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Стиролоптфармторг» про стягнення збитків в межах справи № Б8/104-12 надіслано до Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України, розгляд справи за первісним позовом Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех» про визнання права власності та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Стиролоптфармторг» про стягнення збитків в межах справи № Б8/104-12 відкладено на 13.07.2015.

До господарського суду Київської області від Київського науково-дослідного інституту судових експертиз надійшов лист № 10731/15-42 від 01.07.2015 (вх. № 16228/15 від 10.07.2015), до якого долучено клопотання експерта про надання додаткових матеріалів, необхідних для проведення дослідження.

На підставі розпорядження керівника апарату господарського суду Київської області № 241-АР від 29.07.2015, проведено повторний автоматизований розподіл справи за первісним позовом Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех» про визнання права власності та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Стиролоптфармторг» про стягнення збитків, згідно якого зазначена справа 30.07.2015 передана на розгляд судді господарського суду Київської області Лутак Т.В.

За таких обставин, суд вважає за необхідне прийняти справу за первісним позовом Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех» про визнання права власності та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Стиролоптфармторг» про стягнення збитків до свого провадження, призначити судове засідання, повідомити учасників судового процесу про час і місце проведення судового засідання та зобов'язати учасників судового провадження надати необхідні для експерта додаткові матеріали.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти справу за первісним позовом Відкритого акціонерного товариства «Стиролбіотех» про визнання права власності та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Стиролоптфармторг» про стягнення збитків до свого провадження.

2. Призначити розгляд справи на "03" вересня 2015 року о 15:20. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Київської області за адресою: м. Київ, вул. С. Петлюри (Комінтерну), 16, в залі судових засідань № 2 .

3. Зобов'язати сторін надати суду, витребувані експертом матеріали, необхідні для проведення експертизи, а саме:

- технічний паспорт БТІ на нежитлову будівлю (пральня для спецодягу) по вул. Промисловій, 1-А в м. Обухові Київської області станом на теперішній час;

- дані щодо цільового призначення, конфігурації, права власності/користування, нормативної грошової оцінки, вартості оренди, площі земельної ділянки, на якій розташована оцінювана будівля;

- договори щодо купівлі/оренди земельної ділянки, на якій розташована оцінювана будівля.

4. Зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю «Стиролоптфармторг» надати суду докази сплати вартості судової експертизи.

5. У разі ненадання витребуваних судом документів, надати обґрунтовані письмові пояснення із зазначенням поважних причин їх ненадання (відсутності).

6. Викликати в судове засідання повноважних представників учасників судового провадження.

7. Явку представників сторін визнати обов'язковою.

8. Копію ухвали надіслати учасникам провадження у даній справі та експертній установі.

Суддя Т.В. Лутак

СудГосподарський суд Київської області
Дата ухвалення рішення31.07.2015
Оприлюднено11.08.2015
Номер документу48001358
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б8/104-12

Ухвала від 20.10.2015

Господарське

Вищий господарський суд України

Поляков Б.М.

Ухвала від 24.09.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Ухвала від 17.09.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Постанова від 02.09.2015

Господарське

Вищий господарський суд України

Поляков Б.М.

Ухвала від 19.08.2015

Господарське

Вищий господарський суд України

Поляков Б.М.

Ухвала від 31.07.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Ухвала від 22.07.2015

Господарське

Вищий господарський суд України

Поляков Б.М.

Ухвала від 22.06.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Ухвала від 06.07.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Ухвала від 08.07.2015

Господарське

Вищий господарський суд України

Поляков Б.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні