Ухвала
від 21.06.2011 по справі 5023/3930/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

підготовче засідання

"21" червня 2011 р. Справа № 5023/3930/11

вх. № 3930/11

Суддя Господарського суду Швидкін А.О.

при секретарі судового засідання Трофименко С.В.

за участю:

представника ПП „МЕДОВА ПЕЧЕРАВ» - ОСОБА_1 (директор)

арбітражного керуючого - ОСОБА_2

Розглянувши справу за заявою ПП "Медова Печера", м. Харків

до ПП "Медова Печера", м. Харків

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Директор ПП „МЕДОВА ПЕЧЕРАВ» звернувся до суду з заявою про порушення провадження у справі про банкрутство відповідно до ст. 7 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» з посиланням на те, що фінансовий стан боржника є незадовільним, який виражається у наявності великого обсягу кредиторської заборгованості та відсутності майнових активів, за рахунок яких можливо задовольнити всі вимоги кредиторів. Так, кредиторська заборгованість становить 240000грн., а активи у боржника відсутні.

Присутній в судовому засіданні представник боржника підтримує подану заяву в повному обсязі та надав суду пояснення.

Розглянувши заяву боржника, інші матеріали справи, суд встановив, що активи боржника, відповідно до балансу від 01.03.2011року становлять 0тис.грн., кредиторська заборгованість становить 240тис.грн., що свідчить про наявність у боржника ознак неплатоспроможності. Так, відповідно до довідок, коефіцієнт поточної платоспроможності становить (-240), що відповідає законодавчому визначенню боржника як такого, що неспроможний виконати свої грошові зобов'язання перед кредиторами протягом трьох місяців, коефіцієнт покриття на кінець звітного періоду становить (0) при нормативному значенні (1,5), що свідчить про надкритичну неплатоспроможність. Викладене свідчить про важкий фінансовий стан боржника.

Враховуючи, що на час проведення підготовчого засідання задоволення вимог одного або кількох кредиторів приведе до неможливості виконання грошових зобов'язань боржника в повному обсязі перед іншими кредиторами, з метою виявлення всіх кредиторів і осіб, які можуть прийняти участь у санації боржника, суд вважає за необхідне зобов'язати боржника подати до офіційного друкованого органу оголошення про порушення справи про банкрутство та ввести процедуру розпорядження майном боржника.

Арбітражний керуючий ОСОБА_2 надав суду заяву на призначення його в якості розпорядника майна боржника, в якій сповістив суд, що порушень законодавства при виконанні обов'язків арбітражного керуючого і порушень строків подання інформації за час виконання своїх обов'язків він не має, не є особою, яка згідно з Законом України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» є заінтересованою особою, раніше управління боржником не здійснював, не є особою, якій заборонено здійснювати цей вид підприємницької діяльності або займати керівні посади, не має судимості за вчинення корисливих злочинів. Інші пропозиції щодо призначення розпорядників майна суд не розглядав у зв'язку з їх відсутністю.

Керуючись ст. 11 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» , ст. 86 ГПК України, -

УХВАЛИВ:

Зобов'язати боржника - приватне підприємство „МЕДОВА ПЕЧЕРАВ» - в десятиденний строк з дня прийняття даної ухвали опублікувати в офіційному друкованому органі України газеті В«Голос УкраїниВ» або В«Урядовий Кур'єрВ» оголошення про порушення справи про банкрутство, із зазначенням повного найменування боржника, його поштової адреси, банківських реквізитів, найменування та адреси господарського суду, номера справи, дати порушення справи про банкрутство, відомостей про розпорядника майна.

Докази надання оголошення надати суду в триденний строк після його публікації.

Ввести процедуру розпорядження майном боржника. Призначити розпорядником майна боржника арбітражного керуючого ОСОБА_2, ліцензія серія АВ №547930 від 13.12.2010року, ідентифікаційний номер НОМЕР_1, адреса: АДРЕСА_1.

Зобов'язати розпорядника майна разом з керівником боржника розглянути в тридцятисемиденний строк з моменту публікації оголошення вимоги кредиторів, скласти реєстр вимог кредиторів і не пізніше ніж на п'ятий день після витікання строку для подачі вимог кредиторів, надати складений і підписаний керівником підприємства і головним бухгалтером підприємства реєстр вимог кредиторів з посиланням на загальний розмір визнаних вимог кредиторів. Остаточна дата подання розпорядником майна реєстру вимог кредиторів до господарського суду - не пізніше двох місяців та десяти днів з дати проведення цього засідання суду.

Зобов'язати керівника боржника разом з розпорядником майна боржника здійснити інвентаризацію всіх активів боржника, копії актів інвентаризації надати суду.

Попереднє засідання господарського суду призначити на 05 вересня 2011року о 12год.30хвл. у приміщенні господарського суду Харківської обл. к.205. Розпоряднику майна боржника письмово повідомити кредиторів про час і місце проведення попереднього засідання суду, докази направлення повідомлення надати суду.

Розпоряднику майна боржника письмово повідомити кредиторів про проведення зборів кредиторів, які мають відбутися не пізніше трьох місяців і десяти днів після дати проведення цього засідання.

Призначити засідання суду, на якому буде винесено ухвалу про санацію боржника чи прийнята Постанова про визнання його банкрутом та відкрита ліквідаційна процедура, чи припинено провадження у справі про банкрутство, на 28 вересня 2011року о 10год.00хвл.

Визнати явку боржника, розпорядника майна в судові засідання обов'язковими.

Ухвалу направити боржнику, Управлінню з питань банкрутства у Харківській області Державного департаменту з питань банкрутства, розпоряднику майна

Суддя Швидкін А.О.

СудГосподарський суд Харківської області
Дата ухвалення рішення21.06.2011
Оприлюднено12.08.2015
Номер документу48002849
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5023/3930/11

Ухвала від 21.06.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 24.05.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 05.09.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 23.08.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 10.08.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Швидкін А.О.

Ухвала від 02.08.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 21.05.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 03.10.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 03.10.2011

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Постанова від 02.10.2012

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні