Ухвала
від 28.07.2015 по справі 810/2845/15
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про розгляд справи в порядку письмового провадження

28 липня 2015 року м.Київ          810/2845/15

Суддя Київського окружного адміністративного суду Панова Г.В., розглянувши адміністративну справу

за позовом          Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від                                                   нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у                                         Броварському районі Київської області

до                    Виробничо-комерційної фірми "Темпо"

про                    стягнення заборгованості,

В С Т А Н О В И В:

          До Київського окружного адміністративного суду звернулось Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Броварському районі Київської області з позовом до Виробничо-комерційної фірми "Темпо" про стягнення заборгованості у сумі 1318,06 грн.

Ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 09.07.2015 відкрито провадження в адміністративній справі, закінчено підготовче провадження та призначено справу до судового розгляду.

У судове засідання 28.07.2015 уповноважені представники сторін не зявились, про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином, що підтверджується даними наявних в матеріалах справи рекомендованого повідомлення про вручення поштового відправлення № 0113323585171, а також поштового конверту із довідкою Укрпошти ф.20 в якій зазначено причину повернення поштового відправлення «за закінченням терміну зберігання».

Відповідно до частини одинадцятої статті 35 Кодексу адміністративного судочинства України у разі повернення поштового відправлення із повісткою, яка не вручена адресату з незалежних від суду причин, вважається, що така повістка вручена належним чином.

Від позивача до суду надійшло клопотання про здійснення судового розгляду без участі уповноваженого представника Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Броварському районі Київської області в порядку письмового провадження.

Відповідач про причини неявки уповноваженого представника суд не повідомив та будь яких заяв, клопотань, а також заперечень проти адміністративного позову суду не надав.

Відповідно до частин четвертої, шостої статті 128 КАС України в разі неприбуття відповідача, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, без поважних причин розгляд справи може не відкладатися і справу може бути вирішено на підставі наявних у ній доказів. Якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, визначених цією статтею, але прибули не всі особи, які беруть участь у справі, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

Судом встановлено, що для розгляду і вирішення даної справи відсутня потреба у заслуховуванні свідків чи експертів, також немає інших перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, зазначених у статті 128 КАС України.

          Враховуючи викладене, керуючись статтями 128, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

1. Адміністративну справу № 810/2845/15 за позовом Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Броварському районі Київської області до Виробничо-комерційної фірми "Темпо" про стягнення заборгованості у сумі 1318,06 грн. розглянути в порядку письмового провадження в межах строку розгляду адміністративних справ.

2. Про результати розгляду справи повідомити осіб, які беруть участь у справі у встановленому законом порядку.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                                 Панова Г. В.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.07.2015
Оприлюднено13.08.2015
Номер документу48138875
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/2845/15

Ухвала від 20.12.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

Ухвала від 12.12.2017

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

Ухвала від 28.07.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

Постанова від 07.08.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

Ухвала від 09.07.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

Ухвала від 09.07.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні