Ухвала
від 11.08.2015 по справі 911/3408/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Київської області

01032, м. Київ - 32, вул. С.Петлюри, 16тел. 239-72-81

У Х В А Л А

про порушення провадження у справі

"11" серпня 2015 р.                                                             Справа №911/3408/15

Суддя Заєць Д.Г., розглянувши матеріали

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Оніко», м. Київ

до 7-ої Міської клінічної лікарні м. Сімферополя, АРК, м. Сімферополь

про стягнення 1589365,00 грн.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2. Розгляд справи призначити на « 9» вересня 2015 року на 10 год. 15 хв. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Київської області (м. Київ, вул. Комінтерну, 16, 2 поверх).

3. Запропонувати позивачу направити копію ухвали №911/3408/15 від 11 серпня 2015 року на адресу відповідача та надати суду докази відправки зазначеної ухвали, у зв'язку з надходженням до господарського суду Київської області (вх. №134/14 від 8 квітня 2014 року) повідомлення Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» про тимчасове призупинення приймання до пересилання поштових відправлень, адресованих одержувачам населених пунктів Автономної Республіки Крим та м. Севастополь, з метою забезпечення процесуальних прав відповідача та відсутністю визначених законом можливостей у господарського суду Київської області.

4. Зобов'язати позивача подати:          

- обґрунтований розрахунок стягуваної суми;

- оригінали доданих до позовної заяви документів для огляду в судовому засіданні;

- оригінали (для огляду у судовому засіданні) та належним чином засвідчені копії (для залучення до матеріалів справи) установчих документів, на підставі яких діє позивач (установчий договір, статут, положення, свідоцтво про державну реєстрацію, виписка з Єдиного державного реєстру тощо);

- власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет, з тих же підстав, а також немає рішення цих органів з такого спору;

- витяг від державного реєстратора про знаходження відповідача в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців станом на день розгляду справи;

- довідку про рахунки, відкриті в банківських установах або органах Державного казначейства України.

5. Зобов'язати відповідача подати:

- оригінали (для огляду у судовому засіданні) та належним чином засвідчені копії (для залучення до матеріалів справи) установчих документів, на підставі яких діє відповідач (установчий договір, статут, положення, свідоцтво про державну реєстрацію, виписка з Єдиного державного реєстру тощо);

- відзив на позов з документальним обґрунтуванням, копію відзиву надіслати на адресу позивача;

- докази направлення відзиву з доданими до нього документами на адресу позивача;

- довідку про рахунки, відкриті в банківських установах або органах Державного казначейства України.

6. Учасникам провадження письмові докази, які подаються до господарського суду, оформити відповідно до вимог ст. 36 Господарського процесуального кодексу України, а пояснення по суті спору викласти письмово відповідно до ст. 32 Господарського процесуального кодексу України. Документи, витребуванні судом у сторін подати завчасно через канцелярію господарського суду Київської області до 7 серпня 2015 року.

7. Звернути увагу учасників провадження на те, що належним чином оформлені документи подаються завчасно через канцелярію суду (подається клопотання про приєднання документів до матеріалів справи, документи прошиваються, кожна сторінка має бути засвідчена належним чином).

8. Попередити відповідача, що у разі ненадання відзиву на позов та витребуваних судом документів, справа згідно ст. 75 Господарського процесуального кодексу України буде розглянута за наявними в ній матеріалами.

9. Викликати повноважних представників сторін в судове засідання.

10. Повноваження представників сторін мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видає юридична особа - підписом її керівника та завірена печаткою цієї організації); у разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівництвом - відповідним документом, що підтверджує його призначення або обрання (або засвідчені належним чином витяги з них).

11. Попередити сторони про відповідальність, передбачену п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України за неявку у судове засідання та невиконання вимог ухвали господарського суду.

12. Попередити сторони про наслідки, передбачені п. 5 ст. 81 Господарського процесуального кодексу України за неявку у судове засідання та неподання витребуваних господарським судом матеріалів.

13. Явка повноважних представників сторін в судове засідання визнається обов'язковою.

14. Копію ухвали надіслати учасникам провадження.

Суддя                                                             Д.Г. Заєць          

Дата ухвалення рішення11.08.2015
Оприлюднено18.08.2015
Номер документу48264135
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 1589365,00 грн. визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду. Керуючись ст.ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, суд

Судовий реєстр по справі —911/3408/15

Ухвала від 20.01.2017

Господарське

Господарський суд Київської області

Христенко О.О.

Ухвала від 21.12.2016

Господарське

Господарський суд Київської області

Христенко О.О.

Ухвала від 06.12.2016

Господарське

Господарський суд Київської області

Христенко О.О.

Рішення від 09.09.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Заєць Д.Г.

Ухвала від 11.08.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Заєць Д.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні