Ухвала
від 01.09.2009 по справі 8/209-09
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8/209-09

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

01.09.09р.

Справа № 8/209-09

За заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю "Дніпроспецінвестпроект" (м.Дніпропетровськ)

про виправлення описок у рішенні

У СПРАВІ:

За позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю "Тексімпорт" (м. Дніпропетровськ) 

до  Товариства з обмеженою відповідальністю "Дніпроспецінвестпроект" (м.Дніпропетровськ) 

про визнання права власності

та

за зустрічним позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю "Дніпроспецінвестпроект" (м. Дніпропетровськ)

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Тексімпорт" (м. Дніпропетровськ)

про визнання права власності

            

Суддя  Дубінін І.Ю.

Без представників сторін.

СУТЬ СПОРУ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Тексімпорт" (далі-позивач) звернулося до господарського суду із позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Дніпроспецінвестпроект" (далі відповідач) про визнання права власності на Літ. А-1 - нежитлова будівля, літ. АІ-1 - прибудова, загальною площею 172,8 кв.м., літ. а- ганок, № 1-7,І - споруди, розташовані за адресою: м. Дніпропетровськ, бульвар Слави, 32-К.

Відповідач , не погодившись з позовною заявою, подав зустрічний позов до Товариства з обмеженою відповідальністю «Тексімпорт», в якому просить:

- у задоволені первісного позову відмовити;

- визнати за товариством з обмеженою відповідальністю «Дніпроспецінвестпроект»право власності на нерухоме майно, а саме: нежитлову будівлю - кафе (літ А-1, літ. АІ-1),  загальною площею 172,8 кв.м., ганок (літ. а), № 1-7, І – споруди, розташовані за адресою м.Дніпропетровськ, бульвар Слави, 32-К, без актів прийняття в експлуатацію.

Рішенням господарського суду Дніпропетровської області в задоволенні первісного позову відмовлено, зустрічний позов задоволено та визнано за Товариством з обмеженою відповідальністю «Дніпроспецінвестпроект»право власності на вищевказане нерухоме майно.

Від позивача за зустрічним позовом 31.08.09р. надійшла заява про виправлення описок у рішенні суду, яка мотивована тим, що при підготовці тексту рішення суду були допущенні описки у переліку об'єктів, на які було визнано право власності, а також не зазначено, що право власності було визнано без актів прийняття в експлуатацію, хоча у зустрічній позовній заяві позивач просив визнати право власності без актів прийняття в експлуатацію, а господарським судом  зустрічний позов задоволено повністю.

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Дубінін І.Ю., розглянувши рішення суду від 25.08.09р.  по справі № 8/209-09,-

В С Т А Н О В И В :

В резолютивній частині рішенні господарського суду  від  25.08.09р.  по справі № 8/209-09 помилково було зазначено неповні дані у переліку нерухомого майна, на яке за позивачем за зустрічним позовом було визнано право власності, крім того, не було помилково зазначено,  що право власності було визнано без актів прийняття в експлуатацію.

Згідно ст. 89 Господарського процесуального кодексу України, суддя за заявою сторони чи державного виконавця роз'яснює рішення, ухвалу, не змінюючи при цьому їх змісту, а також за заявою сторони або за своєю ініціативою виправляє допущені в рішенні, ухвалі описки чи арифметичні помилки, не зачіпаючи суті рішення.

При викладених обставинах вбачаються підстави для виправлення допущених описок.

Керуючись ст.ст. 86, 89 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

У Х В А Л И В:

У резолютивній частині рішення господарського суду Дніпропетровської області від 25.08.09р.  по справі № 8/209-09 вказати повні дані у переліку нерухомого майна, на яке за позивачем за зустрічним позовом було визнано право власності, крім того, зазначити, що право власності було визнано без актів прийняття в експлуатацію, виклавши резолютивну частину рішення в наступній редакції:

"В задоволенні первісного позову відмовити.

Зустрічний позов задовольнити.

Визнати за Товариством з обмеженою відповідальністю «Дніпроспецінвестпроект» (49000, м. Дніпропетровськ, вул. Героїв Сталінграду, 151 Г, код ЄДРПОУ 35543487) право власності на нерухоме майно, а саме: нежитлову будівлю - кафе (літ А-1, літ. АІ-1),  загальною площею 172,8 кв.м., ганок (літ. а), № 1-7, І – споруди, розташовані за адресою м.Дніпропетровськ, бульвар Слави, 32-К, без актів прийняття в експлуатацію.".

Суддя

                          І.Ю. Дубінін

 

   

Дата ухвалення рішення01.09.2009
Оприлюднено08.10.2009
Номер документу4856217
СудочинствоГосподарське
Сутьвиправлення описок у рішенні У СПРАВІ: За позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю "Тексімпорт" (м. Дніпропетровськ) 

Судовий реєстр по справі —8/209-09

Рішення від 27.08.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Дубінін І.Ю.

Ухвала від 01.09.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Дубінін І.Ю.

Ухвала від 24.09.2009

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Мельник І.Ю.

Ухвала від 10.08.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Дубінін І.Ю.

Ухвала від 14.07.2009

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Дубінін І.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні