Вирок
від 15.05.2013 по справі 1-888/11
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 1-888/11

В И Р О К

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 травня 2013 року Рівненський міський суд Рівненської області

в складі головуючого судді: Рудики Л.Д.

при секретарі: Моргун А.М.

за участю прокурора: Головчак Л.П.

потерпілої: ОСОБА_1

захисника: ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Рівне справу по обвинуваченню

ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця села Хмелівка Березнівського району Рівненської області, українця, громадянина України, з середньою спеціальною освітою, одруженого, не працюючого, жителя АДРЕСА_1, засудженого Рівненським міським судом 12.11.2010 року за ст. ст. 342 ч.2, 345 ч.2 КК України до 4 років обмеження волі, із застосуванням ст. 75 КК України з іспитовим строком 1 рік 6 місяців,

у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.119 КК України, -

В С Т А Н О В И В :

20 березня 2011 року близько 19.00 год. ОСОБА_3, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, знаходячись на площадці біля входу в під"їзд № 1 будинку АДРЕСА_1, в ході розмови зі своїм знайомим - ОСОБА_4, що також перебував у стані алкогольного сп'яніння, умисно штовхнув останнього двома руками в груди. Внаслідок поштовху ОСОБА_4 втратив рівновагу, впав з площадки з висоти біля 50 см., вдарився головою об асфальтне покриття та отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, крововиливу у м'які тканини тім"яно-потиличної ділянки голови; уламкового перелому кісток склепіння черепа; крововиливів над, під оболонки та в речовину головного мозку, що супроводжувалось набуханням головного мозку та його компресією, а також садна по задній поверхні лівого ліктьового суглобу. Після отримання вищевказаних тілесних ушкоджень ОСОБА_4 був 20.03.2011 року о 19 год. 55 хв. госпіталізований у нейрохірургічне відділення ЦМЛ м. Рівне, де і помер ІНФОРМАЦІЯ_11.

Згідно висновку судово-медичної експертизи трупа ОСОБА_4 за номером 271/133, закінченої 10.06.2011 року, травма голови, отримана ОСОБА_4 за ознакою небезпеки для життя в момент спричинення відноситься до категорії тяжких тілесних ушкоджень, утворилась незадовго до поступлення його на стаціонарне лікування, між отриманою потерпілим черепно-мозковою травмою та настанням його смерті є прямий причинний зв'язок; особливості черепно-мозкової травми у ОСОБА_4 не виключають ймовірності виникнення її при падінні навзнак зі сходів з прискоренням; його смерть настала внаслідок черепно-мозкової травми з переломом кісток черепа, просторими крововиливами над, під оболонки та в речовину головного мозку, що супроводжувалось набуханням головного мозку та його компресією.

ОСОБА_3, штовхаючи руками в груди ОСОБА_4, не мав умислу на завдання йому тяжких тілесних ушкоджень, не бажав настання його смерті і не передбачав, що від його дій могла настати смерть ОСОБА_4 Але, враховуючи стан алкогольного сп'яніння ОСОБА_4 і те, що той в момент поштовху знаходився на площадці на певній висоті від асфальтної поверхні, ОСОБА_3 повинен був і міг передбачити такі наслідки своїх дій, тобто допустив злочинну недбалість.

Під час судового слідства підсудний ОСОБА_3 вини у вчиненні злочину не визнав, вказав, що він перебував у дружніх стосунках з ОСОБА_4

20.03.2011 року зустрівся із ОСОБА_5 та ОСОБА_6. Пішли стригтись до ОСОБА_5 додому. Поки ОСОБА_6 підстригав ОСОБА_5, він тим часом сходив за горілкою в магазин по вул. Гагаріна. Далі нічого не пам'ятає. Прокинувся вдома на ліжку, побачив, що в нього побита голова. Дружина повідомила, що він прийшов додому о 04 годині ранку. Також пізніше йому розповідали, що він лежав біля магазину "Ассоль", який розташований на розі будинку АДРЕСА_1, його забирала "швидка допомога", яка забрала з собою і ОСОБА_4 З останнім він був у дружніх стосунках і впевнений, що не міг того штовхати

Протокол явки з каяттям він написав під тиском працівників міліції.

Вина підсудного у вчиненні інкримінованого злочину підтверджується об"єктивними доказами, дослідженими під час судового слідства.

Показаннями потерпілої ОСОБА_1, яка показала, що ОСОБА_4 був її чоловіком, вони проживали в будинку АДРЕСА_1. 20.03.2011 року, в неділю, чоловік вдень був вдома. Під вечір, коли почало сутеніти, ОСОБА_4 вийшов з дому, щоб купити мінеральної води. Приблизно о 19 год. 20 хв. до неї додому прийшов знайомий чоловіка на ім 'я ОСОБА_9, який проживає в будинку АДРЕСА_1, та повідомив, що чоловік лежить біля першого під"їзду їх будинку. Вийшовши до першого під"їзду, побачила, що на асфальтному покритті лежить ОСОБА_4, в положенні ногами до під'їзду. Біля нього стояли ОСОБА_5, ОСОБА_9 та незнайомий чоловік, який повідомив, що викликав "швидку допомогу". Коли приїхала карета "швидкої допомоги", то забрала її чоловіка, а також ОСОБА_3 з їх будинку, який лежав неподалік від магазину "Ассоль" у їх будинку. Пізніше їй сусідка ОСОБА_10 сказала, що бачила, як ОСОБА_3 йшов в досить нетверезому стані та сам впав, вдарившись головою об бровку. ОСОБА_4 доставили в приймальне відділення ЦМЛ. За її дозволу провели йому операцію, сказавши, що в нього пошкоджений головний мозок. Операція тривала приблизно 2 год. Чоловік весь час був у комі, нічого не пояснював про те, що з ним сталось. В четвер, коли вчергове прийшла до чоловіка, лікар їй повідомив, що коли чоловіку робили перев'язку голови в середу, то мозок практично був мертвий. Після цього з донькою поїхала додому, незадовго їй повідомили, що чоловік помер.

Показаннями свідка ОСОБА_27, згідно яких він проживає в будинку АДРЕСА_1. 20.03.2011 року приблизно о 18 год. 00 хв. вийшов на вулицю покурити до першого під'їзду будинку АДРЕСА_2. Там зустрів знайомого ОСОБА_11 з АДРЕСА_2, та побачив як від теплопункту, що обігріває їх будинок, йшов ОСОБА_3 та ОСОБА_4 на прізвисько "ОСОБА_4", що ніс пляшку мінеральної води. Помітив, що вони обоє були в нетверезому стані , йшли обнімаючись, в напрямку під"їзду №1 будинку АДРЕСА_1, де він проживає. ОСОБА_3 та ОСОБА_4 піднялись до його під"їзду, про щось розмовляли, так само обнімаючись. В цей момент ОСОБА_3, забираючи руку від ОСОБА_4, повернувся до останнього обличчям та штовхнув його обома руками. ОСОБА_4 оступився зі сходів, злетів з них та вдарився головою об асфальтне покриття. ОСОБА_3 відразу пішов звичайним кроком в сторону магазину "Ассоль", який в будинку АДРЕСА_1. Він з ОСОБА_11 підбігли відразу до ОСОБА_4. Той лежав непритомний, в положенні ногами до під"їзду, прямо перед сходами, там у них три-чотири сходинки. В цей момент до них підбігли ОСОБА_5, що проживає в будинку АДРЕСА_1, ОСОБА_12, який відразу викликав швидку медичну допомогу з мобільного телефону, та ОСОБА_9, який побіг та покликав дружину ОСОБА_4. Коли та прийшла, приїхала "швидка медична допомога", яка забрала ОСОБА_4 та його дружину. ОСОБА_4 до прибуття медичних працівників медичної допомоги не надавали

Йому відомо, що ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, проживаючий в третьому під'їзді будинку АДРЕСА_1; ОСОБА_6, проживаючий в будинку АДРЕСА_2 та ОСОБА_9, проживаючий в будинку АДРЕСА_1, вживали спиртні напої біля теплопункту, який розташований навпроти будинку АДРЕСА_2.

Оголошеними показаннями свідка ОСОБА_9, згідно з якими він проживав в будинку АДРЕСА_1. 20.03.2011 року близько 15 год. 00 хв. на подвір"ї будинку побачив на вулиці ОСОБА_5 на прізвисько "ОСОБА_5", ОСОБА_4 на прізвисько "ОСОБА_4", ОСОБА_6 з будинку АДРЕСА_2 та ОСОБА_3. Привітавшись, вирішили піти до ОСОБА_5, щоб підстригтись. ОСОБА_3 запропонував випити, на що погодились, тому ОСОБА_3 сів підстригатись першим, щоб сходити в магазин і купити горілки. Їх підстригав ОСОБА_6. Спочатку випили горілки в квартирі ОСОБА_5 та вирішили піти на вулицю, до теплообмінника на лавочку. Там ОСОБА_3 знову запропонував випити, на що погодились і останній збігав до магазину та купив ще 1,0 л горілки, котру також випили. Після цього ОСОБА_4 та ОСОБА_3 направились в напрямку будинку АДРЕСА_1. В цей момент вони підійшли до п'ятого під"їзду будинку АДРЕСА_2. Коли стояли біля під"їзду, то до них підійшов ОСОБА_11, проживаючий в будинку АДРЕСА_2, а ОСОБА_6 пішов додому. Через деякий час до них підійшов ОСОБА_27 та повідомив, що ОСОБА_4 впав зі східців поблизу першого під"їзду будинку АДРЕСА_1 та те, що його штовхнув ОСОБА_3. Почувши це, вони відразу пішли туди, щоб подивитися, як там ОСОБА_4. Підійшовши до нього, побачив, що ОСОБА_4 лежить на спині на асфальті, між автомобілями, не ворушиться, ногами до під"їзду, та важко хрипить. Він повідомив дружину ОСОБА_4, що той лежить біля під"їзду. Коли та вийшла в двір, він відразу пішов до квартири за місцем свого проживання.

Свідок ОСОБА_5 дав показання про те,що 20.03.2011 року близько 15.00 годин, до нього додому прийшли знайомі ОСОБА_6, ОСОБА_3 та ОСОБА_9 - щоб підстригтись. Коли підстриглись, випили в нього горілки. Далі вийшли до теплопункту, що знаходиться між будинками №1 та АДРЕСА_1. У дворі зустріли покійного ОСОБА_4 на прізвисько "ОСОБА_4" та ОСОБА_15. На пропозицію ОСОБА_4 продовжили вживати спиртні напої, а саме випили дві пляшки горілки по 0,7 л., яку купував ОСОБА_3 Випивши горілку, близько 19 год. 30 хв., почали розходитись додому. ОСОБА_3 спільно з ОСОБА_4 пішли в бік будинку АДРЕСА_1. ОСОБА_3 був дуже випившим, а ОСОБА_4 -в меншій мірі. Вони підійшли до першого під"їзду буд. АДРЕСА_1 і що там відбувалось він не бачив. ОСОБА_6 пішов додому, а він з ОСОБА_9 залишались біля теплопункту, до них підійшов ОСОБА_12. ОСОБА_27 побачив, що ОСОБА_4 упав біля під'їзду будинку АДРЕСА_1 і всі направились до нього. Підійшовши до під"їзду, побачили, що навпроти нього, на асфальтному покритті, лежить ОСОБА_4 "ОСОБА_4", ногами до східців. Він підняв голову ОСОБА_4, а ОСОБА_27 підклав під його голову пляшку мінеральної води. Валентин покликав дружинку ОСОБА_4, а ОСОБА_12 викликав "швидку допомогу". До приїзду "швидкої допомоги" він пішов додому.

Свідок ОСОБА_11 дав показання про те, що 20.0 3.2011 року близько 19 год. 10 хв., проходячи біля 5-го під"їзду будинку АДРЕСА_2, побачив чотирьох знайомих чоловіків, що стояли там біля вхідних дверей, а саме: двох ОСОБА_5, ОСОБА_9, проживаючих по АДРЕСА_1, та ОСОБА_12, проживаючого по АДРЕСА_2. Він зупинився біля них та почав розмовляти про спорт. Через хвилин 15 хтось з присутніх сказав, що ОСОБА_4 "ОСОБА_4", проживаючий по АДРЕСА_1, упав біля сусіднього під"їзду. Коли він підійшов до ОСОБА_4, то побачив, що той не ворушиться та лежить на спині, ногами до під"їзду, із закритими очима. Він покликав на допомогу інших чотирьох, що стояли біля сусіднього під"їзду. Хтось з присутніх викликав швидку допомогу. Як ОСОБА_4 впав і з ким він йшов - не бачив, так як стояв спиною до даного під"їзду. Також хтось з присутніх повідомив дружину ОСОБА_4 про дану подію і вона відразу прийшла. Потім приїхала "швидка допомога", він пішов додому.

Свідок ОСОБА_12 дав показання про те, що 20.03.2011 року близько 18 год. 30 хв. повертався із залізничного вокзалу додому. Біля 5-го під"їзду будинку АДРЕСА_2, зустрів жителів їх двору, а саме: ОСОБА_5 на прізвисько "ОСОБА_5", ОСОБА_27, ОСОБА_6 та ОСОБА_9. Підійшовши до них, привітався. Через декілька хвилин до них підійшов ОСОБА_11, що проживає в будинку АДРЕСА_2. В цей момент ОСОБА_6 попрощався та пішов додому. Стоячи біля під"їзду та розмовляючи, хтось з присутніх сказав,хто саме-не відомо, що ОСОБА_4 на прізвисько "ОСОБА_4", що проживав в будинку АДРЕСА_1, впав біля першого під"їзду свого будинку. Спочатку підійшов ОСОБА_11 і покликав їх на допомогу. Вони підійшли до вказаного під"їзду та побачили, що на асфальті, між автомобілями, лежав ОСОБА_4, ногами до під"їзду, з закритими очима, та важко хрипів. З мобільного телефону він викликав "швидку допомогу" та сказав іншим, щоб хтось сходив до ОСОБА_4 додому та повідомив рідним. Дружина ОСОБА_4 відразу вийшла на двір. Приїхала "швидка допомога" і він пішов додому за місцем проживання.

Свідок ОСОБА_17 дав показання про те, що він проживає в будинку АДРЕСА_1. 20 березня 2011 року підходив до свого двору, коли вже почало сутеніти, котра була година не пам'ятає. Побачив, що ОСОБА_3 падав біля дерев біля його будинку та сусіднього, був п'яним. Поруч стояла карета "швидкої допомоги", його пробували забрати в машину, але ОСОБА_3 ніяк не хотів туди йти. Потім пішов до свого під "їзду. Там побачив, що біля під"їзду стояли люди, чоловік шість-сім., а поруч лежав "ОСОБА_4". Йому підклали під голову пляшку з водою 1,5л, він лежав ногами в бік під"їзду, ноги були на відстані від східців приблизно за 0,5 метрів, прямо навпроти входу в будинок. Коли розпитував, в чому справа, йому нічого ніхто не сказав. Приїхала карета "швидкої допомоги". "ОСОБА_4" за його допомогою завантажили на ноші і поклали в карету " 03". Потім він пішов до будинку. Сходинкова площадка під"їзду, біля якого лежав "ОСОБА_4" знаходиться на висоті від асфальтного покриття біля 50 см.

Оголошеними показаннями свідка ОСОБА_10, згідно з якими вона зареєстрована з 1983 року в будинку АДРЕСА_1, хоча й мало там проживає. Знайома із ОСОБА_4 та ОСОБА_3

20.03.2011 року приїхала до своєї квартири по вул. АДРЕСА_1. На зустріч йшов ОСОБА_3, якого відразу й не впізнала, був п'яним. Він впав головою об асфальт. Про це повідомила дружину ОСОБА_3 Хтось до ОСОБА_3 викликав " 03". Коли йшла до під"їзду, де живе ОСОБА_3, побачила біля 1-го під"їзду будинку АДРЕСА_2 лежачого ОСОБА_4, якого також не відразу впізнала. Він лежав біля східців в під"їзд, ногами до східців. Далі бачила, як "швидка допомога" забирала ОСОБА_4 та ОСОБА_3. За яких обставин впав ОСОБА_4 не бачила і не чула.

Свідок ОСОБА_7, яка працювала лікарем на станції швидкої медичної допомоги м. Рівне, дала показання про те, що 20 березня 2011 року із 08 год. 40 хв. заступила на добове чергування на СШМД. З нею в складі бригади виїздили фельдшери ОСОБА_18, ОСОБА_19, а також водій ОСОБА_20

О 19 год. 18 хв. отримали виклик за адресою: АДРЕСА_1. Приїхавши до даного будинку, побачили, що неподалік від магазину і будинку Гагаріна 19, лежав на землі чоловік в стані сп"яніння, який назвався ОСОБА_21. Даний чоловік був із забійною раною голови на лобі справа, самостійно пересуватись не міг, хапався руками за дерево. Але відразу дану особу в карету "швидкої допомоги" не завантажили, бо до них підійшли люди та сказали, що в дворі ще одному чоловіку необхідна медична допомога. Підійшли до під"їзду №1 будинку АДРЕСА_1. Там на асфальті лежав чоловік, зі слів дружини якого, це був ОСОБА_4 Він лежав на спині, біля східців, яких було три, ногами в бік східців. В тім"яно-лобній ділянці голови ОСОБА_4 була деформація черепа, видна візуально. Також у нього відчувався запах алкоголю з рота. Під"їхала карета " 03", куди завантажили на носилках ОСОБА_4 З ним сіла в карету " 03" дружина. По дорозі забрали в карету " 03" людину, що назвалась ОСОБА_21 Їх обох доставили у приймальне відділення ЦМЛ та передали черговим лікарям, зокрема, до ОСОБА_4 було викликано чергового нейрохірурга.

ОСОБА_4 нічого не говорив з приводу того, за яких обставин отримав тілесні ушкодження, не був контактним. Інший доставлений чоловік також нічого не пояснював; на вигляд був п"яним.

Аналогічні покази надав свідок ОСОБА_18 - фельдшер станції швидкої медичної допомоги м. Рівне.

Свідок ОСОБА_22 показав, що працює старшим оперуповноваженим ВКР Рівненського М В УМВС. В нього на розгляді в березні 2011 року перебували матеріали за фактом отримання тілесних ушкоджень громадянином ОСОБА_4, що мало місце у вечірній час 20.03.2011 року неподалік від 1-го під"їзду буд. АДРЕСА_1.

В ході проведеної перевірки було отримано інформацію від свідків події, що до заподіяння тілесних ушкоджень ОСОБА_4 причетний його знайомий ОСОБА_3, раніше судимий, мешканець будинку АДРЕСА_1.

Оперуповноважений ОСОБА_23 та він ОСОБА_3 22.03.2011 року під час відвідування його домашньої адреси запросили в Рівненський МВ УМВС для відібрання пояснення з приводу отримання тілесних ушкоджень ОСОБА_4 Його в Рівненський МВ УМВС доставили службовим автомобілем. Після цього він з ОСОБА_3 проводив бесіду в кабінеті № 45 ВКР Рівненського МВ УМВС. Під час бесіди та відібрання пояснення більше нікого в кабінеті не було. ОСОБА_3 в ході бесіди зізнався, що це він в ході розмови з ОСОБА_4, яка відбувалась на площадці біля входу в 1-й під"їзд будинку АДРЕСА_1, при цьому вони обоє перебували в стані алкогольного сп"яніння, відштовхнув ОСОБА_4 від себе руками, оскільки він хотів іти додому, а ОСОБА_4, обнявши його, не пускав. За словами ОСОБА_3, ОСОБА_4 після цього злетів з площадки, впав та вдарився головою. Але він не надав цьому значення та пішов. З приводу цього ОСОБА_3 склав явку з каяттям. І пояснення, і явку з каяттям давав добровільно, без ніякого тиску. Написані документи ОСОБА_3 прочитав і в кінці їх поставив свої підписи. ОСОБА_3, розповідаючи про події, пов'язані із о триманням тілесних ушкоджень ОСОБА_4 (тоді той ще був живий і знаходився в реанімаційному відділенні ЦМЛ) давав чіткі та зрозумілі показання. Надалі, як йому відомо, від цих показань ОСОБА_3 відмовився. Вважає, це трапилось тому, що дізнався про смерть ОСОБА_4 і намагався уникнути відповідальності.

Свідки слідчий ОСОБА_28, працівники міліції ОСОБА_24, ОСОБА_25 кожен окремо пояснили, що незаконних методів досудового слідства не застосовували, ОСОБА_3 та ОСОБА_27 пояснення надавали добровільно, без фізичного та психологічного тиску.

Протоколами огляду місця події від 22.03.2011 року та від 10.05.2011 року встановлено місце вчинення злочину - площадку біля входу в під"їзд № 1 будинку АДРЕСА_1. ( а.с. 6-7, 106-111).

Протоколом огляду трупа ОСОБА_4 від ІНФОРМАЦІЯ_11, згідно якого у нейрохірургічному відділенні ЦМЛ м. Рівне оглянуто труп ОСОБА_4 (а.с. 23-26).

Протоколом відтворення обстановки та обставин події зі свідком ОСОБА_27 від 10.06.2011 року, згідно якого ОСОБА_27 на місці розповів про обставини вбивства з необережності ОСОБА_3 ОСОБА_4, що мало місце 20.03.2011 року. (а.с. 99-105).

Висновком судово-медичної експертизи встановлено, що травма голови, отримана ОСОБА_4 за ознакою небезпеки для життя в момент спричинення відноситься до категорії тяжких тілесних ушкоджень, утворилась незадовго до поступлення його на стаціонарне лікування, між отриманою потерпілим черепно-мозковою травмою та настанням його смерті є прямий причинний зв'язок; особливості черепно-мозкової травми у ОСОБА_4 не виключають ймовірності виникнення її при падінні навзнак зі сходів з прискоренням; його смерть настала внаслідок черепно-мозкової травми з переломом кісток черепа, просторими крововиливами над, під оболонки та в речовину головного мозку, що супроводжувалось набуханням головного мозку та його компресією (а.с. 79-86).

Даними протоколу явки з каяттям ОСОБА_3 та його поясненням від 22.03.2011 року, де ОСОБА_3 вказав, що 20.03.2011 року близько 19.00 години біля 1-го під'їзду будинку АДРЕСА_1, знаходячись у нетверезому стані, він ненароком відпустив від себе, розірвавши обійми, свого знайомого ОСОБА_4 на прізвисько "ОСОБА_4", який його обіймав. Від цього ОСОБА_4 впав та вдарився головою. Про те, що ОСОБА_4 потрапив у лікарню дізнався наступного дня (а.с. 8-9).

Суд, оцінюючи докази в їх сукупності, вважає, що дії ОСОБА_3 органами досудового слідства вірно кваліфіковані за ч.1 ст.119 КК України як вбивство, вчинене через необережність.

При призначенні покарання підсудному суд враховує характер та ступінь суспільної небезпечності вчиненого ним злочину, особу підсудного, який раніше судимий, відсутність пом'якшуючих покарання обставин та приходить до висновку, що виправлення та перевиховання підсудного можливе лише в ізоляції від суспільства шляхом призначення покарання у виді позбавлення волі.

Обставиною, яка обтяжує покарання підсудного, є вчинення злочину у стані алкогольного сп"яніння.

Призначити міру покарання підсудному необхідно ближче до нижньої межі санкції статті, що передбачає відповідальність за вчинений ним злочин та з врахуванням вчинення злочину під час іспитового строку, остаточне покарання визначити у відповідності до вимог ст.71 КК України шляхом часткового приєднання невідбутого покарання за попереднім вироком до покарання, призначеного за новим вироком.

Цивільний позов потерпілої підлягає залишенню без розгляду за її клопотанням.

До вступу вироку в законну силу запобіжний захід засудженому ОСОБА_3 залишити попередній -підписку про невиїзд.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.323, 324 КПК України, суд,-

З А С У Д И В :

ОСОБА_3 визнати винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.119 КК України та призначити йому покарання - чотири роки позбавлення волі.

На підставі ст. 71 КК України остаточне покарання ОСОБА_3 визначити шляхом часткового приєднання невідбутого покарання за попереднім вироком до покарання, призначеного за новим вироком - чотири роки три місяці позбавлення волі.

До вступу вироку в законну силу запобіжний захід засудженому залишити попередній - підписку про невиїзд.

Цивільний позов потерпілої - залишити без розгляду.

На вирок може бути подана апеляція до апеляційного суду Рівненської області через Рівненський міський суд протягом п'ятнадцяти діб з моменту його проголошення.

Суддя Рівненського міського суду

Рівненської області Рудика Л.Д.

Дата ухвалення рішення15.05.2013
Оприлюднено26.08.2015
Номер документу48861648
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —1-888/11

Постанова від 15.11.2011

Кримінальне

Київський районний суд м. Одеси

Іванчук В. М.

Постанова від 26.09.2011

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Остапук В. І.

Постанова від 16.09.2011

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Остапук В. І.

Постанова від 14.11.2011

Кримінальне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Прасолов В. М.

Вирок від 15.05.2013

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Рудика Л.Д. Л. Д.

Вирок від 29.12.2011

Кримінальне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Піх Ю. Р.

Вирок від 12.03.2012

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Постанова від 28.12.2011

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

Постанова від 16.12.2011

Кримінальне

Личаківський районний суд м.Львова

Жовнір Г. Б.

Постанова від 11.01.2012

Кримінальне

Октябрський районний суд м.Полтави

Микитенко В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні