Ухвала
від 27.08.2015 по справі 907/925/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Адреса: 88000, м. Ужгород, вул. Коцюбинського, 2-а тел.: 61-72-21


УХВАЛА

про порушення провадження у справі

27.08.2015р.                                                   Справа № 907/925/15

          Суддя Карпинець В.І., розглянувши матеріали позовної заяви

за позовом Заступника прокурора Закарпатської області, м. Ужгород в інтересах держави

до Управління державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області м. Ужгород

до Товариства з обмеженою відповідальністю „ГК Оріон”, м. Київ

про визнання протиправними дії Управління ДСО при УМВС України в Закарпатській області щодо: публікації оголошення про проведення процедури закупівлі; публікації повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів; публікації оголошення про результати процедури закупівлі; визначення переможцем відкритих торгів та акцепту пропозицій ТОВ „ГК Оріон”; невиконання обов”язку щодо укладення договору з ТОВ „ГК Оріон” за результатами відкритих торгів та відміни торгів та про визнання недійсними та скасування: оголошення про результати процедури закупівлі; потоколу засідання тендерного комітету з конкурсних торгів Управління від 31.07.2015р. та повідомлення по відміну відкритих торгів щодо придбання приладів охоронної та пожежної сигналізації та подібної апаратури, електричної, для використання у спорудах та визнання недійсними та скасування результатів процедури закупівлі, проведеної Управлінням щодо придбання приладів охоронної та пожежної сигналізації та подібної апаратури, електричної, для використання у спорудах на суму 4 581 674,40грн..

Заступником прокурора Закарпатської області, як позивачем додатково у позовній заяві зазначено третіми особами, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача – Товариство з обмеженою відповідальністю „ЛТД Парадокс - Текнолоджі” (м. Київ, вул. Кіквідзе, 13 В, офіс 79) та Товариство з обмеженою відповідальністю „КСБ” (м. Київ, вул. Межигірська, 46, офіс 112).

Статтею 27 Господарського процесуального кодексу України передбачено, що треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора або з ініціативи господарського суду.

                    Питання про допущення або залучення третіх осіб до участі у справі вирішується господарським судом, який виносить з цього приводу ухвалу.

          Як вбачається з долучених до позовної заяви доказових матеріалів у підтвердження позовних вимог у заявленому предметі позову, Товариство з обмеженою відповідальністю „ЛТД Парадокс - Текнолоджі” та Товариство з обмеженою відповідальністю „КСБ” були учасниками процедури закупівлі з конкурсними пропозиціями та враховуючи зазначені у позовній заяві обставини у підтвердження таких позовних вимог, суд, у відповідності до вимог ст.27 ГПК України, залучає до участі у справі Товариство з обмеженою відповідальністю „ЛТД Парадокс - Текнолоджі” (м. Київ, вул. Кіквідзе, 13 В, офіс 79) та Товариство з обмеженою відповідальністю „КСБ” (м. Київ, вул. Межигірська, 46, офіс 112), як третю особу, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні позивача.

визнав матеріали позовної заяви такими, що підлягають прийняттю до розгляду та керуючись статтями 27, 61, 64, 65 Господарського процесуального кодексу України,

УХВАЛИВ:

1.          Порушити провадження у справі та прийняти заяву до розгляду.

2. Залучити до участі у справі Товариство з обмеженою відповідальністю „ЛТД Парадокс - Текнолоджі” (м. Київ, вул. Кіквідзе, 13 В, офіс 79, ідентифікаційний код 38488356) та Товариство з обмеженою відповідальністю „КСБ” (м. Київ, вул. Межигірська, 46, офіс 112, ідентифікаційний код 31752004), як третю особу, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні позивача.

3. Розгляд справи призначити на 24 вересня 2015 р. на 11:00 год. за київським часом.

4. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою:

м. Ужгород, вул. Коцюбинського, 2а, каб. 404.

ЗОБОВ'ЯЗАТИ СТОРІН ПОДАТИ ГОСПОДАРСЬКОМУ СУДУ:

Відповідача 1 та 2:

           - при наявності, письмовий відзив на позов з доказами в його обґрунтування та з доказами надсилання примірника письмового відзиву з доказами в його обгрунтування – позивачеві.

Попередити при цьому відповідачів, що у випадку неподання письмового відзиву на позов з доказами в його обґрунтування, при його наявності та незабезпечення своїх уповноважених представників у судове засідання, при наявності такого бажання, справу може бути розглянуто судом за наявними в ній матеріалами відповідно до вимог ст. 75 ГПК України.

Третю особу, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору на стороні позивача 1 та 2:

- при наявності, викладення своїх письмових нормативно-обґрунтованих позицій щодо заявленого позивачем позову.

Явку уповноважених представників позивача та відповідачів у судове засідання визнати обов'язковою!

Явка уповноважених представників третіх осіб, які не заявляють самостійні вимоги на предмет спору на стороні позивача - на власний розсуд.

          Копію ухвали надіслати рекомендованим листом з повідомленням про вручення – позивачеві, відповідачам та третім особам, які не заявляють самостійні вимоги на предмет спору на стороні позивача.

          Суддя                               Карпинець В.І.

СудГосподарський суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення27.08.2015
Оприлюднено02.09.2015
Номер документу49170340
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —907/925/15

Рішення від 23.12.2015

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Івашкович І.В.

Ухвала від 02.12.2015

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Івашкович І.В.

Ухвала від 16.11.2015

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Івашкович І.В.

Ухвала від 28.10.2015

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Івашкович І.В.

Ухвала від 24.09.2015

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Карпинець В.І.

Ухвала від 27.08.2015

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Карпинець В.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні