Постанова
від 06.10.2011 по справі 4-2661/11
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 4-2661/11

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 жовтня 2011 року

Суддя Рівненського міського суду Рівненської області Доля В.А. , розглянувши подання слідчого відділу розслідування злочинів, учинених членами організованих груп, злочинних організацій, СУ УМВС України в Рівненській області, старшого лейтенанта міліції ОСОБА_1, про проведення виїмки оригіналів первинних фінансово-господарських та бухгалтерських документів, у приміщені ТОВ В«Арсенал Буд МРВ» , що за адресою: м. Запоріжжя Шевченківський р-н вул. Аваліані, 9 , -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий відділу розслідування злочинів, учинених членами організованих груп, злочинних організацій, СУ УМВС України в Рівненській області, старший лейтенант міліції ОСОБА_1, в своєму поданні просить суд дати дозвіл на проведення виїмки оригіналів первинних фінансово-господарських та бухгалтерських документів, у приміщені ТОВ В«Арсенал Буд МРВ» , що за адресою: м. Запоріжжя Шевченківський р-н вул. Аваліані, 9, у зв'язку з виникненням необхідності під час розслідування кримінальної справи № 80/23-11.

Своє подання обґрунтовує необхідністю всебічного, повного і об'єктивного дослідження фактичних обставин, та необхідністю перевірки достовірності інформації щодо здійснення господарських операцій ТОВ В«Арсенал Буд МРВ» (ЄДРПОУ 37020525) з ТОВ В«КамбоджаВ» (ЄДРПОУ 35750021).

Дослідивши подання слідчого та матеріали кримінальної справи № 80/23-11, заслухавши його думку, суд прийшов до висновку про наявність достатніх підстав про задоволення подання та необхідності проведення виїмки у приміщені ТОВ В«Арсенал Буд МРВ» (ЄДРПОУ 37020525), юридична адреса: м. Запоріжжя Шевченківський р-н вул. Аваліані, 9, за місцем здійснення господарської діяльності, наступних оригіналів документів, а саме: договорів, накладних, податкових накладних, рахунків, довіреностей, товарно -транспортних накладних, актів виконаних робіт, платіжних доручень та інших фінансово -господарських та бухгалтерських документів по здійсненню господарських операцій з Товариством з обмеженою відповідальністю В«КамбоджаВ»код ЄДРПОУ 35750021, у період з 1 червня 2011 року по день проведення виїмки, оскільки вказані документи мають значення для встановлення істини у справі.

Згідно положень ч.3 ст. 178 КПК України, виїмка оригіналів первинних фінансово-господарських та/або бухгалтерських документів, проводиться за вмотивованою постановою судді.

За наведених обставин, та у відповідності з чинним законодавством, суд вважає подання слідчого обґрунтованим та наявні всі підстави для задоволення такого подання.

Керуючись ч.3 ст. 178 КПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

1. Подання слідчого відділу розслідування злочинів, учинених членами організованих груп, злочинних організацій, СУ УМВС України в Рівненській області, старшого лейтенанта міліції ОСОБА_1, задовольнити.

2. Надати дозвіл на проведення виїмки у приміщені ТОВ В«Арсенал Буд МРВ» (ЄДРПОУ 37020525), юридична адреса: м. Запоріжжя Шевченківський р-н вул. Аваліані, 9, за місцем здійснення господарської діяльності, наступних оригіналів документів, а саме: договорів, накладних, податкових накладних, рахунків, довіреностей, товарно -транспортних накладних, актів виконаних робіт, платіжних доручень та інших фінансово -господарських та бухгалтерських документів по здійсненню господарських операцій з Товариством з обмеженою відповідальністю В«КамбоджаВ»код ЄДРПОУ 35750021, у період з 1 червня 2011 року по день проведення виїмки, оскільки вказані документи мають значення для встановлення істини у справі.

3. У разі відсутності будь-яких з вище перелічених документів, зобов'язати посадових осіб ТОВВ«Арсенал Буд МРВ» (ЄДРПОУ 37020525), письмово повідомити про причини їх відсутності та ненадання даних документів згідно з постановою судді, а також надати інформацію про їх місцезнаходження на час проведення виїмки.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя: Доля В.А.

СудРівненський міський суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення06.10.2011
Оприлюднено03.09.2015
Номер документу49190635
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-2661/11

Постанова від 06.10.2011

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Доля В.А. В. А.

Постанова від 30.12.2011

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Бащенко С. М.

Постанова від 25.11.2011

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Вінниці

Олійник О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні