Ухвала
від 26.12.2013 по справі 9/42
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Кіровоградської області

УХВАЛА

26 грудня 2013 року Справа № 9/42

Господарський суд Кіровоградської області у складі голови суду ОСОБА_1 розглянув справу № 9/42

за позовом: товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Гарант-Цукор", м. Кіровоград

до товариства з обмеженою відповідальністю "Промислово заготівельне підприємство", м. Кіровоград

про визнання недійсним договору відповідального зберігання

ВСТАНОВИВ:

Товариством з обмеженою відповідальністю "Агро-Гарант-Цукор" подано позов про визнання недійсним договору відповідального зберігання №1/07-08 від 02.07.2008 (надалі договір №1/07-08 від 02.07.2008), за умовами якого Зберігач (товариство з обмеженою відповідальністю "Агро-Гарант-Цукор") зобов'язався надавати Довірителю (товариству з обмеженою відповідальністю "Промислово заготівельне підприємство") послуги по прийманню, збереженню і відвантаженню приналежному Довірителеві товару на складах Зберігача (адреса: Кіровоградська область, м. Новоукраїнка, вул. Промислова,1).

Ухвалою від 16.08.2010 зупинено провадження у справі № 9/42 у зв'язку з надсиланням матеріалів до слідчих органів.

У зв'язку з усуненням обставин, що зумовили зупинення провадження у справі, провадження у справі підлягає поновленню на підставі частини 3 статті 79 Господарського процесуального кодексу України..

Поряд з цим, враховуючи категорію та складність даної справи, з метою недопущення порушення процесуальних прав сторін 26.12.2013 суддею Шевчук О.Б. винесено ухвалу про здійснення подальшого розгляду справи колегією у складі трьох суддів під головуванням судді Шевчук О.Б.

У відповідності до змісту статті 4-6 Господарського процесуального кодексу України справи у місцевих господарських судах розглядаються суддею одноособово. Будь-яку справу, що відноситься до підсудності цього суду, залежно від категорії і складності справи, може бути розглянуто колегіально у складі трьох суддів.

Суддя чи склад колегії суддів для розгляду конкретної справи визначається у порядку, встановленому частиною третьою статті 2-1 цього Кодексу.

При цьому, порядок функціонування автоматизованої системи документообігу суду визначається Положенням про автоматизовану систему документообігу суду.

Згідно пункту 3.1.6 Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого рішенням Ради суддів України 26.11.2010 № 30, яке погоджено головою Державної судової адміністрації України 26.11.2010 (з послідуючими змінами), якщо судова справа підлягає розгляду (перегляду) колегією суддів, при автоматичному розподілі судових справ автоматизованою системою в місцевому суді призначається головуючий суддя, а в судах апеляційної та касаційної інстанцій - суддя-доповідач з числа всіх суддів відповідного суду з урахуванням їх спеціалізації (за їх наявності). Справа розглядається колегією суддів, до складу якої входить призначений автоматизованою системою головуючий суддя або суддя-доповідач. Засади формування колегії суддів визначаються зборами суддів відповідного суду з унеможливленням впливу на формування осіб, зацікавлених у результатах судового розгляду справи.

Пунктом 3.1.7 цього Положення визначено, що у випадку призначення колегіального складу суду першої інстанції засади формування колегії суддів без здійснення повторного автоматизованого розподілу справ визначають збори суддів відповідного суду.

Відповідно до пункту 1 рішення № 5 зборів суддів господарського суду Кіровоградської області від 30.12.2010 "Про засади формування колегії суддів у випадках призначення колегіального розгляду справи" у разі, якщо після порушення провадження у справі, визначений автоматизованою системою, головуючий суддя дійде висновку щодо необхідності розгляду цієї справи колегією суддів, він виносить ухвалу про колегіальний розгляд справи у складі трьох суддів під його головуванням. Двох інших суддів колегії для розгляду цієї судової справи визначає голова суду, про що виносить відповідну ухвалу.

За викладених обставин до складу колегії необхідно включити суддів Глушкова М.С. та Поліщук Г.Б.

Керуючись статтями 4-6, 86 Господарського процесуального кодексу України, пунктом 3.1.7 Положення про автоматизовану систему документообігу суду, пунктом 1 рішення № 5 зборів суддів господарського суду Кіровоградської області від 30.12.2010 "Про засади формування колегії суддів у випадках призначення колегіального розгляду справи", господарський суд

УХВАЛИВ:

Включити до складу колегії по розгляду справи № 9/42 суддів Глушкова М.С. та Поліщук Г.Б.

Ухвала набирає законної сили в день її винесення і оскарженню не підлягає.

Копії ухвали направити: товариству з обмеженою відповідальністю "Агро-Гарант-Цукор" за адресою: м. Кіровоград, вул. Комарова, 64; ліквідатору товариства з обмеженою відповідальністю "Агро-Гарант-Цукор" арбітражному керуючому ОСОБА_2 за адресою: м. Київ, вул. Кудрявська, 11; товариству з обмеженою відповідальністю "Промислово заготівельне підприємство" за адресою: 25014, м. Кіровоград, вул. Тургенєва, буд. 65.

Голова суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення26.12.2013
Оприлюднено08.09.2015
Номер документу49488095
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання недійсним договору відповідального зберігання

Судовий реєстр по справі —9/42

Ухвала від 22.10.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Шутенко І.А.

Постанова від 27.04.2009

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Ухвала від 05.02.2010

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Алексєєв М.В.

Ухвала від 26.12.2013

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Ухвала від 26.12.2013

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Ухвала від 26.12.2013

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Судовий наказ від 23.07.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Гевко В.Л.

Судовий наказ від 23.07.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Гевко В.Л.

Ухвала від 25.06.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Гевко В.Л.

Ухвала від 09.07.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Гевко В.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні