Ухвала
від 09.11.2012 по справі 10/44
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"09" листопада 2012 р. № 10/44

Господарський суд Кіровоградської області у складі судді Коваленко Н.М. розглянувши справу № 10/44 від 28.07.03 року

за заявою кредитора - ОСОБА_1 Концерну В«УкрпромконсалтингВ» , 03150, м. Київ, вул. Ковпака, 4,

до боржника - товариства з обмеженою відповідальністю Український республіканський творчо-виробничий центр з іноземними інвестиціями В«СигмаВ» , м. Кіровоград, вул. Преображенська, 26/70,

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою від 12.08.2003 року господарський суд визнав відсутнього боржника товариство з обмеженою відповідальністю Український республіканський творчо-виробничий центр з іноземними інвестиціями В«СигмаВ» банкрутом, відкрив ліквідаційну процедуру щодо банкрута.

Ухвалою від 25.07.2012 року господарський суд клопотання № б/н та б/д арбітражного керуючого ОСОБА_2 про дострокове припинення його повноважень в якості ліквідатора відсутнього боржника ТОВ Український республіканський творчо-виробничий центр з іноземними інвестиціями В«СигмаВ» задовольнив. Припинив обов'язки арбітражного керуючого ОСОБА_2 в якості ліквідатора банкрута з 25.07.2012 року. Призначив ліквідатором банкрута ТОВ Український республіканський творчо-виробничий центр з іноземними інвестиціями В«СигмаВ» арбітражного керуючого ОСОБА_3 Зобов'язав арбітражного керуючого ОСОБА_2 у відповідності з ч. 2 ст. 25 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» передати ліквідатору, арбітражному керуючому ОСОБА_3 всю бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута. Продовжив строк ліквідаційної процедури банкрута - ТОВ Український республіканський творчо-виробничий центр з іноземними інвестиціями В«СигмаВ» до 30.09.2012 року. Зобов'язав ліквідатора здійснити передбачені Законом заходи по здійсненню ліквідаційної процедури банкрута; не пізніше 30.09.2012 року подати господарському суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, що відповідають вимогам ст. 32 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» .

Ліквідатор подав до господарського суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута.

Відповідно до ч. 1 ст. 32 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки членів комітету кредиторів або окремих кредиторів виносить ухвалу про затвердження звіту та ліквідаційного балансу. Тому звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс підлягають розгляду у засіданні господарського суду з повідомленням всіх кредиторів про час та місце засідання суду.

Для розгляду звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу суд вважає за необхідне витребувати від ліквідатора додаткові докази.

Керуючись ст. ст. 3-1, 5, 22, 32, 52 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» , ст. ст. 4-1, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

У Х В А Л И В:

1. Розгляд звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута призначити на 28.11.2012 року на 11 год. 00 хв.

2. Засідання суду відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: м. Кіровоград, вул. В'ячеслава Чорновола, 29/32, 3-й поверх, каб. 314.

3. Зобов'язати ліквідатора, арбітражного керуючого ОСОБА_3, до засідання суду не пізніше 26.11.2012 року, надати: документальні докази вжиття заходів щодо виділення частки банкрута в спільному майні, ліквідацію філій, тощо, банкрута; документальні докази вжиття заходів щодо розшуку транспортних засобів зареєстрованих за банкрутом; відомості з приводу, які кредитори повідомлялися з 12.08.2003 року по даний час про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури останнього та які з них звернулися з вимогами до банкрута і були розглянуті ліквідаторами; реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог; документально підтверджені відомості про результати розгляду справи № 25/514 (43/32) про банкрутство закритого акціонерного товариства "Народна компанія "Енергетичні ресурси", яка знаходиться в провадженні господарського суду м. Києва, де товариство з обмеженою відповідальністю Український республіканський творчо-виробничий центр з іноземними інвестиціями В«СигмаВ» є кредитором; документально підтверджені відомості щодо стану виконання наказу господарського суду м. Києва від 09.02.2004 року по справі № 43/45 про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю "Сигма-Фенікс" на користь товариства з обмеженою відповідальністю Український республіканський творчо-виробничий центр з іноземними інвестиціями В«СигмаВ» 39 606 873,47 грн. боргу, 1785,00 державного мита та 118,00 грн. витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу; відомості про те чи звертався банкрут з грошовими вимогами до товариства з обмеженою відповідальністю "Сигма-Фенікс" у справі № 24/175-б про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Сигма-Фенікс", яка розглядається господарським судом м. Києва; довідку БТІ щодо наявності реєстрації за банкрутом об'єктів нерухомості; довідку Держкомзему щодо реєстрації за банкрутом права власності чи повного господарського відання на земельні ділянки.

4. Зобов'язати кредиторів (ВАТ В«ГазпромВ» , ОСОБА_1 Концерн В«УкрпромконсалтингВ» , Кіровоградську ОДПІ Кіровоградської області ДПС, Кіровоградське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від імені якого діє виконавча дирекція, Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Кіровограді, управління Пенсійного фонду України в м. Кіровограді) до 26.11.2012 року подати суду письмову інформацію, в якій має бути викладена думка кредиторів щодо можливості затвердження звіту і ліквідаційного балансу банкрута або відмови в їх затвердженні з відповідним обґрунтуванням.

5. Явка ліквідатора, арбітражного керуючого ОСОБА_3 та представників кредиторів у засідання суду є обов'язковою.

6. Примірники цієї ухвали направити ініціюючому кредитору ОСОБА_1 Концерну В«УкрпромконсалтингВ» , відкритому акціонерному товариству В«ГазпромВ» (Росія, 117997, м. Москва, вул. Намєткіна, 16), Кіровоградській ОДПІ Кіровоградської області ДПС, Кіровоградському обласному відділенню Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від імені якого діє виконавча дирекція, Кіровоградському міськрайонному центру зайнятості, відділенню виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Кіровограді, управлінню Пенсійного фонду України в м. Кіровограді, ліквідатору - арбітражному керуючому ОСОБА_3 (Житомирська область, Житомирський район, смт. Новогуйвинське, вул. 9-ої П'ятирічкиАДРЕСА_1) та банкруту.

Суддя Н.М. Коваленко

Дата ухвалення рішення09.11.2012
Оприлюднено09.09.2015
Номер документу49607281
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —10/44

Ухвала від 07.06.2010

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Івашкович І.В.

Ухвала від 16.12.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Зайцева Ірина Володимирівна

Ухвала від 20.01.2010

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Прядко О.В.

Ухвала від 20.10.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Півторак М.Є.

Ухвала від 29.04.2011

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Півторак М.Є.

Ухвала від 15.03.2011

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Півторак М.Є.

Судовий наказ від 21.12.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Півторак М.Є.

Ухвала від 25.06.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Півторак М.Є.

Ухвала від 07.05.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Півторак М.Є.

Ухвала від 09.11.2012

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Коваленко Н.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні