Ухвала
від 31.08.2015 по справі п/811/2788/15
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

31 серпня 2015 року Справа № П/811/2788/15

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Кравчук О.В., перевіривши матеріали

позовної заяви ОСОБА_1

до Реєстраційної служби Маловисківського районного управління юстиції у Кіровоградській області

третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Товариство з обмеженою відповідальністю В«СТОВ В«АвангардВ»

про визнання протиправним та скасування рішення,

В С Т А Н О В И Л А:

До Кіровоградського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Реєстраційної служби Маловисківського районного управління юстиції у Кіровоградській області; третя особа - Товариство з обмеженою відповідальністю В«СТОВ В«АвангардВ» з вимогою визнати протиправним та скасувати рішення державного реєстратора Реєстраційної служби Маловсиківського районного управління юстиції Кіровоградської області ОСОБА_2 про державну реєстрацію прав та їх обтяжень за індексним номером 23112208 від 23 липня 2015 року.

Справу належить розглядати в порядку адміністративного судочинства (стаття 17 Кодексу адміністративного судочинства України).

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 105-106 Кодексу адміністративного судочинства України. Підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Керуючись статтями 104-107, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

У Х В А Л И Л А:

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до Реєстраційної служби Маловисківського районного управління юстиції у Кіровоградській області, третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Товариство з обмеженою відповідальністю В«СТОВ В«АвангардВ» про визнання протиправним та скасування рішення.

Справа розглядатиметься суддею Кравчук О.В. одноособово.

Копію ухвали направити сторонам; відповідачу та третій особі також направити копію позовної заяви разом із доданими до неї матеріалами.

Зобов'язати відповідача , у разі невизнання адміністративного позову, у строк до 11 вересня 2015 року надати до суду письмові заперечення проти позову з викладенням мотивів повного або часткового заперечення позовних вимог, а таклж усі документи і матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті оскарженого рішення.

Зобов'язати третю особу - Товариство з обмеженою відповідальністю В«СТОВ В«АвангардВ» - надати для огляду у судовому засіданні оригінал примірника договору оренди землі б/н від 22 липня 2015 року щодо передачі у користування ТОВ В«СТОВ В«АвангардВ» земельної ділянки за кадастровим номером 3523181600:02:001:0690 площею10,007 га, розташованої на території Злинської сільської ради Маловисківського району Кіровоградської області та у разі невизнання адміністративного позову - письмові заперечення проти позову з викладенням мотивів повного або часткового заперечення позовних вимог.

Зобов'язати позивача , у разі оскарження договору оренди від 22 липня 2015 року у судовому порядку, надати у судове засідання копію відповідного судового рішення.

Призначити розгляд справи у судовому засіданні на 15 вересня 2015 року о 10-00 год., у приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м.Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40, 7 поверх, в залі судових засідань № 2.

Сторони, учасники та треті особи або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

Ухвала набирає чинності з моменту її постановлення та окремому оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду ОСОБА_3

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення31.08.2015
Оприлюднено10.09.2015
Номер документу49645225
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —п/811/2788/15

Ухвала від 23.12.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.В. Кравчук

Ухвала від 28.09.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.В. Кравчук

Ухвала від 31.08.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.В. Кравчук

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні