Ухвала
від 14.04.2010 по справі 40170/09/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3 УХВАЛА

14.04.2010р. № 2а- 40170/09/2070

Харківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - судді - Курило Л.В.,

за участі секретаря -Воронкової К.П.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративний позов ОСОБА_1, ДП ЮФ «Ніссан -Титул»до Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Харкова, головного спеціаліста відділу УПФУ в Орджонікідзевському районі м. Харкова - ОСОБА_2, начальника УПФУ в Орджонікідзевському районі м. Харкова - ОСОБА_3В про визнання дій незаконними, скасування рішень, -

встановив:

В провадженні Харківського окружного адміністративного суду знаходиться справа за адміністративним позовом ОСОБА_1, ДП ЮФ «Ніссан -Титул» до Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Харкова, головного спеціаліста відділу УПФУ в Орджонікідзевському районі м. Харкова - ОСОБА_2, начальника УПФУ в Орджонікідзевському районі м. Харкова - ОСОБА_3, про визнання дій незаконними, скасування рішень.

Судом вирішується питання щодо залучення в якості відповідачів по справі - прокурора Орджонікідзевського району м. Харкова, прокурора Харківської області, Орджонікідзевського районного суду м. Харкова.

В судове засідання сторони не прибули, про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені своєчасно та належним чином.

Вивчивши матеріали справи, суд дійшов наступного висновку.

Відповідно до ч. 3 ст. 52 КАС України, якщо позивач не згоден на заміну відповідача іншою особою, суд може залучити цю особу як другого відповідача. У разі відмови у задоволенні адміністративного позову до такого відповідача понесені позивачем витрати відносяться на рахунок держави.

З урахуванням вищенаведеного, відповідно до вимог ст. 52 КАС України суд визнав за необхідне залучити в якості відповідачів по справі прокурора Орджонікідзевського району м. Харкова, прокурора Харківської області, Орджонікідзевський районний суд м. Харкова, оскільки до зазначених відповідачів заявлені позовні вимоги.

Керуючись ст. 52 Кодексу адміністративного судочинства України суд , -

Ухвалив:

1. Залучити до участі у справі прокурора Орджонікідзевського району м. Харкова, прокурора Харківської області, Орджонікідзевський районний суд м. Харкова як відповідачів.

2. Запропонувати відповідачам дати заперечення на адміністративний позов та докази, якими обґрунтовуються заперечення.

3. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

4. Відповідачам - прокурору Орджонікідзевського району м. Харкова, прокурору Харківської області, Орджонікідзевському районному суду м. Харкова направити копію позовної заяви з доданими до неї документами та роз'яснити про те, що відповідачі мають права і обов'язки, визначені ст. ст. 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України.

5. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Курило Л.В.

Дата ухвалення рішення14.04.2010
Оприлюднено10.09.2015
Номер документу49696972
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дій незаконними, скасування рішень

Судовий реєстр по справі —40170/09/2070

Ухвала від 03.03.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Курило Л.В.

Ухвала від 14.04.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Курило Л.В.

Постанова від 10.06.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Курило Л.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні