Ухвала
від 03.03.2010 по справі 40170/09/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3 У Х В А Л А

03.03.2010 р. № 2а- 40170/09/2070

Харківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді -Курило Л.В.,

за участі секретаря -Мирошніченко С.А.,

за участі: позивача 1. -ОСОБА_1, представника позивача 2 -ОСОБА_1 представника позивача 1 - ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду справу за адміністративним позовом ОСОБА_3, ДП ЮФ «Ніссан -Титул» до Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Харкова , прокурора Орджонікідзевського району м. Харкова, головного спеціаліста відділу УПФУ в Орджонікідзевському районі м. Харкова - ОСОБА_4, начальника УПФУ в Орджонікідзевському районі м. Харкова - ОСОБА_5В про визнання дій незаконними, скасування рішень,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Харківського окружного адміністративного суду знаходиться справа за адміністративним позовом ОСОБА_3, ДП ЮФ «Ніссан -Титул» до Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Харкова, головного спеціаліста відділу УПФУ в Орджонікідзевському районі м. Харкова - ОСОБА_4, начальника УПФУ в Орджонікідзевському районі м. Харкова - ОСОБА_5, про визнання дій незаконними, скасування рішень.

Від позивача ОСОБА_1 надійшло клопотання про об'єднання позовів, які були роз'єднані згідно ухвали Харківського окружного адміністративного суду від 17 07 2009 р., а саме -до прокурора Орджонікідзевського району м. Харкова, прокурора Харківської області, районного суду Орджонікідзевського району м. Харкова та залучити до участі у справі відповідачів : прокурора Орджонікідзевського району м. Харкова, прокурора Харківської області Орджонікідзевського районного суду м. Харкова.

Представники відповідачів до суду не прибули, про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином.

Суд, вислухавши позивача та його представника, вивчивши матеріали справи, встановив наступне.

Судом встановлено, що ухвалою Харківського окружного адміністративного суду від 17 07 2009 р. у зв'язку зі складністю розгляду справи були роз'єднані позовні вимоги ОСОБА_3, ДП ЮФ «Ніссан -Титул» до Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Харкова , прокурора Орджонікідзевського району м. Харкова, головного спеціаліста відділу УПФУ в Орджонікідзевському районі м. Харкова - ОСОБА_4, начальника УПФУ в Орджонікідзевському районі м. Харкова - ОСОБА_5, прокурора Харківської області - Синчука В.Л., Орджонікідзевського районного суду м. Харкова про визнання дій незаконними, справі за адміністративним позовом ОСОБА_3, ДП ЮФ «Ніссан -Титул» до Управління Пенсійного фонду України в Орджонікідзевському районі м. Харкова, головного спеціаліста відділу УПФУ в Орджонікідзевському районі м. Харкова ОСОБА_4, начальника УПФУ в Орджонікідзевському районі м. Харкова ОСОБА_5 про визнання дій незаконними присвоїти черговий номер.

Справа за позовом ОСОБА_3, ДП ЮФ «Ніссан -Титул» до прокурора Орджонікідзевського району м. Харкова, прокурора Харківської області - Синчука В.Л., Орджонікідзевського районного суду м. Харкова про визнання дій незаконними, скасування рішень судом розглянута.

За таких обставин суд не вбачає підстав для об'єднання позовних вимог та залучення відповідачів - прокурора Орджонікідзевського району м. Харкова, прокурора Харківської області, Орджонікідзевського районного суду м. Харкова.

Враховуючи вище наведене, суд вважає за необхідне відмовити позивачу у задоволенні клопотання у повному обсязі.

Керуючись ст. ст. 52, 116 Кодексу адміністративного судочинства України суд -

У Х В А Л И В:

Відмовити в задоволенні клопотання ОСОБА_3 про об'єднання позовних вимог та залучення відповідачів - прокурора Орджонікідзевського району м. Харкова, прокурора Харківської області Орджонікідзевського районного суду м. Харкова.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Курило Л.В.

Дата ухвалення рішення03.03.2010
Оприлюднено03.11.2015
Номер документу52878035
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дій незаконними, скасування рішень

Судовий реєстр по справі —40170/09/2070

Ухвала від 03.03.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Курило Л.В.

Ухвала від 14.04.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Курило Л.В.

Постанова від 10.06.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Курило Л.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні