Ухвала
від 15.09.2010 по справі 7502/10/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3

У Х В А Л А

15 вересня 2010 р.           про поновлення провадження по справі                              

                                                                                                    № 2а- 7502/10/2070

Харківський окружний адміністративний суд в складі

головуючого - судді Білової О.В.,

за участю секретаря –Романенко Т.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Харкові клопотання про поновлення провадження у справі за адміністративним позовом прокурора Дзержинського району міста Харкова в інтересах держави в особі Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку до Відкритого акціонерного товариства «ДІСТІ»про стягнення штрафу,-

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Дзержинського району міста Харкова в інтересах держави в особі Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку звернувся до суду з адміністративним позовом до Відкритого акціонерного товариства «ДІСТІ»про стягнення з Відкритого акціонерного товариства «ДІСТІ» до Державного бюджету України штрафу в сумі 17000 (сімнадцять тисяч) гривень.

Ухвалою суду від 14.07.2010 року провадження по справі було зупинено до набуття законної сили рішенням суду по справі № 2а-4302/10/2070 за позовом Відкритого акціонерного товариства «ДІСТІ» до Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку про скасування постанови.

Харківським територіальним управлінням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку 31.08.2010 року через канцелярію суду було подано клопотання про поновлення провадження по справі, з огляду на те, що Ухвалою Харківського окружного адміністративного суду залишено позовну заяву по справі № 2а-4302/10/2070 за позовом ВАТ «ДІСТІ»до Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку про скасування постанови без розгляду, в зв'язку з повторною неявкою позивача в судове засідання, зазначена ухвала набрала законної сили.

Відповідно до ч.5 ст. 156 КАС України провадження у справі поновлюється за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативою суду, якщо відпадуть обставини, які були підставою для зупинення провадження. Про поновлення провадження у справі суд постановляє ухвалу. З дня поновлення провадження у справі перебіг процесуальних строків продовжується. Провадження у справі продовжується зі стадії, на якій воно було зупинено.

З урахуванням зазначеного, суд прийшов до висновку про наявність підстав для поновлення провадження по справі.

Представник позивача - Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку - про день, час та місце розгляду питання про поновлення провадження у справі був повідомлений належним чином, до суду не прибув.

Представник відповідача - Відкритого акціонерного товариства «ДІСТІ»–про день, час та місце розгляду питання про поновлення провадження у справі був повідомлений належним чином, до суду не прибув, надав клопотання про перенос розгляду справи.

Прокурор Юріна Я.В. – в судове засідання з'явилася, підтримала клопотання представника позивача про поновлення провадження по справі.

Неявка представників сторін не перешкоджає розгляду питання про поновлення провадження у справі.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.156 Кодексу адміністративного судочинства України, суд , —

У Х В А Л И В:

Поновити провадження у справі № 7502/10/2070 за позовом прокурора Дзержинського району міста Харкова в інтересах держави в особі Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку до Відкритого акціонерного товариства «ДІСТІ»про стягнення штрафу.

Призначити розгляд справи у судовому засіданні на 11.10.2010р. о 14:30 годині.

Ухвала оскарженню не підлягає.           

Суддя                                                   Білова О.В.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.09.2010
Оприлюднено10.09.2015
Номер документу49697429
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —7502/10/2070

Ухвала від 14.07.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

Ухвала від 15.09.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

Ухвала від 11.06.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

Постанова від 27.10.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні