Ухвала
від 14.07.2010 по справі 7502/10/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а- 7502/10/2070

Україна

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про зупинення провадження у справі

14 липня 2010 р. м. Харків

Харківський окружний адміністративний суд

в складі: головуючого -судді Білової О.В.

за участю секретаря судового засідання Романенко Т.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Харкові справу за адміністративним позовом Прокурора Дзержинського району міста Харкова в інтересах держави в особі Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку до Відкритого акціонерного товариства "ДІСТІ" про стягнення штрафу,-

ВСТАНОВИВ:

Прокурор Дзержинського району міста Харкова в інтересах держави в особі Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку звернувся до суду з адміністративним позовом до Відкритого акціонерного товариства "ДІСТІ" про стягнення з Відкритого акціонерного товариства "ДІСТІ" до Державного бюджету України штрафу в сумі 17000 (сімнадцять тисяч) гривень.

Представник позивача - Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку ОСОБА_1 -в судове засідання не з'явилася, про дату, час та місце судового розгляду повідомлена належним чином, через канцелярію суду надала клопотання про зупинення провадження у справі, оскільки 21.05.2010 року Харківським окружним адміністративним судом відкрито провадження по справі № 2а-4302/10/2070 за позовом Відкритого акціонерного товариства "ДІСТІ" до Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку про скасування постанови № 41 від 01.04.2010 року про притягнення ВАТ «ДІСТІ»до відповідальності за правопорушення на ринку цінних паперів, на підставі якого проводиться стягнення заборгованості по справі № 2а- 7502/10/2070 .

Прокурор - в судове засідання не з'явився, про дату, час та місце судового розгляду повідомлений належним чином, причини неявки суду не повідомив, заперечень та клопотань не надав.

Представник відповідача -Державної податкової інспекції у Дзержинському районі міста Харкова -в судове засідання не з'явився, про дату, час та місце судового розгляду повідомлений належним чином, причини неявки суду не повідомив, заперечень та клопотань не надав.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 156 КАС України суд зупиняє провадження у справі в разі неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства -до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі.

Суд, враховуючи вищенаведене, дослідивши матеріали справи, з метою забезпечення додержання принципів всебічності, повноти та об'єктивності при розгляді справи приходить до висновку про необхідність зупинення провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом Прокурора Дзержинського району міста Харкова в інтересах держави в особі Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку до Відкритого акціонерного товариства "ДІСТІ" про стягнення штрафу, оскільки зазначений штраф нарахований на підставі постанови № 41 від 01.04.2010 року, яка є предметом оскарження у справі № 4302/10/2070 за позовом Відкритого акціонерного товариства "ДІСТІ" до Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

Враховуючи вищенаведене, керуючись п. 3 ч. 1 ст. 156, ст. 165, 185, 186 Кодексу адміністративного судочинства України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку про зупинення провадження по справі - задовольнити.

Зупинити провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом Прокурора Дзержинського району міста Харкова в інтересах держави в особі Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку до Відкритого акціонерного товариства "ДІСТІ" про стягнення штрафу до набуття законної сили рішенням суду по справі № 2а-4302/10/2070 за позовом Відкритого акціонерного товариства "ДІСТІ" до Харківського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку про скасування постанови .

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, якщо таку заяву не було подано. Якщо було подано заяву про апеляційне оскарження, але апеляційна скарга не була подана у строк, ухвала набирає законної сили після закінчення цього строку у разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали заяви про апеляційне оскарження і подання після цього протягом 10-ти днів апеляційної скарги, з подачею її копії до апеляційної інстанції або в порядку ч.5 ст.186 КАС України. Якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то строк подання заяви про апеляційне оскарження обчислюється з дня отримання нею копії ухвали.

Суддя Білова О.В.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.07.2010
Оприлюднено30.10.2015
Номер документу52809728
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —7502/10/2070

Ухвала від 14.07.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

Ухвала від 15.09.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

Ухвала від 11.06.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

Постанова від 27.10.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Білова О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні