Ухвала
від 13.06.2012 по справі 2а/0470/4190/12
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

06 квітня 2012 р. 2а/0470/4190/12

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Чабаненко С.В.,розглянувши матеріалиадміністративного позову Комунального підприємства «Апостолівське житлово-експлуатаційне підприємство»до Управління Пенсійного фонду України в Апостолівському районі Дніпропетровської області про визнання не чинними та скасування рішень, -

ВСТАНОВИВ:

До Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Комунального підприємства «Апостолівське житлово-експлуатаційне підприємство»до Управління Пенсійного фонду України в Апостолівському районі Дніпропетровської області про визнання не чинними та скасування рішення Управління Пенсійного фонду України.

Суддя відкриває провадження в адміністративній справі на підставі позовної заяви, якщо відсутні підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі (ч. 2 ст. 107 КАС України).

Післяодержанняпозовної заяви суддяз'ясовує, чивідповідаєпозовназаявавимогам, встановленимстаттею 106 КАС України (ч. 1 ст. 107 КАС України).

Згідно ч.3 ст. 106 КАС України до позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб, крім випадків подання адміністративного позову суб'єктом владних повноважень. Суб'єктвладнихповноважень при поданніадміністративного позову зобов'язанийдодати до позовної заяви доказнадісланнярекомендованим листом з повідомленням про врученнявідповідачу і третім особам копіїпозовної заяви та доданих до неїдокументів. До позовної заяви додаєтьсятакож документ про сплату судового збору, крімвипадків, коли його не належитьсплачувати.

Перевіривши матеріали адміністративного позову, судом встановлено, що позовна заява не відповідає вищезазначеній вимозі, оскільки позивачем до позовної заяви не додані всі примірники документів для відповідача, а саме: копії рішень Управління Пенсійного фонду України та копії платіжних доручень.

Зазначеніобставинивказують на невідповідністьпозовної заяви вимогамст.106 КАС України, а тому відповідно доч. 1ст. 108 КАС України вона підлягаєзалишенню без руху з наданнямпозивачу строку для усуненнянедоліків.

На підставінаведеного та керуючись ст.106, ч.1 ст.108 Кодексу адміністративногосудочинстваУкраїни, суддя, -

УХВАЛИВ:

Позовну Комунального підприємства «Апостолівське житлово-експлуатаційне підприємство»до Управління Пенсійного фонду України в Апостолівському районі Дніпропетровської області про визнання нечинним та скасування рішеннь залишити без руху.

Позивачу усунути недоліки позовної заявиу 15 денний строк з моменту отримання ухвали, а саме: надати всі примірники документів до позовної заяви для відповідача:

- копії рішень Управління Пенсійного фонду України про застосування штрафних санкцій та нарахування пені;

- копії платіжних доручень .

Роз'яснитипозивачу, щовідповідно до п.1 ч.3 ст. 108 Кодексу адміністративногосудочинстваУкраїнипозовназаяваповертаєтьсяпозивачеві, якщовін не усунувнедолікипозовної заяви, яку залишено без руху у строк, встановлений судом.

Копіюухвалинаправитиособі, щозвернуласяізпозовноюзаявою.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровськогоапеляційногоадміністративного суду через Дніпропетровськийокружнийадміністративний суд в порядку та в строки, встановленністаттею 186 Кодексу адміністративногосудочинстваУкраїни.

06 квітня 2012 р.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення13.06.2012
Оприлюднено10.09.2015
Номер документу49722921
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0470/4190/12

Ухвала від 13.06.2012

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Чабаненко Світлана Володимирівна

Ухвала від 13.06.2012

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Чабаненко Світлана Володимирівна

Постанова від 20.07.2012

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Чабаненко Світлана Володимирівна

Постанова від 03.09.2012

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Чабаненко Світлана Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні