Ухвала
від 23.07.2013 по справі 820/4896/13-а
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд

УХВАЛА

23.07.2013р.                                                                       справа №820/4896/13-а

Харківський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Котеньова О.Г.,

при секретарі судового засідання - Звягіні Я.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Мітра-М" до Індустріальної міжрайонної державної податкової інспекції м. Харкова Харківської області Державної податкової служби про визнання дій протиправними, -

ВСТАНОВИВ:

          Позивач, Товариство з обмеженою відповідальністю "Мітра-М", звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Індустріальної міжрайонної державної податкової інспекції м. Харкова Харківської області Державної податкової служби, у якому просить суд визнати протиправними дії Індустріальної міжрайонної державної податкової інспекції м. Харкова Харківської області Державної податкової служби стосовно неможливості проведення зустрічної звірки Товариства з обмеженою відповідальністю "Мітра-М" (код ЄДРПОУ 36373241) щодо документального підтвердження господарських відносин із ПП "Стройбелмаш" (код ЄДРПОУ 33122468) та ТОВ "Праксет-Харків" (код ЄДРПОУ 30137712), їх реальності та повноти відображення в обліку за травень 2012 року, за результатами яких складено акт №412/22.1-06/36373241 від 08.04.2013 року.

У зв'язку з наданням відповідачем витягу та виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців від 07.06.2013 року, у яких назву відповідача зазначено - Індустріальна об'єднана державна податкова інспекція м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області- у судовому засіданні судом було поставлено на обговорення питання про заміну відповідача - Індустріальної міжрайонної державної податкової інспекції м. Харкова Харківської області Державної податкової служби- його правонаступником - Індустріальною об'єднаною державною податковою інспекцією м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області.

Представник позивача не заперечував проти поставленого питання.

Вислухавши представника позивача, дослідивши матеріали справи, суд зазначає наступне.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 року №229 "Про утворення територіальних органів Міністерства доходів і зборів" територіальні органи Міністерства доходів і зборів визначено правонаступниками територіальних органів Державної податкової служби та Державної митної служби, що реорганізуються згідно з цією постановою КМ України.

Таким чином, Індустріальна об'єднана державна податкова інспекція м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області, утворена у відповідності до вищевказаної постанови КМ України, є правонаступником Індустріальної міжрайонної державної податкової інспекції м. Харкова Харківської області Державної податкової служби.

Відповідно до ч. 1 ст. 55 КАС України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником.

Таким чином, суд прийшов до висновку про необхідність заміни відповідача - Індустріальної міжрайонної державної податкової інспекції м. Харкова Харківської області Державної податкової служби - його правонаступником - Індустріальною об'єднаною державною податковою інспекцією м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.55, 133, 160, 165 КАС України, суд, -

                                                   У Х В А Л И В:

Допустити заміну відповідача - Індустріальної міжрайонної державної податкової інспекції м. Харкова Харківської області Державної податкової служби, його правонаступником - Індустріальною об'єднаною державною податковою інспекцією Головного управління Міндоходів у Харківській області у справі №820/4896/13-а за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Мітра-М" до Індустріальної міжрайонної державної податкової інспекції м. Харкова Харківської області Державної податкової служби про визнання дій протиправними.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала у повному обсязі виготовлена 24 липня 2013 року.

Суддя                                                                       Котеньов О.Г.

Дата ухвалення рішення23.07.2013
Оприлюднено10.09.2015
Номер документу49724695
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дій протиправними

Судовий реєстр по справі —820/4896/13-а

Ухвала від 02.07.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Котеньов О.Г.

Ухвала від 26.06.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Котеньов О.Г.

Ухвала від 23.07.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Котеньов О.Г.

Ухвала від 23.07.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Котеньов О.Г.

Постанова від 24.10.2013

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Старостін В.В.

Постанова від 23.07.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Котеньов О.Г.

Ухвала від 18.06.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Котеньов О.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні