Ухвала
від 25.03.2010 по справі 6-9/10
ВІЛЬНОГІРСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 6-9/10

У Х В А Л А

25 березня 2010 року. Вільногірський міський суд Дніпропетровської області в складі

головуючого судді Литвинової Р.А.,

при секретарі Заіка А.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в місті Вільногірську, Дніпропетровської області справу за заявою ОСОБА_1 про надання розстрочки в виконанні судового рішення,

В судове засідання представник стягувача не з'явився, причину неявки не повідомили . У С Т А Н О В И В:

24.02.10 року заявник звернулася в суд з заявою про надання їй розстрочки на строк 24 місяців у виконанні судового рішення Вільногірського міського суду, Дніпропетровської області, від 23.11.2009 року у цивільній справі № 2-н-303/09, згідно якого з неї стягнуто на користь КП « ВОЖКГ м.Вільногірська» - 1607.26 грн.

ОСОБА_1 на даний час знаходиться в скрутному матеріальному стані і не має можливості виконати рішення суду одним платежом. Складність обставин викликана тим, що її чоловік помер і вона на даний час не має можливості сплатити заборгованість, так як залишилася сама з двома дітьми. Вона просить розстрочити виконання зазначеного рішення суду на 2 роки рівномірними платежами.

Заявниця в судове засідання не з'явилася, але надала заяву про розгляд справи за її відсутності, де просить задовольнити заяву.

Державний виконавець в судове засідання не з'явилася, але надала письмову заяву про розгляд справи без її участі та просить задовільнити заявиу повному обсязі.

Суд на місці ухвалив - проводити судове засідання за відсутності сторін.

Згідно матеріалів цивільної справи № 2-н-303/09 та рішення Вільногірського міського суду від 23.11.2009 р. з ОСОБА_1 стягнуто на користь КП « ВОЖКГ м.Вільногірська» 1607.26 грн.

На підставі письмових пояснень заявника, представлених письмових доказів і оцінки їх в сукупності, відповідно до закону, суд приходить до висновку що факти, наведені боржником в обґрунтування своїх вимог про надання розстрочки в виконанні судового рішення, мають місце і, по своїй суті, вони ускладнюють виконання вищезазначеного рішення суду, в зв'язку з чим заяву слід задовольнити.

Згідно ст. 33 Закону України «Про виконавче провадження», за наявності обставин, що ускладнюють виконання рішення або роблять його неможливим, державний виконавець за власною ініціативою або за заявою сторін, а також самі сторони мають право звернутися до суду, який видав виконавчий документ, із заявою про відстрочку або розстрочку виконання, а також про встановлення чи зміну способу і порядку виконання.

Згідно ст. 373 ЦПК України, за наявності обставин, що утруднюють виконання рішення (хвороба боржника або членів його сім'ї, відсутність присудженого майна в натурі, стихійне лихо тощо), за заявою державного виконавця або за заявою сторони суд, який видав виконавчий документ, у десятиденний строк розглядає питання про відстрочку або розстрочку виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання

рішення в судовому засіданні з викликом сторін і у виняткових випадках може відстрочити або розстрочити виконання, змінити чи встановити спосіб і порядок виконання рішення.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 208-210, 222, 223, 292-294 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Заяву ОСОБА_1 про надання розстрочки в виконанні судового рішення - задовольнити частково.

Надати ОСОБА_1, 26.08.1979р. народження, уродженці ІНФОРМАЦІЯ_1, і/ к № НОМЕР_1, яка мешкає та зареєстрована за місцем проживання ІНФОРМАЦІЯ_2, кім.2 в м. Вільногірську, Дніпропетровської області, працюючої в ТОВ « Вільногірське скло», розстрочку на строк 10 місяців в виконанні рішення Вільногірського міського суду, Дніпропетровської області від 23.11.09 року в частині стягнення на користь КП « ВОЖКГ м.Вільногірська» - 1607.26 грн. (одна тисяча шістсот сім гривень 26 копійок) , з виплатою протягом першого місяця з часу набрання ухвалою законної сили - 157.26 грн., надалі щомісяця - по 145.00 грн.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, якщо заяву про апеляційне оскарження не було подано. Якщо було подано заяву про апеляційне оскарження, але апеляційна скарга не була подана у строк, встановлений статтею 294 ЦПК України, ухвала набирає законної сили після закінчення цього строку. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Заява про апеляційне оскарження ухвали суду може бути подана в Вільногірський міський суд протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали.

Апеляційна скарга на ухвалу може бути подана протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження через Вільногірський міський суд, або в строк передбачений для подання заяви про апеляційне оскарження.

Копію ухвали протягом п'яти днів надіслати: в ДВС м. Вільногірська, стягувачу та боржнику.

Головуючий суддя Р.А.Литвинова

СудВільногірський міський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення25.03.2010
Оприлюднено25.09.2015
Номер документу50780140
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-9/10

Ухвала від 16.04.2010

Цивільне

Борівський районний суд Харківської області

Федченко В. М.

Ухвала від 28.10.2010

Цивільне

Недригайлівський районний суд Сумської області

Бібік О. В.

Ухвала від 01.07.2010

Цивільне

Трускавецький міський суд Львівської області

Грицьків В. Т.

Ухвала від 30.03.2010

Цивільне

Деснянський районний суд м.Чернігова

Кулініч Ю. П.

Ухвала від 27.12.2010

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Гандзюк Д. М.

Ухвала від 28.05.2010

Цивільне

Троїцький районний суд Луганської області

Суський О. І.

Ухвала від 22.04.2010

Цивільне

Марківський районний суд Луганської області

Чернік А. П.

Ухвала від 25.03.2010

Цивільне

Вільногірський міський суд Дніпропетровської області

Литвинова Р. А.

Ухвала від 15.09.2010

Цивільне

Апеляційний суд Вінницької області

Чуприна В. О.

Ухвала від 05.10.2010

Цивільне

Апеляційний суд Вінницької області

Чуприна В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні