Ухвала
від 27.12.2010 по справі 6-9/10
ЯРЕМЧАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

Справа № 6-9/2010 р.

УХВАЛА

27 грудня 2010 м. Яремче

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

в складі: головуючого судді ГандзюкаД.М.

секретаря Петращук Т.Ю.

з участю: заявниці ОСОБА_1

заінтересованої особи ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Яремче заяву ОСОБА_1, заінтересовані особи: відділ державної виконавчої служби Яремчанського управління юстиції, ОСОБА_2 про видачу дубліката виконавчого листа,-

встановив:

ОСОБА_1 звернулася в суд з заявою про видачу дубліката виконавчого листа замість втраченого про стягнення з ОСОБА_2 в її користь аліментів на утримання малолітньої дитини до досягнення нею повноліття.

ОСОБА_1 в судовому засіданні свою заяву підтримала. Вона пояснила, що згідно судового рішення з ОСОБА_2 стягуються аліменти на утримання малолітньої дитини. Але виконавчий лист про стягнення аліментів втрачений виконавчою службою. Тому ОСОБА_1 просить видати дублікат виконавчого листа замість втраченого.

Заінтересована особа ОСОБА_2 вимоги заявниці визнав. Він пояснив, що сплачує аліменти заявниці на утримання малолітньої дитини. Тому він не заперечує проти видачі дубліката виконавчого листа.

Відділ державної виконавчої служби Яремчанського міського управління юстиції повідомив суд про те, що в провадженні відділу немає виконавчого листа про стягнення з ОСОБА_2 аліментів у користь заявниці.

Суд, заслухавши пояснення осіб, які беруть участь у справі, перевіривши письмові докази та оцінивши досліджені докази в сукупності, вважає, що заяву слід задоволити з таких підстав.

Відповідно до положень ст.370 ЦПК України, замість втраченого оригіналу виконавчого листа суд, який видав виконавчий лист, має право видати його дублікат.

З оглянутої в судовому засіданні справи №2-304/2007 вбачається, що 31 жовтня 2007 року Яремчанський міський суд постановив рішення про стягнення з ОСОБА_2 в користь ОСОБА_1 аліментів у розмірі 1/4 частки його заробітку на утримання малолітньої ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1. Рішення суду набрало законної сили і для його виконання ОСОБА_1 було видано виконавчий лист.

Втрата виконавчого листа стверджується поясненнями осіб, які беруть участь у справі, листом прокуратури м.Яремче (а.с.12-13) та листами відділу державної виконавчої служби Яремчанського міського управління юстиції у Івано-Франківській області (а.с.8) та відділу держаної виконавчої служби Івано-Франківського міського управління юстиції (а.с.14). Тому заяву стягувачки слід задоволити.

Керуючись ст.370 ЦПК України, суд ,-

ухвалив:

заяву задоволити.

Видати дублікат виконавчого листа замість втраченого оригіналу за рішенням Яремчанського міського суду Івано-Франківської області від 31 жовтня 2007 р. за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення аліментів на утримання дитини до досягнення нею повноліття, яке набрало законної сили.

На ухвалу може бути подана апеляційна скарга протягом 5 днів з дня її проголошення до Апеляційного суду Івано-Франківської області через Яремчанський міський суд.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя Д.М. Гандзюк

СудЯремчанський міський суд Івано-Франківської області 
Дата ухвалення рішення27.12.2010
Оприлюднено12.10.2015
Номер документу52007695
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-9/10

Ухвала від 16.04.2010

Цивільне

Борівський районний суд Харківської області

Федченко В. М.

Ухвала від 28.10.2010

Цивільне

Недригайлівський районний суд Сумської області

Бібік О. В.

Ухвала від 01.07.2010

Цивільне

Трускавецький міський суд Львівської області

Грицьків В. Т.

Ухвала від 30.03.2010

Цивільне

Деснянський районний суд м.Чернігова

Кулініч Ю. П.

Ухвала від 27.12.2010

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Гандзюк Д. М.

Ухвала від 28.05.2010

Цивільне

Троїцький районний суд Луганської області

Суський О. І.

Ухвала від 22.04.2010

Цивільне

Марківський районний суд Луганської області

Чернік А. П.

Ухвала від 25.03.2010

Цивільне

Вільногірський міський суд Дніпропетровської області

Литвинова Р. А.

Ухвала від 15.09.2010

Цивільне

Апеляційний суд Вінницької області

Чуприна В. О.

Ухвала від 05.10.2010

Цивільне

Апеляційний суд Вінницької області

Чуприна В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні