Ухвала
від 28.10.2010 по справі 6/104/08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

28.10.10 Справа № 6/104/08

Суддя Місюра Л.С.

розглянувши скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю „Фоззі -СічВ» м. Запоріжжя вих. № 3183 від 27.10.2010 року на бездіяльність Відділу Державної виконавчої служби Василівського районного управління юстиції, яка подана у справі № 6/104/08

За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю В«Фоззі -СічВ» (69015, м. Запоріжжя, б-р Вінтера, 30)

До Суб'єкта підприємницької діяльності - фізичної особи ОСОБА_1 (71630, АДРЕСА_1)

Про стягнення заборгованості у сумі 3 083 грн. 88 коп.

Суддя Місюра Л.С.

Без виклику сторін

В С Т А Н О В И В:

27.10.2010 року до господарського суду Запорізької області надійшла скарга Товариства з обмеженою відповідальністю „Фоззі - СічВ» (надалі - стягувач) вих. № 3183 від 27.10.2010 року на бездіяльність Відділу державної виконавчої служби Василівського районного управління юстиції (надалі -виконавча служба).

В скарзі стягувач просить визнати бездіяльність виконавчої служби неправомірною, зобов'язати виконавчу службу відкрити виконавче провадження на підставі наказу господарського суду Запорізької області № 6/104/08, виданого за рішенням господарського суду Запорізької області від 04.04.2008 року, а також зобов'язати виконавчу службу вжити усіх передбачених Законом України „Про виконавче провадженняВ» заходів щодо своєчасного, повного виконання рішення господарського суду Запорізької області від 04.04.2008 року у справі № 6/104/08, а саме: накласти арешт на всі кошти, що містяться на рахунках боржника, відкритих у банківських установах, а також звернути стягнення на майно боржника в порядку, встановленому Законом України „Про виконавче провадженняВ» .

Надані матеріали суддя вважає достатніми для прийняти скарги до розгляду та призначення засідання суду.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 86, 121 2 Господарського процесуального кодексу України, суд

У Х В А Л И В:

1 . Прийняти скаргу до розгляду.

2 . Розгляд скарги призначити на 23.11.2010р. об 11 год. 30 хв. ___

Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69600, м. Запоріжжя, вул. Шаумяна, 4, каб. № 208.

3 . В порядку підготовки скарги до розгляду зобов'язати надати:

Заявника (ТОВ „Фоззі -СічВ» ): доручення на представника; надати документи, що засвідчують ваш правовий статус; надати суду всі матеріали виконавчого провадження з виконання рішення господарського суду Запорізької області у справі № 6/104/08, всі матеріали виконавчого провадження, у т. ч. заява про відкриття виконавчого провадження та докази дати подання її до виконавчої служби, всі постанови: про відмову у відкритті, відкриття, зупинення, поновлення виконавчого провадження, про повернення виконавчого документу та докази дати їх отримання; надати суду всі документи, вказані у скарзі (листи, запити, постанови та інш.); документально підтвердити дату ознайомлення з матеріалами виконавчого провадження; письмово уточнити вимоги скарги, де вказати конкретні норми чинного законодавства (у т. ч. Закону України „Про виконавче провадженняВ» ), на підставі яких ви просите зобов'язати виконавчу службу відкрити виконавче провадження та вжити усіх передбачених Законом України „Про виконавче провадженняВ» заходів щодо своєчасного, повного виконання рішення господарського суду, відповідні витяги з законодавства -надати суду; письмово вказати, які саме заходи ви просите зобов'язати вжити виконавчу службу та якими нормами чинного законодавства такі заходи передбачені; документально підтвердити відомості про всі розрахункові рахунки боржника, на які ви просите зобов'язати виконавчу службу накласти арешт; документально підтвердити, яке саме майно належить боржнику; письмово уточнити вимоги скарги, де вказати конкретні норми чинного законодавства (у т. ч. Закону України „Про виконавче провадженняВ» ), на підставі яких ви просите звернути стягнення на майно боржника; надати суду всі документи на підтвердження ваших вимог; всі первинні документи на підтвердження виконання рішення суду у справі № 6/104/08, у т.ч. докази сплати боржником присудженої до стягнення суми повністю або частково (всі платіжні документи із зазначенням дати, суми та призначення платежу); довідку про повні банківські реквізити ваші та боржника; скаргу та письмові пояснення на скаргу надати суду в електронному варіанті (на диску або дискеті), за наявності можливості; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів та документів, доданих до скарги -надати до матеріалів справи, оригінали надати в судове засідання -суду для огляду . Забезпечити явку в судове засідання уповноваженого представника.

СПД -фізичну особу ОСОБА_1 : доручення на представника; всі документи, що засвідчують ваш правовий статус (свідоцтво про державну реєстрацію, довідку податкової та інш.); письмові пояснення на скаргу з посиланням на конкретні норми чинного законодавства, надати суду всі документи на підтвердження ваших доводів; всі матеріали виконавчого провадження з виконання рішення у справі № 6/104/08, всі постанови виконавчої служби, у т. ч. про відмову у відкритті, відкриття, зупинення, поновлення виконавчого провадження, про арешт коштів боржника, та докази дати їх отримання; докази перерахування вами в добровільному порядку (або в примусовому) сум, стягнутих за рішенням суду у справі № 6/104/08 (відповідні платіжні документи із зазначенням дати, суми та призначення платежу); довідки всіх банківських установ про наявність всіх ваших рахунків, а також довідку про рух коштів (відсутність руху) на всіх рахунках підприємства в банківських установах; документально підтвердити, яке саме майно вам належить, надати суду відповідні документи; письмові пояснення на скаргу надати суду в електронному варіанті (на диску або дискеті), за наявності можливості; довідку про всі ваші повні банківські реквізити; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів -надати до матеріалів справи, оригінали надати в судове засіданні -суду для огляду . Забезпечити явку в судове засідання уповноваженого представника.

ВДВС Василівського РУЮ (71600, Запорізька область, м. Василівка, вул. Театральна, 14): доручення на представника (наказ, посвідчення та інш.); документи, які засвідчують ваш правовий статус, у т. ч. положення, накази, довідку про включення до ЄДРПОУ та інші правоустановчі документи; письмове нормативне та документальне обґрунтування ваших пояснень щодо скарги заявника та на підтвердження правомірності вчинення виконавчих дій у справі № 6/104/08 (з посиланням на конкретні статті Закону України «Про виконавче провадження»); письмово вказати: які саме дії були вами вчинені для виконання рішення господарського суду у справі № 6/104/08 (направлення запитів, інформації до органів БТІ, податкової, статистики, ДАІ та інш.), надати суду всі документи на підтвердження вчинення вами всіх дії, спрямованих на виконання рішення господарського суду, у випадку вашої відмови вчиняти дії щодо виконання рішення суду -письмово обґрунтувати причини та надати суду всі документи на підтвердження ваших доводів; всі акти, всі запити до всіх інстанцій стосовно виявлення всіх розрахункових рахунків і майна боржника та докази дати направлення вказаних актів та запитів (оригінали журналу реєстрації вихідної кореспонденції, оригінали реєстрів відправленої кореспонденції та інш.); всі матеріали виконавчого провадження у справі № 6/104/08 (оригінал справи -суду для огляду) у т. ч. надати суду заяву позивача про відкриття виконавчого провадження та докази дати її отримання, всі постанови виконавчого провадження у справі № 6/104/08, у т. ч. про відмову у відкритті, відкриття, зупинення, поновлення виконавчого провадження та докази дати їх направлення сторонам у справі (журнал реєстрації вихідної кореспонденції та реєстри відправленої кореспонденції - оригінали надати в судове засідання для огляду, читаєму копії -до матеріалів справи) та докази дати отримання сторонами вказаних документів; докази перерахування відповідачем на користь позивача у справі в добровільному порядку (або в примусовому) суми, стягнутої за рішенням господарського суду у справі № 6/104/08; письмові пояснення на скаргу надати суду в електронному варіанті (на диску або дискеті), за наявності можливості; належним чином засвідчені читаємі копії витребуваних документів -надати до матеріалів справи, оригінали надати в судове засідання -суду для огляду . Забезпечити явку в судове засідання уповноваженого представника.

Явка уповноважених компетентних представників сторін у судове засідання -обов'язкова.

Суддя Л.С. Місюра

Витяг зі ст. 83 ГПК України: Суд має право стягувати у доход Державного бюджету України із сторони, що ухиляється від вчинення дій, покладених судом на сторону штраф у розмірі до 1 700 грн

Дата ухвалення рішення28.10.2010
Оприлюднено28.09.2015
Номер документу50910312
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/104/08

Ухвала від 20.03.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Місюра Л.С.

Ухвала від 02.04.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Місюра Л.С.

Ухвала від 23.11.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Місюра Л.С.

Ухвала від 26.11.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Місюра Л.С.

Ухвала від 28.10.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Місюра Л.С.

Ухвала від 11.06.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Місюра Л.С.

Ухвала від 22.05.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Місюра Л.С.

Ухвала від 02.07.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Місюра Л.С.

Ухвала від 01.03.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Місюра Л.С.

Ухвала від 15.02.2008

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Ткаченко О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні