Ухвала
від 23.11.2011 по справі 2а/0470/12530/11
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

23 листопада 2011 р. Справа №2а/0470/12530/11

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 при секретаріОСОБА_2 за участю: представник позивача представник позивача представника позивача представника відповідачаОСОБА_3 ОСОБА_4 ОСОБА_5 ОСОБА_6 розглянувши у відкритому судовому засіданні у місті Дніпропетровську адміністративну справу за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Придніпровське виробниче підприємство" до відповідача Державної податкової інспекції у Ленінському районі м.Дніпропетровська про визнання дій протиправними , -

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Придніпровське виробниче підприємство" звернулось до суду із адміністративним позовом до Державної податкової інспекції у Ленінському районі м.Дніпропетровська про визнання дій протиправним.

Ухвалою суду від 06 жовтня 2011р. відкрито провадження в зазначеній адміністративній справі.

У судовому засіданні представник відповідача заявив клопотання про зупинення провадження, у зв’язку з необхідністю надання додаткових доказів.

Представник позивача у судовому засіданні проти задоволення клопотання не заперечував.

Згідно ст.133 КАС України клопотання осіб, які беруть участь у справі, вирішуються судом негайно після того, як буде заслухана думка інших присутніх у судовому засіданні осіб, які беруть участь у справі, про що постановляється ухвала. Ухвала суду про відмову в задоволенні клопотання не перешкоджає повторному його заявленню протягом судового розгляду справи.

Відповідно до п.4 ч.2 ст.156 КАС України, суд має право зупинити провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

З урахуванням викладеного, дослідивши чинне законодавство та матеріали справи, заслухавши представника позивача та представника відповідача, суд доходить висновку, що провадження по адміністративній справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Придніпровське виробниче підприємство" до Державної податкової інспекції у Ленінському районі м.Дніпропетровська про визнання дій протиправним необхідно зупинити до 23 січня 2012р.

Керуючись п.4 ч.2 ст.156, 160 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника відповідача про зупинення провадження задовольнити.

Провадження в адміністративній справі № 2а/0470/12530/11 за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Придніпровське виробниче підприємство" до Державної податкової інспекції у Ленінському районі м.Дніпропетровська про визнання дій протиправним зупинити до 23 січня 2012 року.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду шляхом подання апеляційної скарги через Дніпропетровський окружний адміністративний суд з одночасним направленням копії апеляційної скарги особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя ОСОБА_1

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.11.2011
Оприлюднено02.10.2015
Номер документу51394132
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0470/12530/11

Ухвала від 23.11.2011

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Наталія Василівна

Ухвала від 06.10.2011

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Наталія Василівна

Постанова від 24.10.2012

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Наталія Василівна

Ухвала від 06.07.2012

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турлакова Наталія Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні