Ухвала
від 19.01.2009 по справі 2а-13661/08/1570
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2a-13661/08/1570

УХВАЛА

19 січня 2009 року                               м. Одеса

Суддя Одеського окружного адміністративного суду Іванов Е.А., розглянувши матеріали адміністративного позову Приморської сільської ради Кілійського району Одеської області до Прокуратури Кілійського району Одеської області про скасування припису, -

В С Т А Н О В И В:

До суду надійшов позов Приморської сільської ради Кілійського району Одеської області до Прокуратури Кілійського району Одеської області, в якому позивач просить скасувати припис відповідача від 15.06.2008р. «Про усунення порушень закону».

           Ухвалою від 10.12.08 року відкрито провадження та запропоновано відповідачу надати письмові заперечення проти позову та докази які у нього є.

          Відповідно до частини 2 статті 110 КАС України суд до судового розгляду адміністративної справи вживає заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи в одному судовому засіданні протягом розумного строку.

          Відповідно до ч. 2. ст. 53 КАС України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду.

          Під час підготовки справи до судового розгляду суддя прийшов до висновку про необхідність притягнення до участі у справі у якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача ДП «Ізмаїльського лісового господарства», а на стороні відповідача ТОВ «Авалон-2005», оскільки рішення по справі може вплинути на права та обов'язки вищезазначених установ.

          Суддя вважає, що підготовче провадження може бути закінчене.

У ході підготовки справи до судового розгляду були проведені наступні процесуальні дії:

- вирішено питання про склад осіб, які беруть участь у справі;

- визначені факти, які необхідно встановити для вирішення спору,

- запропоновано відповідачу надати суду свої заперечення на позов та докази які у нього є.

          Клопотань про проведення експертизи, витребування доказів та інших клопотань до суду не надходило.

          З урахуванням наведеного, суд приходить до висновку, що справа підготовлена для розгляду у судовому засіданні, необхідності вчиняти інші дії не має. Визнавши підготовку справи до судового розгляду завершеною.

          Суддя з 05.01.2009р. по 18.01.2009р. знаходився у щорічній відпустці.

Керуючись ст. ст. 53, 110, 121 КАС України, суддя –

У Х В А Л И В :

          Притягнути до участі у справі за адміністративним позовом Приморської сільської ради Кілійського району Одеської області до Прокуратури Кілійського району Одеської області про скасування припису у якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача ДП «Ізмаїльського лісового господарства», а на стороні відповідача ТОВ «Авалон-2005».

Закінчити підготовче провадження у справі за позовом Приморської сільської ради Кілійського району Одеської області до Прокуратури Кілійського району Одеської області, треті особи ДП «Ізмаїльського лісового господарства», ТОВ «Авалон-2005» про скасування припису.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на

12 годину 00 хвилин 24 березня 2009 року.

Копію ухвали направити сторонам по справі, ДП «Ізмаїльського лісового господарства», ТОВ «Авалон-2005» крім того направити копію позову із інформацією про процесуальні права та обов'язки.

Справа розглядатиметься суддею одноособово.

          В судове засідання викликати сторони.

          Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Е.А. Іванов

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.01.2009
Оприлюднено06.10.2015
Номер документу51630311
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-13661/08/1570

Ухвала від 19.01.2009

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Іванов Е. А.

Постанова від 10.02.2010

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Іванов Е. А.

Постанова від 10.02.2010

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Іванов Едуард Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні