Ухвала
від 29.11.2013 по справі 804/15095/13-а
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

29 листопада 2013 р. Справа №804/15095/13-а

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді: Турової О.М.

за участю секретаря судового засідання: Шабанова Д.

представника позивача: ОСОБА_1

представника відповідача: ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Дніпропетровську питання про витребування додаткових доказів у справі

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Демуринський гірничо-збагачувальний комбінат»

до Державної інспекції сільського господарства у Дніпропетровській області, Відділу Держземагенства у Васильківському районі Дніпропетровської області, Васильківської районної державної адміністрації у Дніпропетровській області

про визнання незаконним та скасування припису та зобов'язання вчинити певні дії, -

в с т а н о в и в:

В провадженні Дніпропетровського окружного адміністративного суду перебуває адміністративна справа № 804/15095/13-а за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Демуринський гірничо-збагачувальний комбінат» до Державної інспекції сільського господарства у Дніпропетровській області (відповідач-1), Відділу Держземагенства у Васильківському районі Дніпропетровської області (відповідач-2), Васильківської районної державної адміністрації у Дніпропетровській області (відповідач-3) про визнання незаконним та скасування припису та зобов'язання вчинити певні дії.

В ході розгляду справи виникла необхідність витребувати у Відділу Держземагенства у Васильківському районі Дніпропетровської області додаткові докази у справі, а саме: інформацію щодо власника та цільового призначення земельної ділянки площею 2,29га (в тому числі рілля 2,29га), кадастровий земельний номер земельної ділянки 1220785500:02:005:0004 (довідку форми 6-зем).

Представник позивача та представник відповідача-1 проти витребування додаткових доказів не заперечували.

Представники відповідача-2 та відповідача-3 у судове засідання не з'явилися, про час, дату та місце розгляду справи були повідомлені належним чином, про причини неявки суду не повідомили.

Заслухавши думку представника позивача та представника відповідача-1 та дослідивши наявні матеріали справи, суд приходить до висновку про витребування у Відділу Держземагенства у Васильківському районі Дніпропетровської області вищезазначених додаткових доказів у справі, з огляду на наступне.

Так, приписами ст.11 КАС України встановлено, що суд вживає передбачені законом заходи, необхідні для з'ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи. Суд повинен запропонувати особам, які беруть участь у справі, подати докази або з власної ініціативи витребувати докази, яких, на думку суду, не вистачає.

В силу ст.69 КАС України доказами в адміністративному судочинстві є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення осіб, які беруть участь у справі, та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються судом на підставі пояснень сторін, третіх осіб та їхніх представників, показань свідків, письмових і речових доказів, висновків експертів.

У відповідності до ч.3 ст.79 КАС України письмові докази, які витребує суд, надсилаються безпосередньо до адміністративного суду.

З огляду на вищевикладене, суд дійшов висновку про необхідність витребування додаткових доказів з метою повного, всебічного та об'єктивного розгляду справи по суті заявлених позовних вимог.

Керуючись ст.ст. 69, 79, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

у х в а л и в:

Витребувати у Відділу Держземагенства у Васильківському районі Дніпропетровської області додаткові докази у справі, а саме: інформацію щодо власника та цільового призначення земельної ділянки площею 2,29га (в тому числі рілля 2,29га), кадастровий земельний номер земельної ділянки 1220785500:02:005:0004 (довідку форми 6-зем).

Витребувані докази надати у наступне судове засідання, яке призначити на 17.12.2013р. о 16 год. 00 хвил.

Копію ухвали надіслати до виконання Відділу Держземагенства у Васильківському районі Дніпропетровської області, іншим сторонам - до відома.

Повний текст ухвали виготовлено 29 листопада 2013 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_3

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.11.2013
Оприлюднено05.10.2015
Номер документу51674937
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/15095/13-а

Ухвала від 29.11.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турова Олена Михайлівна

Постанова від 11.02.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турова Олена Михайлівна

Ухвала від 23.12.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турова Олена Михайлівна

Ухвала від 19.11.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Турова Олена Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні