Ухвала
від 16.11.2011 по справі 2а-1670/8833/11
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

16 листопада 2011 року м. ПолтаваСправа № 2а-1670/8833/11

Полтавський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Петрової Л.М.,

при секретарі - Курганській Л.О.,

за участю:

представника позивача - ОСОБА_1,

розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за адміністративним позовом Карлівської міжрайонної державної податкової інспекції до Фермерського господарства "Лтава", третя особа - Управління Державного казначейства в Чутівському районі про стягнення заборгованості,

в с т а н о в и в:

26 жовтня 2011 року Карлівська міжрайонна державна податкова інспекція звернулася до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Фермерського господарства "Лтава", третя особа - Управління Державного казначейства в Чутівському районі про стягнення заборгованості за бюджетною позичкою за рахунок активів платника податків в розмірі 16880,23 грн.

Ухвалою Полтавського окружного адміністративного суду від 28 жовтня 2011 року справу прийнято до провадження.

11 листопада 2011 року до суду надійшло клопотання Управління Державного казначейства в Чутівському районі про заміну його на належного відповідача - ОСОБА_2 управління Держаного казначейства у Полтавській області.

Судом встановлено, що наказом Головного управління Державного казначейства України у Полтавській області від 24 січня 2006 року №18-к створено відокремлений структурний підрозділ Управління Державного казначейства в Чутівському районі, який є правонаступником відділення у складі Головного управління Державного казначейства України у Полтавській області без статусу юридичної особи.

Представник позивача в судовому засіданні не заперечував проти заміни третьої особи Управління Державного казначейства в Чутівському районі на належного відповідача ОСОБА_2 управління Державного казначейства України у Полтавській області.

Відповідно до частини 2 статті 53 Кодексу адміністративного судочинства України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду. Вступ третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, не має наслідком розгляд адміністративної справи спочатку.

З урахуванням викладеного, а також з огляду на думку представника позивача, який не заперечував проти заміни третьої особи, суд вважає за необхідне допустити заміну третьої особи Управління Державного казначейства в Чутівському районі на ОСОБА_2 управління Державного казначейства України у Полтавській області.

На підставі викладеного, керуючись статтями 53, 165 Кодексу адміністративного судочинства України,

у х в а л и в:

Замінити у справі за адміністративним позовом Карлівської міжрайонної державної податкової інспекції до Фермерського господарства "Лтава", третя особа - Управління Державного казначейства в Чутівському районі про стягнення заборгованості третю особу - Управління Державного казначейства в Чутівському районі належною третьою особою -ОСОБА_2 управлінням Державного казначейства України у Полтавській області.

Розгляд справи відкласти і призначити судове засідання в приміщенні Полтавського окружного адміністративного суду (за адресою: м. Полтава, вул. С.Кондратенка,6) 30 листопада 2011 року на 10:15.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.М. Петрова

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.11.2011
Оприлюднено07.10.2015
Номер документу51777221
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1670/8833/11

Ухвала від 16.11.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Л.М. Петрова

Ухвала від 20.01.2012

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Зеленський В.В.

Ухвала від 27.03.2012

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Зеленський В.В.

Постанова від 14.12.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Л.М. Петрова

Ухвала від 28.10.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Л.М. Петрова

Ухвала від 28.10.2011

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

Л.М. Петрова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні