Постанова
від 11.02.2010 по справі п-5/10
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

про продовження строку тримання під вартою обвинуваченому

м. Львів 11 лютого 2010 року

Суддя судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Львівської області Галапац І.І. з участю прокурора Кельбаса А.А., захисника - адвоката ОСОБА_1, розглянувши подання слідчого в особливо важливих справах слідчого відділу слідчого управління прокуратури Львівської області про продовження строку тримання під вартою обвинуваченому

ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1, громадянину України, уродженцю та жителю ІНФОРМАЦІЯ_2, ІНФОРМАЦІЯ_3, непрацюючому, військовозобов'язаному, несудимому,

та матеріали кримінальної справи № 181-0200, -

встановив:

ОСОБА_2 органом досудового слідства обвинувачується в тому, що він, працюючи у відповідності до наказу №02/145/1-к від 10 листопада 2006 року начальником відділу малого і середнього бізнесу Львівської філії відкритого акціонерного товариства "ВТБ Банк", будучи службовою особою, наділеною організаційно-розпорядчими функціями, діючи умисно та в інтересах ОСОБА_3, вчинив зловживання службовим становищем, чим завдав істотної шкоди інтересам юридичної особи - ВАТ "ВТБ Банк", що спричинило тяжкі наслідки у формі заподіяння матеріальної шкоди на загальну суму 19 млн. 417 тис. 200 грн.

16 жовтня 2009 року ОСОБА_2 був затриманий в порядку ст. 115 КПК України.

19 жовтня 2009 року Шевченківським районним судом м. Львова ОСОБА_4 обрано запобіжний захід - взяття під варту.

11 грудня 2009 року Шевченківським районним судом м. Львова продовжено строк тримання під вартою ОСОБА_2 до трьох місяців.

12 січня 2010 року цим же судом строк тримання під вартою останньому продовжено до чотирьох місяців.

27 січня 2010 року ОСОБА_4 пред'явлено обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ст. 364 ч.2 КК України.

В поданні, узгодженому з заступником прокурора Львівської області, слідчий в особливо важливих справах слідчого відділу слідчого управління прокуратури Львівської області просить продовжити строк тримання під вартою обвинуваченому ОСОБА_2 до семи місяців, тобто до 16 травня 2010 року, покликаючись на те, що необхідно провести комплекс слідчих дій, спрямованих на встановлення правомірності видачі ЛФ ВАТ "ВТБ Банк" кредиту ОСОБА_5, провести очні ставки між обвинуваченим та свідками по справі, встановити місце перебування ОСОБА_3 та допитати його про обставини справи, провести комплекс слідчо-оперативних заходів, спрямованих на перевірку ОСОБА_4 до вчинення інших злочинів, на встановлення причетності інших осіб до вчинення даного злочину, виконати інші слідчі дії, спрямовані на завершення досудового слідства у справі.

В обгрунтування необхідності збереження запобіжного заходу у виді взяття під варту зазначає, що ОСОБА_2 обвинувачується у вчиненні тяжкого злочину, за який передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком понад три роки, що він буде ухилятись від слідства та суду або від виконання процесуальних рішень, перешкоджати встановленню істини у справі.

Розглянувши подання, вивчивши матеріали кримінальної справи, заслухавши думку прокурора, який підтримав подання, виступ захисника - адвоката ОСОБА_1, який заперечив подання та вважає, що немає підстав для утримання ОСОБА_2 під вартою, приходжу до висновку, що обвинуваченому ОСОБА_2 слід продовжити строк тримання під вартою, підстав для зміни запобіжного заходу немає і обставини, наведені в поданні, вказують на достатність підстав вважати, що є необхідність залишити такий запобіжний захід без змін.

Керуючись ст.ст. 156, 165 3 КПК України, -

постановив:

подання слідчого в особливо важливих справах слідчого відділу слідчого управління прокуратури Львівської області про продовження строку тримання під вартою обвинуваченому ОСОБА_2 задоволити.

Продовжити строк тримання під вартою обвинуваченому ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, до семи місяців, тобто до 16 травня 2010 року з утриманням в ЛСІ.

Контроль за виконанням даної постанови покласти на слідчого в особливо важливих справах слідчого відділу слідчого управління прокуратури Львівської області ОСОБА_6 та начальника ЛСІ.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя І.І.Галапац

СудАпеляційний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення11.02.2010
Оприлюднено13.10.2015
Номер документу52053483
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —п-5/10

Постанова від 11.02.2010

Кримінальне

Апеляційний суд Львівської області

Галапац І. І.

Ухвала від 16.04.2010

Цивільне

Горностаївський районний суд Херсонської області

Посунько Галина Андріївна

Рішення від 26.03.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Фрич М.М.

Рішення від 24.05.2007

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Цюх Г.З.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні