Ухвала
від 26.02.2013 по справі 804/177/13-а
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

26 лютого 2013 р. Справа №804/177/13-а

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Ляшко О.Б., розглянувши матеріали адміністративної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "КС-МЕГАТРЕЙД" до Новомосковської об’єднаної державної податкової інспекції Дніпропетровської області Державної податкової служби про визнання протиправними дій та наказу, -

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "КС-МЕГАТРЕЙД" звернулось до суду з адміністративним позовом, в якому просить:

- визнати протиправним наказ начальника Новомосковської об’єднаної державної податкової інспекції Дніпропетровської області Державної податкової служби "Щодо організації та проведення позапланової невиїзної перевірки ТОВ "КС-МЕГАТРЕЙД" (код 37259416)" № 792 від 06.12.2012 року;

- визнати відсутність компетенції у посадових осіб Новомосковської об’єднаної державної податкової інспекції Дніпропетровської області Державної податкової служби на проведення документальної позапланової невиїзної перевірки ТОВ "КС-МЕГАТРЕЙД" (код 37259416) з підстав, передбачених наказом начальника Новомосковської об’єднаної державної податкової інспекції Дніпропетровської області Державної податкової служби "Щодо організації та проведення позапланової невиїзної перевірки ТОВ "КС-МЕГАТРЕЙД" (код 37259416)" № 792 від 06.12.2012 року.

Представником позивача заявлене клопотання про витребування доказів від Новомосковської об’єднаної державної податкової інспекції Дніпропетровської області Державної податкової служби матеріали перевірки або отриману податкову інформацію стосовно Товариства з обмеженою відповідальністю «Завод екологічно чистих продуктів харчування «Колобок», що свідчать про можливі порушення Товариством з обмеженою відповідальністю "КС-МЕГАТРЕЙД" податкового, валютного та іншого законодавства.

Відповідно до ст.71 Кодексу адміністративного судочинства України кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються її вимоги та заперечення, крім випадків, встановлених статтею 72 цього Кодексу. Якщо особа, яка бере участь у справі, не може самостійно надати докази, то вона повинна зазначити причини, через які ці докази не можуть бути надані, та повідомити, де вони знаходяться чи можуть знаходитися. Суд сприяє в реалізації цього обов'язку і витребовує необхідні докази. Суб'єкт владних повноважень повинен подати суду всі наявні у нього документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

Статтею 69 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено, що доказами в адміністративному судочинстві є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення осіб, які беруть участь у справі, та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються судом на підставі пояснень сторін, третіх осіб та їхніх представників, показань свідків, письмових і речових доказів, висновків експертів. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

Таким чином, з метою повного та всебічного з’ясування обставин у справі, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника позивача щодо витребування доказів та зобов’язати Новомосковську об’єднану державну податкову інспекцію Дніпропетровської області Державної податкової служби надати суду оригінали для огляду у судовому засіданні та для долучення до матеріалів справи завірені належним чином вірності оригіналу копії матеріалів перевірки або отриману податкову інформацію стосовно Товариства з обмеженою відповідальністю «Завод екологічно чистих продуктів харчування «Колобок», що свідчать про можливі порушення Товариством з обмеженою відповідальністю "КС-МЕГАТРЕЙД" податкового, валютного та іншого законодавства за період з 01.06.2011 р. по 30.06.2011 р.

Керуючись статтями 69, 71, 160 Кодексу адміністративного судочинства України,-

УХВАЛИВ:

Зобов’язати Новомосковську об’єднану державну податкову інспекцію Дніпропетровської області Державної податкової служби надати суду в строк до 26 березня 2013 року оригінали для огляду у судовому засіданні та для долучення до матеріалів справи завірені належним чином вірності оригіналу копії матеріалів перевірки або отриману податкову інформацію стосовно Товариства з обмеженою відповідальністю «Завод екологічно чистих продуктів харчування «Колобок», що свідчать про можливі порушення Товариством з обмеженою відповідальністю "КС-МЕГАТРЕЙД" податкового, валютного та іншого законодавства за період з 01.06.2011 р. по 30.06.2011 р.

Копію ухвали направити до Новомосковської об’єднаної державної податкової інспекції Дніпропетровської області Державної податкової служби (51200, Дніпропетровська область, м. Новомосковськ, вул. М. Головко, 30).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення26.02.2013
Оприлюднено19.10.2015
Номер документу52262542
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/177/13-а

Ухвала від 26.02.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Ляшко Олег Борисович

Ухвала від 15.04.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Приходько І.В.

Постанова від 28.03.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Ляшко Олег Борисович

Ухвала від 26.03.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Ляшко Олег Борисович

Ухвала від 26.02.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Ляшко Олег Борисович

Ухвала від 13.01.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Ляшко Олег Борисович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні