Ухвала
від 14.11.2012 по справі 913/2310/2012
РОЖНЯТІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Рядок № 35

Номер провадження 2/913/834/2012

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі та призначення справи до попереднього судового засідання.

30 жовтня 2015 року смт.Рожнятів

Суддя Рожнятівського районного суду Калиній Г.В., ознайомившись з матеріалами позовної заяви ОСОБА_1 до СТО КП "СФК" (Станція технічного обслуговування по ремонту автомобілів) про стягнення матеріальної та моральної шкоди,-

В С Т А Н О В И Л А:

Позовна заява поступила в Рожнятівський районний суд 14.11.2012року, відповідає вимогам ст.ст.119,120 ЦПК України, підсудна Рожнятівському районному суду, що є підставою для відкриття провадження у справі.

Підстав для відмови у відкритті провадження у справі не встановлено.

Керуючись ст.ст. 122, 129 ЦПК України,-

У Х В А Л И Л А:

Відкрити провадження у справі про що повідомити учасників процесу надіславши їм копію даної ухвали, а відповідачу також копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Справу призначити до попереднього розгляду на 10:00 годин, 26.11.2012 з викликом у судове засідання сторін.

Запропонувати відповідачу в строк до попереднього судового засідання подати письмові заперечення проти позову з посиланням на докази, якими вони обгрунтовуються.

Роз’яснити сторонам, що відповідно до статті 27 ЦПК України особи, які беруть участь у справі, мають право знайомитися з матеріалами справи, робити з них витяги, знімати копії з документів, долучених до справи, одержувати копії рішень, ухвал, брати участь у судових засіданнях, подавати докази, брати участь у дослідженні доказів, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, а також свідкам, експертам, спеціалістам, заявляти клопотання та відводи, давати усні та письмові пояснення судові, подавати свої доводи, міркування щодо питань, які виникають під час судового розгляду, і заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб, користуватися правовою допомогою, знайомитися з журналом судового засідання, знімати з нього копії та подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, прослуховувати запис фіксування судового засідання технічними засобами, робити з нього копії, подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, оскаржувати рішення і ухвали суду, користуватися іншими процесуальними правами, встановленими законом.

Особи, які беруть участь у справі позовного провадження, для підтвердження своїх вимог або заперечень зобов'язані подати усі наявні у них докази або повідомити про них суд до або під час попереднього судового засідання.

Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно здійснювати свої процесуальні права і виконувати процесуальні обов'язки.

У відповідності до статті 31 ЦПК України сторони мають рівні процесуальні права і обов'язки. Крім прав та обов'язків, визначених у статті 27 цього Кодексу, позивач має право протягом усього часу розгляду справи змінити підставу або предмет позову, збільшити або зменшити розмір позовних вимог, відмовитися від позову, а відповідач має право визнати позов повністю або частково, пред'явити зустрічний позов.

Сторони можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії цивільного процесу.

Кожна із сторін має право вимагати виконання судового рішення в частині, що стосується цієї сторони.

Суддя:

Дата ухвалення рішення14.11.2012
Оприлюднено04.11.2015
Номер документу52988887
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення матеріальної та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —913/2310/2012

Ухвала від 05.07.2013

Цивільне

Апеляційний суд Івано-Франківської області

Меленко О.Є. О. Є.

Ухвала від 05.07.2013

Цивільне

Апеляційний суд Івано-Франківської області

Меленко О.Є. О. Є.

Ухвала від 14.11.2012

Цивільне

Рожнятівський районний суд Івано-Франківської області

Калиній Г.В. Г. В.

Ухвала від 29.08.2013

Цивільне

Апеляційний суд Івано-Франківської області

Меленко О.Є.

Рішення від 07.06.2013

Цивільне

Рожнятівський районний суд Івано-Франківської області

Калиній Г.В. Г. В.

Рішення від 07.06.2013

Цивільне

Рожнятівський районний суд Івано-Франківської області

Калиній Г.В. Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні