Ухвала
від 23.10.2015 по справі 810/3840/15
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 810/3840/15

У Х В А Л А

          "23" жовтня 2015 р. м. Київ

Суддя Київського апеляційного адміністративного суду Твердохліб В.А., перевіривши матеріали апеляційної скарги Білоцерківської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області на постанову Київського окружного адміністративного суду від 23 вересня 2015 р. у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Укрюг" до Білоцерківської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення , -

В С Т А Н О В И В :

Товариство з обмеженою відповідальністю "Укрюг" звернулось до Київського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Білоцерківської об"єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Київській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення..

Постановою Київського окружного адміністративного суду від 23 вересня 2015 року адміністративний позов задоволено.

Не погоджуючись з вищезазначеним рішенням, Відповідач подав апеляційну скаргу, в якій просить скасувати рішення суду першої інстанції та постановити нове, яким в задоволені адміністративного позову відмовити.

Відповідно до ч. 2 ст. 186 КАС України, апеляційна скарга на постанову суду першої інстанції подається протягом десяти днів з дня проголошення постанови. У разі якщо постанову було прийнято в письмовому провадженні або згідно з ч.3 ст. 160 КАС України, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом десяти днів з дня отримання копії постанови.

Копія постанови Київського окружного адміністративного суду від 23 вересня 2015 року отримана Відповідачем згідно повідомлення про вручення поштового відправлення (а.с.115) 09 жовтня 2015 року.

Апеляційна скарга подана апелянтом до суду першої інстанції 08 жовтня 2015 року; до суду апеляційної інстанції адміністративна справа надійшла 22 жовтня 2015 року.

З урахуванням вищенаведеного вважаю, що строк подачі апеляційної скарги не пропущений.

Разом з апеляційною скаргою апелянтом подано клопотання про звільнення від сплати судового збору, в якому зазначено, що Білоцерківська об"єднана державна податкова інспекція Головного управління ДФС у Київській області не має можливості сплатити судовий збір.

Відповідно ч.1 ст. 8 Закону України "Про судовий збір", враховуючи майновий стан сторони, суд може своєю ухвалою відстрочити або розстрочити сплату судового збору на певний строк, але не довше ніж до ухвалення судового рішення у справі. Суд може зменшити розмір судового збору або звільнити від його сплати..

З огляду на вказане, вважаю за необхідне частково задовольнити клопотання Відповідача та відстрочити сплату судового збору до винесення рішення за результатами розгляду апеляційної скарги Білоцерківської об"єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Київській області.

Апеляційна скарга подана особою, яка має право на апеляційне оскарження, за формою та змістом відповідає вимогам ст. 187 КАС України, що є достатніми підставами для прийняття даної апеляційної скарги та відкриття апеляційного провадження по даній справі.

Для проведення підготовки справи до апеляційного розгляду, особам, які беруть участь у справі необхідно направити:

1) копію ухвали про відкриття апеляційного провадження;

2) копію апеляційної скарги з додатками, зазначеними в ній;

3) інформацію про їхні права та обов'язки;

4) встановити строк, протягом якого можуть бути подані заперечення на апеляційну скаргу.

Керуючись ст. 189 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В :

Клопотання Білоцерківської об"єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Київській області - задовольнити частково.

Відстрочити Білоцерківській об"єднаній державній податковій інспекції Головного управління ДФС у Київській області - сплату судового збору до прийняття рішення за апеляційною скаргою.

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Білоцерківської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області на постанову Київського окружного адміністративного суду від 23 вересня 2015 р. у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Укрюг" до Білоцерківської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення .

Особам, які беруть участь у справі направити:

1) копію ухвали про відкриття апеляційного провадження;

2) копію апеляційної скарги з додатками, зазначеними в ній;

3) інформацію про їхні права та обов'язки;          

Встановити строк для подачі заперечень на апеляційну скаргу до 03 жовтня 2015 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

          Суддя                                                                                 Твердохліб В.А.

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.10.2015
Оприлюднено04.11.2015
Номер документу53004867
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/3840/15

Ухвала від 03.12.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Юрченко В.П.

Ухвала від 10.11.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Твердохліб В.А.

Ухвала від 23.10.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Твердохліб В.А.

Ухвала від 23.10.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Твердохліб В.А.

Постанова від 23.09.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Брагіна О.Є.

Ухвала від 28.08.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Брагіна О.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні